OZN-urile dezactiveaza armele nucleare de peste 60 de ani! Iata declaratiile unor fosti ofiteri ai Fortelor Aeriene SUA!

by Odata cu holocaustul de la Hiroshima si Nagasaki, provocat de SUA, impreuna cu “eminenta cenusie” evreiesca, Albert Einstein (cel care le-a dat cheia pentru a finaliza bomba atomica), motiv pentru care il detest, navele OZN, au inceput sa devina si mai vizibile, iar aici nu vorbim de celebrele OZN-uri […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Odata cu holocaustul de la Hiroshima si Nagasaki, provocat de SUA, impreuna cu “eminenta cenusie” evreiesca, Albert Einstein (cel care le-a dat cheia pentru a finaliza bomba atomica), motiv pentru care il detest, navele OZN, au inceput sa devina si mai vizibile, iar aici nu vorbim de celebrele OZN-uri naziste, haunebu, care erau pilotate de oameni si erau usor de recunoscut dupa svastica ce o aveau ca si simbol. O sa vedeti ca fosti ofiteri de rang inalt, desi acum multi ani, pareau penibili in fata multor oameni, acum se pare ca au dreptate:

“Suna ca un scenariu stiintifico-fantastic, dar perspectiva nu este una regizorala ci le apartine chiar unora dintre veteranii Fortelor Aeriene SUA.

Acestia, intre care capitanul Robert Salas, sustin ca inca din 1948 extraterestrii au survolat zonele de lansare a rachetelor nucleare din SUA si Marea Britanie, dezactivand focoasele si chiar aterizand, la un moment dat, intr-o baza britanica.

Mai mult, adauga aceiasi seniori ai aerului, guvernele musamalizeaza inca de atunci totul. Fostul ofiter de armata Robert Salas declara ca a fost personal martor al unui eveniment, de tipul celor descrise, in data de 16 martie 1967, la Baza Aeriana Malmstrom, din Montana.

“Rachetele pur si simplu au fost neutralizate – zece rachete Minuteman (nucleare). Iar acelasi lucru s-a intamplat la o alta zona de lansare o saptamana mai tarziu. Obiectele zburatoare neindentificate arata un interes major pentru acest tip de armament. Personal, cred ca nu sunt de pe planeta Pamant”, a declarat militarul.

Colonelul Charles Halt pretinde, la randul sau, ca a asistat la survolului unui OZN in regiunea bazaei Bentwaters a Fortelor Aeriene ale Coroanei, in apropiere de Ipswich, una dintre locatiile cu arme nucleare ale Marii Britanii. Episodul ar fi avut loc cu 30 de ani in urma. Initial, Halt a privit cum obiectul a declansat raze de lumina in directia bazei, apoi a auzit prin statie ca extraterestri au aterizat in interiorul stocului nuclear.

In total sase indivizi, fostii ofieteri ai Fortelor Aeriene SUA sunt pe cale sa prezinte informatii declasificate despre care pretind ca le vor sustine descoperirile. In plus, ei au obtinut marturiile altor 120 de fosti membri ai personalului militar american si britanic, care intaresc scenariul interventiilor extraterestre la siturile nucleare din SUA, cu exemple pana in 2003. Militarii spera ca vor forta, prin actiunile lor, mana autoritatilor astfel incat sa confirme faptul ca fiinte straine viziteaza Pamantul de multa vreme.”[1]


Ajungem la o alta vorba care spune ca “daca nu erau aceste fiinte, ne-am fi autodistrus de mult timp”, avand in vedere pe cei care conduc Planeta.

SURSE

1. http://www.descopera.ro/dnews/7425559-top-secret-ozn-urile-ne-dezactiveaza-armele-nucleare-de-peste-60-de-ani-video

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro