OZN-urile care au vizitat Aradul in 1994 si au lasat ca si semnaturi cercuri intr-un lan de grau !

by Ideea de “cercuri in lanuri” este una cunoscuta la nivel mondial. O parte din oameni, adeptii fenomenului OZN, sustin ca aceasta este opera OZN-urilor sau extraterestrilor, pe cand, scepticii sustin ca sunt realizate de “oameni pusi pe farse”. Intr-un documentar realizat de Nation Geographic, in 2008, am vazut cateva […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ideea de “cercuri in lanuri” este una cunoscuta la nivel mondial. O parte din oameni, adeptii fenomenului OZN, sustin ca aceasta este opera OZN-urilor sau extraterestrilor, pe cand, scepticii sustin ca sunt realizate de “oameni pusi pe farse”. Intr-un documentar realizat de Nation Geographic, in 2008, am vazut cateva interviuri, unul fiind luat unui adept al fenomenului OZN, iar celalalt, era un sceptic, care dorea sa demonstreze cum ca, si el poate face asa ceva, foarte rapid. Cand scepticul a incercat sa faca, cateva replici ale cercurilor in lanuri, vazute din aer, acestea erau strambe. In replica, adeptul acestui fenomen, a spus: “se pare ca aveti nevoie de putin ajutor” !

cercuri din lanuri

Articolul a fost publicat pe site-ul Vocea Transilvaniei si-l preiau:

“Lucrătorii Silozului 7 din Arad au observat, în dimineața zilei de 27 iunie 1994, în imediata apropiere a orașului, urme concentrice într-un lan de grâu. Erau două cercuri, unul cu diametrul de opt metri, iar celălalt cu diametrul de 46 de metri.

În aceeași dimineață, un echipaj al garnizoanei Arad a făcut primele măsurători privind radioactivitatea, infestarea chimică precum și cercetări privind existența unor urme de combustibil, striviri neregulate și eventuale piese abandonate. Cazul a fost prezentat și în principala emisiune de știri a TVR, scrie EVZ.ro.

Întrebați de reporterii EVZ, cei de la baza de elicoptere a garnizoanei Caransebeș au dat un răspuns năucitor: chestiunea OZN-ului este de ordin strategic și, din rațiuni tactice, au refuzat să furnizeze orice detaliu legat de cercetări. „Fenomenul a fost interpretat la rece”, a fost singurul răspuns. De la Statul Major al Aviației Militare s-a transmis că, în România, nu sunt specialiști în chestiuni privind OZN-urile, instruiți în țară sau străinătate.

Mai mulți arădeni, citați de presa locală, susțineau că ar fi auzit, peste noapte, un vâjâit foarte puternic și au văzut o lumină care se aprindea și se stingea intermitent. Unii au susținut că, din momentul întâmplării, au insomnii sau coșmaruri nemaiîntâlnite. În acea noapte, vântul nu a bătut în zona Aradului, iar temperatura a fost de 14 grade. Scriitorul Ioan Hobana a declarat pentru EVZ că un asemenea fenomen nu se mai întâlnise în România de peste 100 de ani.”[1]

Din punctul meu de vedere, aceste cercuri in lanuri, nu sunt altceva decat mesaje ale lor, pentru noi, doar ca noi, nu suntem in stare sa le intelegem !

SURSE

1. http://www.voceatransilvaniei.ro/fenomene-paranormale-la-arad-orasul-fost-vizitat-de-ozn-uri-autoritatile-s-au-straduit-sa-ascunda-dovezile/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro