OSIM interzice brevetarea inventiilor de tip "Perpetuum Mobile" ! Fostul director al OSIM, ungurul, Varga Gabor a fost deja condamnat ! Acestia acuza pe inventatori ca "incalca legile fizicii" ! OSIM este o organizatie masonica !

by Ati auzit de asa ceva ? Si eu am fost socat ca intr-o tara, asa zis, “libera”, niste indivizi, care sint platiti din bani publici sa breveteze inventii si sa sustina inteligenta romanilor pentru a o propulsa mai departe, nu fac altceva decat sa cenzureze intr-un mod cat se […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ati auzit de asa ceva ? Si eu am fost socat ca intr-o tara, asa zis, “libera”, niste indivizi, care sint platiti din bani publici sa breveteze inventii si sa sustina inteligenta romanilor pentru a o propulsa mai departe, nu fac altceva decat sa cenzureze intr-un mod cat se poate de abject, niste inventatori, care “sfideaza legile fizicii”.

osim

Daca vi se pare cumva, prea exagerat, ce v-am spus acum, va voi prezenta o stire, publicata pe site-ul de stiri locale, Renasterea[1] din Banat, la data de 8 decembrie 2011, unde ni se prezinta povestea unui inventator timisean, cu minte stralucita, dar cenzurat de acesti ticalosi:

“Un ţăran timişean a conceput centrala care nu se opreşte niciodată

Ştefan Dascăl are patru brevete de invenţii şi alte trei creaţii în curs de brevetare, dar OSIM îl suspectează de încălcarea legilor… fizicii
În clasa a cincea sau a şasea, exact nu-şi mai aminteşte, a construit un avion din lemn care, montat într-un vârf de prăjină, se învârtea, alimentat de un dinam. A fost primul dispozitiv pe care l-a conceput şi construit Ştefan Dascăl.

Fecior de fierar, din fragedă pruncie avea o sumedenie de idei despre ce se poate face din diverse obiecte din atelierul părintelui său. Pasiunea asta l-a urmărit mereu şi ne mărturiseşte că regretă că nu a aprofundat ştiinţele, pentru că are doar zece clase absolvite. Dar, cu toate că pregătirea sa e departe de a fi una academică, este inventator cu acte în regulă, posesor a patru brevete de invenţii şi având, de asemenea, alte trei dispozitive în curs de înregistrare la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM).
O gospodărie în mare parte automatizată

Imediat după ce intri în gospodăria din Giulvăz a omului nostru, îţi dai seama că e abil în ale tehnicii, pentru că are sub un şopron o sumedenie de utilaje agricole pe care, ne spune, le-a construit singur. Are 53 de ani şi îşi câştigă pâinea doar din agricultură, numai că nu grădinăreşte ca orice ţăran, ci ajutat de motocultorul pe care, bineînţeles, l-a făcut tot cu mâinile lui.

Gospodăria sa este, în mare parte, automatizată. Şi munca soţiei este, astfel, mai simplă, căci are la dispoziţie, între altele, maşină de curăţat cartofi. Aparatele despre care am vorbit până aici sunt doar pentru uz în gospodăria proprie, însă Ştefan Dascăl a conceput şi dispozitive care ar putea fi materializate – ca orice inventator care se respectă, asta şi speră – în producţie de serie.

Prima unealtă inventată şi brevetată este pensula universală pentru zugrăvit şi vopsit.

A urmat dispozitivul universal pentru prins insecte – ne arată cum funcţionează prototipul şi, să vezi minune, abia băgat în priză, capturează o gâză.

Apoi a obţinut brevet pentru cursa pentru capturarea animalelor şi păsărilor vii, un dispozitiv extrem de ingenios care a trecut cu brio examenul practic pentru că, ne relatează inventatorul nostru, a “arestat” chiar şi doi şobolani deodată. Cursa poate înhăţa şi dihori, caz în care puiul de pasăre viu, folosit ca momeală, supravieţuieşte!

Patul leagăn inventat de Ştefan Dascăl poate fi folosit atât acasă, cât şi în creşe şi grădiniţe: când copilaşul culcat în el începe să plângă, ingeniosul leagăn intră singur în funcţiune, iar când pruncul s-a liniştit, se opreşte.
Invenţie respinsă pe motiv că e… perpetuum mobile

Alte trei invenţii ale sale sunt în curs de brevetare: pompa universală, clădirea multietajată care se roteşte şi centrala electrică autopropulsată.

Care este cea mai valoroasă invenţie? Ne spune că, în mod categoric, centrala autopropulsată, pentru că poate asigura independenţa energetică a unei clădiri, indiferent de dimensiune, ba chiar a unei localităţi întregi, capacitatea depinzând doar de puterea generatorului.

Consumul energetic al centralei ar fi extrem de mic, practic fiind vorba despre o mică parte din energia generată de ea însăşi, asigurând, în schimb, energia electrică, termică şi apa caldă pentru utilizator. Numai că în legătură cu această invenţie, creatorul ei are un of greu.

Specialiştii de la OSIM i-au răspuns că nu se poate breveta, pentru că încalcă… legile fizicii, fiind un perpetuum mobile! Cu alte cuvinte, ceva ce oamenii de ştiinţă spun că este imposibil.

“Merge la infinit, dacă nu o opreşti”, susţine, însă, cu toată convingerea Ştefan Dascăl. Instalaţia funcţionează pe baza gravitaţiei, fiind un sistem de greutăţi, roţi şi cabluri, care poate funcţiona şi asistat de calculator.

Aparatul este doar în stadiul de schiţă, pentru că un generator l-ar costa pe ţăranul inventator câteva mii de euro şi nu-şi permite. Şi proiecte ar avea mai multe, însă, ne mărturiseşte, e descurajat că nu a găsit încă nici un investitor care să-i valorifice creaţiile.”[1]

Turbina Gravitationala – o alta inventie respinsa de OSIM ! Alta care “incalca” legile fizicii !

Un domn pe nume Ioan Sabau[2], trimetea din 1994, pana in anul 2011, solicitari catre Administratia Prezidentiala, pentru a se incepe o ancheta la OSIM, cu privire la cenzurarea inventiilor ce tin de tipul “perpetuum mobile”, dar toti au dat cu stangu’ in dreptu’, fara sa-l ajute pe acest om. Cacademicienii frustrati, ce au pretentii de “oamenii de stiinta”, il refuza constant. Numele lor sint: Gleb Dragan si Doru Delion, dar si puscariasul ungur, Gabor Varga, fost director al OSIM. Acestia au titluri de “dottore”, tare imi e teama, ca sint doctori asa cum este si Ponta !

Ungurul Gabor Varga, fost director al OSIM condamnat cu suspendare !

Un bozgor, pe numele sau, Varga Gabor, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, pe 31 iulie 2013, la un an si 6 luni, inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. La data de 18 iulie 2013, ancheta asupra acestor corupti era deja la inceput si producea un cutremur in Romania, facand astfel inventatorii refuzati de acesti nemernici, sa inteleaga, cum sta treaba in Romania:

“Directorul OSIM şi şefa de la Departamentul de resurse umane sunt cercetaţi, după ce un angajat al instituţiei şi-a falsificat documentele de studii pentru obţine un post mai bun, dar şi pentru a putea să lucreze la un for european, OHIM, echivalentul OSIM în UE, susţin surse din Poliţie, citate de Mediafax.

Astfel, în perioada martie 2009, un angajat al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) a dus la Departamentul de resurse umane o adeverinţă din care reieşea că este licenţiat, drept pentru care acesta a obţinut un post mai bine plătit.

Ulterior, în anul 2012, angajatul respectiv a fost detaşat la OHIM, organism european similar OSIM. Totodată, reprezentanţii OHIM i-au cerut acestuia o diplomă de licenţă, iar angajatul respectiv le-ar fi dat un document fals, spun anchetatorii.

În acest fel, bărbatul a produs un prejudiciu de 25.000 de euro, reprezentând salariile încasate de la OSIM în perioada 2009-2012, precum şi de 17.000 de euro, salariile primite în perioada în care a fost detaşat la OHIM.

În luna ianuarie a acestui an, angajatul în cauză şi-a dat demisia.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor sector 3 au descins, joi dimineaţă, la locuinţa bărbatului, ei având informaţii despre acest caz încă de la sfârşitul anului trecut.

În prezent, directorul OSIM şi şefa Departamentului de resurse umane sunt cercetaţi penal, fiind acuzaţi că nu au anunţat anchetatorii în momentul în care au aflat că angajatul şi-a falsificat actele de studii.”[3]

La data de 31 iulie 2013, venea si condamnarea, dar din pacate, a fost cu suspendare, desi infractiunea este extrem de grava:

Directorul general de la OSIM, demis de la conducerea instituţiei după ce a fost condamnat la închisoare 418

Ce fata de ganditor are acest infractor, bozgor, care, sa nu uitam, a refuzat sa breveteze inventii perpetuum mobile, deoarece “incalca legile fizicii”.

“Directorul general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), Varga Gabor (UDMR), a fost demis de la conducerea instituţiei, după ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, la începutul lunii iulie, la un an şi 6 luni închisoare cu suspendare condiţionată pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

Premierul Victor Ponta i-a semnat marţi decizia de eliberare din funcţie.

Varga Gabor a fost acuzat, alături de alţi angajaţi ai companiei, că a prejudiciat OSIM cu 300.000 de euro după ce achiziţionat mai multe servicii informatice.

Varga este director general al OSIM din martie 1998 şi membru fondator al Organizaţiei judeţene UDMR Bihor.”[4]

In prezent, Director al OSIM, este din data de 26 septembrie 2013, PNL-istul, Ionel Muscalu, ales de plagiatorul Ponta sa conduca OSIM in continuare, OSIM, care practica aceleasi metode de cenzura a inventatorilor “ilegali”, adica cei care “incalca legile fizicii”. Sa mori de ras nu alta ! Daca voi sinteti prosti si nu intelegeti definitii cum ar fi “energia punctului zero” sau inventii pe care Tesla le-a schitat, asta nu inseamna decat ca, sinteti niste miopi ai stiintei si tare ma tem, ca daca v-as pune sa montati o priza intr-un perete, v-ati curenta la cat de tantalai sinteti !

SURSE

1. http://www.renasterea.ro/stiri-banat/social/un-taran-timisean-a-conceput-centrala-care-nu-se-opreste.html

2. http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/petitie.html

3. http://www.antena3.ro/romania/directorul-osim-si-sefa-de-resurse-umane-cercetati-dupa-ce-un-angajat-a-falsificat-actele-de-studii-221640.html

4. http://www.antena3.ro/romania/directorul-general-de-la-osim-demis-de-la-conducerea-institutiei-dupa-ce-a-fost-condamnat-la-223108.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro