Organizația Anonymous susține că George Soros este implicat în atentatul terorist de la Colectiv

by Romania TV a prezentat pe post un mesaj video transmis de gruparea Anonymous cu privire la tragedia de la Colectiv. Mesajul celor din gruparea Anonymous este urmatorul: “România nu a fost niciodată prioritatea noastră. Noi ştim mai bine decât oricine soarta voastră. Dar a sosit momentul să plătiţi pentru […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Romania TV a prezentat pe post un mesaj video transmis de gruparea Anonymous cu privire la tragedia de la Colectiv. Mesajul celor din gruparea Anonymous este urmatorul:

“România nu a fost niciodată prioritatea noastră. Noi ştim mai bine decât oricine soarta voastră. Dar a sosit momentul să plătiţi pentru ignoranţa voastră. Ne-aţi ucis prieteni fără scrupule, ca să împărţiţi putereaîntre voi. Nu ne pasă cum aţi muşamalizat întreaga tragedie. Vrem să ştiţi că noi ştim ce aţi făcut.

Este intolerabil să ne folosiţi prietenii morţi pentru a rămâne la putere şi a guverna o ţară care nu înţelege nimic. V-am trimis prin surse sigure informaţii vitale pentru aflarea adevărului. Aveţi imagini videp dovedind ceea ce s-a întâmplat în AM-04R sau Colectiv, aşa cum îl numiţi voi. Ce aţi făcut cu acest lucru? Nimic. Cine este responsabil pentru acestea? Cine va răzbuna morţii?

Niciunul dintre voi. Începând din această noapte este problema noastră. De ce? Pentru că suntem Anonymous. Pentru că noi ştim ce preţ plăteşte guvernul vostru astfel încât adevărul să nu fie descoperit niciodată. Nu vom interveni în lupta voastră pentru putere. Nu vom negocia cu o ţară de sclavi, fără consideraţie faţă de cei morţi, astfel încât să asistăm cu indiferenţă la o lovitură de stat.

Este pentru prima dată când am iniţiat o colaborare instituţională pentru ca adevărul să fie cunoscut în cazul operaţiunii AM-04K. Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost ucişi. Noi ştim detalii privind întregul plan. Noi ştim detalii cu privire la tranzacţiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi ştim de unde au venit banii şi pentru ce au fost folosiţi.

Am urmărit traseul acestora din organizaţii controlate de George Soroş care au finanţat, de asemenea, investitura lui Dacian Cioloş, în funcţia de prim ministru. Nu este problema noastră că aţi acceptat această regie. Ştim, de asemenea, că documente video, mărturii şi alte dovezi esenţiale au intrat în Departamentul de Protecţie Internă al Ministerului Afacerilor Interne din România, care a fost desfiinţat printr-un ordin al prim ministrului vostru, Dacian Cioloş.

Dacă voi acceptaţi acest lucru, noi nu îl acceptăm. Ce s-a întâmplat cu aceste informaţii clasificate? Unde sunt acestea acum? Am văzut cum folosiţi morţii în lupte politice murdare. România, din acest moment aveţi la dispoziţie 10 zile pentru a răspunde acestor întrebări. Dacă voi nu sunteţi capabili de acest lucru, noi suntem.

Vrem ca cei vinovaţi şi complicii, cei cu mâinile pline de sânge, care vă guvernează acum ţara, să fie pedepsiţi. Ca o dovadă a faptului că acest lucru nu este o cacealma, vă pune la dispoziţie un draft al unor ofiţeri de informaţii români care urmează să fie adresat Ministerului Afacerilor Interne, se arată în mesajul acestora.”[1]

In opinia noastra, la clubul Colectiv a avut loc un atentat terorist de tip “Steag Fals” cu scopul de a rasturna un guvern politic si inlocuirea sa cu un guvern experiment de asa-zisi “tehnocrati”. Imediat dupa tragedia de la Colectiv, au aparut o serie de activisti care au inceput sa speculeze politic moartea unor oameni.

Cea mai scandaloasa afirmatie a fost facuta de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, acesta zicand ca “a fost nevoie sa moara oameni pentru ca aceasta demisie sa aiba loc”. Se referea la demisia Guvernului Ponta.

Imediat dupa Operatiunea „Steag Fals” de la Clubul Colectiv, Tinerii Frumosi si Liberi ai lui George Soros impreuna cu ONG-urile aceluiasi speculant mondial, au inceput o campanie impotriva a tot ceea ce este Romania, simboluri nationale etc.

Colectiv_85324aed0b

Ce este o Operatiune „Steag Fals” ?

Operațiunile cu steaguri false sunt operațiuni sub acoperire, care sunt concepute pentru a induce în eroare publicul, în așa fel încât operațiunile par ca și cum acestea sunt efectuate de către alte entități. Numele este derivat din conceptul militar de zbor cu culori false, și anume, nava arborează pavilionul unei alte țări, altul decât propria țară.

Operațiunile cu steag fals nu sunt limitate la operațiuni de război și contra-insurgență și au fost utilizate și pe timp de pace; de exemplu operațiunea Gladio din Italia, care a avut loc în anii 1970-1980.

ONG-istii vazand ca anumite publicatii, ONG-uri, bloguri incep sa scrie despre o posibila conspiratie de la Clubul Colectiv, acestia in stilul cat se poate de neomarxist, au inceput sa intocmeasca liste cu publicatiile, ONG-urile si blogurile, care nu erau „Political Correctness”.

Dupa ce premierul Romaniei, Victor Ponta, si-a anuntat demisia, Presedintele Johannis a facut o afirmatie halucinanta:

„Tarziu, foarte tarziu. A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca.

Aceasta afirmatie a fost luata si analizata prin toate metodele de tot felul de analisti si nu numai si putini au fost cei care i-au inteles mesajul criminal. Ei bine, la peste doua luni de la tragedie, in presa apar stenograme in care un colonel STS detasat la Guvern, arestat pentru mita de catre DNA, vorbea cu un politician PSD, despre focul pus intentionat la Colectiv.

Redam stenogramele:

„Ştefan Enache: Ce, eu nu le-am spus ce a fost acolo la…poţi să spui…Eu ştiu ce a fost acolo la…când au dat ăia foc. Eu le-am spus „d-acolo nu scapă nimeni!” Păi acolo a fost dat de aia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo. Păi dacă am doctor, bun prieten, care e la Spitalul 9.
Politician: Zici că a fost provocare?
Ştefan Enache: Provocare…
Politician: Provocare, ă?
Ştefan Enache: Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister…Şi Oprea… Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!”, unii… Şi eu am prieteni care au fost…specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe mamă, israelienii le spun, ruşii tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor…
Politician: I-a stropit, i-a…?
Ştefan Enache: Ce vorbeşti…Şi gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen.”[2]

Chiar si medicii straini, anchetatorii si nu numai au fost socati de amploarea pe care a avut focul, arsurile fiind atat de profunde, de parca ar fi fost facute de napalm. In acest moment, presa din Romania, asa cum o stim, o presa aservita SUA-UE, se declara „socata” de aceste informatii si se intreaba: „Cum se poate una ca asta ?”

Cum sa nu se poata ? De pilda, America, luata ca exemplu si prezentata drept „lumea libera si civilizata” 24 din 24 de catre aceasta presa, si-au demolat turnurile WTC, ucigandu-si astfel 2.996 din proprii cetateni, pentru a avea motiv sa declare razboi „terorismului” si sa invadeze Orientul Mijlociu.

La fel, in Europa, a functionata, intre 1943 si 1983, Operatiunea Gladio, in baza careia armatele secrete ale NATO, CIA si MI6 au orchestrat zeci de atentate teroriste. Operatiunea Gladio a fost deconspirata de fostul premier al Italiei, Giulio Andreotti, la 24 octombrie 1990, operatiunea fiind condamnata de catre Parlamentul European printr-o Rezolutie, la data de 24 decembrie 1990. Si totusi, Operatiunea Gladio a condus la moartea a sute de persoane.

Focul s-a raspandit cu rapiditate

“Un pompier lansează o ipoteză șocantă cu privire la incendiul devastator din Club Colectiv soldat în prezent cu 56 de morți. Rapiditatea cu care s-a desfășurat incendiul indică faptul că acesta ar fi fost provocat. Pompierul spune că tinerii aflați în Club Colectiv la concertul din 30 octombrie 2015, au ars de vii precum la crematoriu.

Un pompier, pe nume Ady Lupu, a publicat pe facebook concluziile incendiului din Club Colectiv, coroborând informaţiile din media, inclusiv cu documente oficiale, cum ar fi referatul procurorilor în vederea arestării preventive a patronilor clubului. Pompierul susține că în realitate incendiul din Club Colectiv a fost un atentat terorist.

“La ora 22:32:16, imediat după ce artificiile s-au stins se observă cum spaţiul dintre stâlpul de susţinere al imobilului şi scenă rămâne în continuare luminat, iar lumina creşte foarte repede în intensitate acoperind o suprafaţă tot mai mare; Astfel, la ora 22:32:26 se observă, de fapt, cum tavanul situat între stâlpul de susţinere al imobilului şi scenă arde, iar din acesta încep să cadă bucăţi incandescente;”, fragment din Referatul Procurorilor după vizionarea înregistrărilor din Clubul Colectiv.

Tinerii au murit că la Auschwitz, arși ca la crematoriu

“Practic, când au venit pompierii nu au avut ce să stîngă. S-a transformat acea incinta într-un crematoriu în care acele persoane au fost carbonizate, că o camera de gazare, deci cu o mixtură în care în permanentă mai apar alte substanţe care fiecare dintre ele poate că le-am putea contracara, dar împreună nu ştie nimeni ce se poate face cu ele”, a declarat prof. dr. Dan Enescu, directorul Spitalului “Grigore Alexandrescu” la Ambasada Franţei.

Medicul a mai precizat că una dintre fetele care a ajuns la Spitalul Universitar în seară incidentului stătea pe un scaun sub observaţie, nu părea să aibă nimic, dar s-a prăbuşit brusc şi a murit.

“La Colectiv, oamenii au murit precum la Auschwitz. Tinerii aflaţi în club au fost practic gazaţi cu acid cianhidric, acesta fiind folosit şi de nazişti în lagărele din cel de-Al Doilea Război Mondial,” au declarat biochimiştii.

Rezultatele analizei chimice, făcută de experţii de la Universitatea Politehnica din București, au confirmat prezenţa acidului în gazul ucigaş.

Componenta gazului emanat de focul izbucnit în noaptea fatidică în club este extrem de complexă.

“Dominanta în componentă gazelor este reprezentată de monoxidul de carbon şi imensă majoritate a pacienţilor, pe baza investigaţiilor efectuate la internare, au demonstrat că erau intoxicaţi cu monoxid de carbon. De asemenea, era prezent în ordinea concentraţiei, în ordinea importanţei: acid ciahidric, monoxid de azot, dioxid de azot, acid clorhidric, toluen şi xilen. Conform comentariului colegilor de la Universitatea Politehnică, o astfel de combinaţie de otrăvuri pentru o fiinţă umană cu greu şi-ar putea-o imagina cineva”, a spus Ioan Lascăr, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca.

Profesorul Dan Enescu, medic chirurg la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, cel care i-a tratat şi pe bebeluşii răniţi în incendiul de la Maternitatea Giuleşti, spune că tocmai această compoziţie toxică face cazul special: Am avut impresia, când i-am văzut, că arată altfel decât am văzut în toată existenţa mea, adică era un lucru pe care nu reuşeam, va daţi seama că, după 20.000 de arsuri, începi să-ţi dai seama când intri în contact cu această patologie, şi îţi dai seama cam cum ar trebui să arate. Era ceva….am şi descris, este ceva pe care nu reuşesc să-l înţeleg. Era tocmai ce aţi auzit adineauri, componentă această de intoxicaţie.

În baza acestor informații și declarații, pompierul a concluzionat tranşant că incendiul de la Colectiv are aspectul unui atentat terorist!

Asistăm la primul asasinat terorist împotriva unor oameni frumoşi şi liberi! Gazare, ardere rapidă, plimbarea morţilor cu salvările, substanţe toxice necunoscute în plămânii victimilor, zeci de morţi instant şi în curând probabil în săptămânile ce vor urmă numărul se va duce spre 100… Am participat la sute de incendii când eram militar, la făbricuţe colegi de-ai mei la Fabrică Policolor şi nu s-a pomenit aşa ceva în toată istoria incendiilor în era “modernă ” să zic . Atâtea victime efectiv gazate şi arse în halul acesta . Nu ştiu de unde sunt imaginile, nu am fost acolo, dar să se moară în halul ăla şi să fie legat de acest caz atâtea “coincidenţe” , asta mă face să mă gândesc la un Crematoriu nazist în 2015.

Nu cred că tavanul sau buretele a fost spălat cu soluţii imflamabile clasa 3,4,8 ADR din greşeală , iar fumul destul de toxic (clasa 6 ADR) de nici doctorii nu reuşesc să identifice decât 4 mari substanţe în compoziţia gazului ,dintre care şi un acid ce intră la clasa 2.3; 2.1;8 -toxic, inflamabil, corosiv.

Deci avem un incendiu de la un burete şi nişte substanţe dubioase care nu aveau că caută acolo,dar ce domnule eram într-o fabrică de produs substanţe industriale periculoase ???!!!

Deci : 263 gaz toxic imflamabil, 265 gaz toxic imflamabil comburant, 436 substanţă solidă imflamabila ce produce gaz toxic, TOC -TOXIC ,COMBURANT,COROSIV (a nu se stinge cu apă A-ASFIXIANT-Clasa 2.2. Clasa 8 substanţe corosive . ŞI TOT CRED UNII CĂ A FOST DOAR ACCIDENT !!!!!! ŞI TOTUL A PORNIT DE LA UN BURETE ŞI NIŞTE LEMN DE BRAD . Buretele am văzut că arde cu putere şi degajă un gaz nociv, flacăra se propagă repede şi toată teoria mea conspiraţionistă poate de prost gust , probabil cade la prima pală de vânt , sunt de-acord , pot fi un idiot , nu-i problema se mai înşală lumea şi va rămâne un alt comentariu tâmpit de pe facebook.

Mulţi martori declara însă că tavanul care are probabil ceva sute de m/2 s-a aprins tot în timp foarte scurt 12 sec-1 minut! Bineînţeles am auzit de la o prietenă că s-ar fi spălat înainte tavanul cu toluen sau diluat şi apoi s-a pus buretele (trebuie aflat cu ce a fost lipit, sunt întradevăr adezivi foarte toxici şi care la fel propagă flacăra ce se răspândeşte destul de repede)

Diluantii sunt foarte inflamabili dar se evaporă repede şi lucrarea de izolaţie fonică dar nu a fost făcută în ziua aia, imbibandu-se zeci de kg în burete ,sau iar cine ştie ce adeziv inflamabil în cantităţi uriaşe. Am văzut filmuleţul de pe Pro tv în care acest burete se aprinde şi flacăra se întreţine uşor şi la fel se răspândeşte repede .

Dar cum naiba să se aprindă un club întreg într-un minut asta nu pot înţelege . Mai lipseşte ceva, sau lipsesc alte substanţe inflamabile. Substanţele de tip TFC de exemplu adică cianură şi arsenicul ard foarte repede , degajă gaze foarte toxice şi focul se propagă repede .

Cică chiar buretele eliberează cianură la ardere , ok de-acord, dar cum dreacu în mai puţin de un minut cel puţin 100 de oameni erau în flăcări ??!!

Soros-WB

Şi 2 şi 3 minute, e prea rapid pentru sute de metrii .
Şi-apoi toate declaraţiile bombă, că erau satanişti , că şi-au meritat soarta , doctorii români şi francezi care au declarat că s-au confruntat cu substanţe necunoscute de ei ce au otrăvit pacienţii , dealfel foarte mulţi mor de la otrăvuri nu de la arsuri dacă observi , m-a făcut să dezvolt această teorie.

Poate e stupidă şi rămân un bou , dar nu e problema, ei au zis că noi rockerii suntem satanişti şi că ne merităm soarta nu ?!

E, atunci pot specula şi eu pe declaraţiile lor că sunt criminali !

Sau haide să zic că mă înşel eu şi să zicem că nu este aşa !
Totuşi buretele a fost “montat” de o firma specializată nu ?!ei chiar au sugerat să se adauge burete ignifug!

Deci, asta iar mă face să cred că cei de la firma respectivă nu erau idioţi şi nu au dat cu tone de adeziv-lipici-prenadez pe pereţi!”[3]

Video

SURSE

  1. http://www.evz.ro/dezvaluiri-socante-facute-de-membrii-organizatiei-anonymous-ce-l.html
  2. http://www.antena3.ro/actualitate/acuzatie-grava-a-unui-colonel-sts-despre-colectiv-332709.html
  3. http://www.exclusivnews.ro/stiri/stiri-nationale/un-pompier-arunca-bomba-in-club-colectiv-a-fost-atentat-terorist-au-ars-de-vii-ca-la-crematoriu.html
  4. Foto: Internet
  5. Video: Facebook/Anonymous Alert

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro