ONG-urile lui George Soros deranjate de infiintarea patrulelor nationaliste “Garda lui Tepes”

by Dupa cum ati vazut, presa a scris foarte mult pe seama acestui subiect in ultimele 24 de ore. In mare parte nu au existat atacuri la adresa nationalistilor condusi de Bogdan Diaconu si Daniel Ghita, care au infiintat “trupele paramilitare” – “Garda lui Tepes”, al caror rol este acela […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa cum ati vazut, presa a scris foarte mult pe seama acestui subiect in ultimele 24 de ore. In mare parte nu au existat atacuri la adresa nationalistilor condusi de Bogdan Diaconu si Daniel Ghita, care au infiintat “trupele paramilitare” – “Garda lui Tepes”, al caror rol este acela de a apara romanii, avand in vedere faptul ca asa-zisele autoritati nu au facut si nu fac nimic din 1990 si pana in prezent.

Cu alte cuvinte “Garda lui Tepes” sau “Patrula lui Tepes” este o alternativa la toata aceasta mizerie a capitalismului si a democratiei care a luat mintile multor oameni, distrugand familii, ajugand pana in punctul de a distruge neamul romanesc.

media_145362394345058100_56684800 media_145362330262649000_06819000

Dupa cum vedeti, infiintarea “Garzii lui Tepes” este o premiera postdecembrista. Astfel de trupe exista in Ungaria, acestea venind si in asa-zisul “Tinut Secuiesc” pentru a face legea, doar ca acestea sunt intr-adevar trupe paramilitare si nu “patrule”, dovanda fiind si agresivitatea pe care acestia o promoveaza.

Desi aceste trupe paramilitare ale asa-zisilor “secui” reprezinta o amenintare la adresa Sigurantei Nationale, ele sunt tolerate in continuare de asa-zisele “autoritati” (Politie, Parchet, Jandarmerie si mai ales ONG-urile lui George Soros, acestea din urma fiind deranjate de patrulele lui Tepes).

Avand in vedere contextul international, tensionat, astfel de patrule s-au infiintat in Germania, Finlanda si in alte tari urmeaza sa se infiinteze, cu scopul precis de a-si proteja proprii cetateni. Pe acesti nationalisti din toate tarile ii leaga dorinta de a se proteja fata de marxisti/multiculturalisti/internationalisti/globalisti, al caror rol este acela de a distruge natiunile pentru a infaptui Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial.

ONG-urile lui George Soros din Romania doresc desfiintarea acestor trupe paramilitare

Bogdan Diaconu

Bogdan Diaconu, presedinte si fondator al Partidului Romania Unita, un partid nationalist, arata pe pagina sa de Facebook, cum “uneltele” lui George Soros s-au speriat de ascensiunea partidului nationalist:

“Dumitru Cornel Vâlcu, colaborator al lui Active Watch (ONG-ul susținut de Soros pentru întinarea valorilor românești), amenință că depune astăzi sesizare penală împotriva Partidului România Unită în vederea desființării noastre pe motiv că am înființat Patrula lui Vlad Țepeș.

Ce credeți, s-au speriat Soros și vânzătorii de țară că România e de partea noastră și au dat comanda să fim scoși din competiția electorală? Ei nu-și dau seama că dacă se desființează Partidul România Unită la cererea slugilor lui Soros va fi revoluție în România?”

Fara indoiala ca sunt speriati! Practic, ei au fost luati prin surprindere. La asa ceva nu se asteptau. Probabil ca le este greu sa si doarma noaptea din cauza acestui fapt. Cat despre incercarea de a dizolva Partidul Romania Unita, asa cum spune Bogdan Diaconu, “va fi revolutie in Romania”, deoarece nationalistii se vor coaliza imediat pentru a-si apara interesele.

cornelvilacu Dumitru Cornel Vilcu Dumitru Cornel Vilcu injura Cornel Dumitru Vilcu

Fara sa-i facem prea multa reclama individului recalcitrant, actualmente lector universitar, de la ONG-ul lui George Soros (Active Watch), Dumitru Cornel Valcu, va vom arata de ce am afirmat ca este recalcitrant, intrucat individul nu se sfieste in a folosi cuvinte urate, atunci cand vine vorba de “Garda lui Tepes”, care nu sunt demne pentru un lector universitar, insa nu degeaba este denumit de catre studenti drept “lectorul rebel”.

Ce inseamna, de fapt, “trupe paramilitare” ?

Pentru a intelege si mai bine “Tinerii Frumosi si Liberi” sau ONG-istii lui George Soros, despre ce inseamna “trupe paramilitare”, citam din Dictionarul Explicativ al Limbii Romane (DEX):

PARAMILITÁR, -Ă, paramilitari, -e, adj. (Despre grupuri, organizații etc.) Care este organizat pe baza disciplinei de tip militar și a structurii armate; (despre acțiuni) care are un pronunțat caracter militar (agresiv). – Din fr. paramilitaire.
Sursa: DEX ’09 (2009) | Adăugată de blaurb. | Semnalează o greșeală | Permalink

PARAMILITÁR, -Ă, paramilitari, -e, adj. (Despre formații, detașamente, grupări, organizații etc.) Care este organizat și dotat după modelul unei armate; (despre acțiuni) care are un pronunțat caracter militar (agresiv). – Din fr. paramilitaire.
Sursa: DEX ’98 (1998) | Adăugată de valeriu | Semnalează o greșeală | Permalink

paramilitár adj. m., pl. paramilitári; f. paramilitáră, pl. paramilitáre
Sursa: DOOM 2 (2005) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink

PARAMILITÁR ~ă (~i, ~e) (despre colectivități sau organizații civile) Care are caracter militar. /<fr. palamilitaire
Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

PARAMILITÁR, -Ă adj. (Despre grupări, organizații etc.) Care are o structură și o disciplină asemănătoare celor ale armatei. [Cf. fr. paramilitaire].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

PARAMILITÁR, -Ă adj. (despre grupări, organizații etc.) cu o structură și disciplină asemănătoare celor ale armatei. (< fr. paramilitaire)
Sursa: MDN ’00 (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink

PARAMILITÁR, -Ă, paramilitari,-e, adj. (În expr.) Organizație (sau formație) paramilitară = formație înar­mată în cadrul unei organizații fasciste, care sprijină acțiunile acesteia.
Sursa: DLRLC (1955-1957) | Adăugată de blaurb. | Semnalează o greșeală | Permalink

paramilitár adj. m. militar
Sursa: Ortografic (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

*paramilitár adj. (d. para-1). Pe lîngă cel militar: trupă paramilitară.
Sursa: Scriban (1939) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

Dupa cum vedeti, sunt diverse definitii, insa cele mai noi date de DEX se refera la faptul ca, aceste trupe sunt agresive si mai ales ca sunt inarmate. In cazul “Garzii lui Tepes”, nationalistii n-au afirmat ca vor fi inarmati si nici agresivi (“fascisti” – dupa cum ar zice marxistii), asa cum de altfel interzice Legea nr. 14/2003 numita “Legea partidelor politice”, ci doar vor patrula pentru a asigura ordinea nationala, normala.

Astfel de structuri incep sa fie in toata Europa, chiar daca ONG-urile lui George Soros din tarile europene, ameninta in stanga si in dreapta, in stilul lor caracteristic, autoritatile (procurorii si judecatorii) nu le-au luat in seama aberatiile in sensul de a interzice aceste garzi, atat timp cat nu comit infractiuni.

Pentru ONG-istii lui George Soros sintagma “a te apara de inamici in stil organizat atunci cand nimeni n-o face” se defineste “a fi fascist” sau “a fi nazist”. Daca acesti indivizi insista, solicita si, mai nou, strang semnaturi pentru a dizolva partide care nu sunt “Politicaly Correct”, atunci este timpul ca si noi sa strangem semnaturi pentru a interzice ONG-urile lui George Soros, dupa modelul Rusiei condusa de “dictatorul Putin”.

Video

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro