Omul-electricitate – super-omul imun la curent electric! Demonstratiile sale au socat o lume intreaga! Fiecare om poseda o astfel de intangibilitate doar majoritatea oamenilor o au intr-o stare latenta!

by Eu aici v-am expus o serie de articole cu privire la capacitatile extrasenzoriale ale fiintei umane care pur si simplu uimesc majoritatea oamenilor. De la telekinezie, arta telepatiei clare pana la levitatie si intangibilitate, toate fac parte din fiinta umana. Majoritatea oamenilor care nu cunosc aceste lucruri, se erijeaza […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Eu aici v-am expus o serie de articole cu privire la capacitatile extrasenzoriale ale fiintei umane care pur si simplu uimesc majoritatea oamenilor. De la telekinezie, arta telepatiei clare pana la levitatie si intangibilitate, toate fac parte din fiinta umana. Majoritatea oamenilor care nu cunosc aceste lucruri, se erijeaza in a-l considera “paranormal”, asta in sensul bun, caci exista si sensul rau in care este considerat “diavol”, “demon” sau sub orice astfel de forma mistico-deliranta.

Citez de pe site-ul utopian.ro integral acest articol:

“Acest conductor uman este capabil să reziste la mai mulţi amperi de electricitate care trec prin corpul său, fără a suferi însă nici un fel de leziuni.

A zecea parte dintr-un Amper (unitate de măsură pentru intensitatea curentului electric), este de ajuns pentru a ucide o fiinţă umană, dar Raj Mohan Nair este departe de a fi o fiinţă obişnuită.

Omul-electricitate, aşa cum a ajuns să fie cunoscut în întreaga lume, are o super-putere uimitoare. Doar o cantitate mică de curent electric poate fi fatală majorităţii oamenilor, dar acest om este departe de a fi obişnuit. Nu există nimic super-uman cu privire la aspectul lui, dar conectat la o sursă de curent electric, Raj Mohan poate face lucruri extraordinare. Nu trage cu fulgere din mâini, dar poate alimenta un bec sau un mixer electric doar ţinând în mână două fire, trecând astfel prin corpul lui cantităţi masive de curent electric.

Poate că nu seamănă cu un super-erou demn de propria sa carte de benzi desenate, dar abilitatea lui de a suporta curentul, este cu mult peste a noastră. Dacă aceste fire ar atinge alt corp uman, curentul electric ar putea provoca cedarea organelor şi încetarea bătăilor inimii. Cu un fir în gură, pentru o conductivitate mai bună, şi celălalt fir oriunde pe corpul său, Mohan permite curentului electric să circule prin el, în orice aparat care poate fi alimentat.

Povestea despre cum şi-a dat seama Mohan de abilitatea sa, este la fel de incredibilă ca super-puterea lui. Acesta şi-a pierdut mama când avea şapte ani. Cu inima sfâşiată, el a încercat să se sinucidă după ce s-a căţărat pe un stâlp de înaltă tensiune, apucând unul dintre cabluri. Spre uimirea lui, nu s-a întâmplat nimic. Atunci a realizat că a fost binecuvântat cu un dar de la Dumnezeu. De atunci a şocat lumea întreagă cu imunitatea sa la electricitate.

Întrebarea este, cum reuşeşte acest om să reziste până la 10 amperi fără să se prăjească? Rezistenţa lui Mohan a fost testată de Daniel Browning Smith, folosind un multimetru. Acesta a constatat că trupul lui Mohan este de peste 10 ori mai rezistent decât al unui individ obişnuit. Deşi ochii lui Mohan se albesc atunci când curentul trece prin corpul lui, devenind orb temporar, poate suporta suficient curent electric pentru a încălzi o farfurie. Dacă o persoană obişnuită ar fi expusă la o putere atât de mare pentru doar o fracţiune de secundă, ar suferi leziuni permanente ale muşchilor şi i s-ar opri inima.

Mohan nu este singurul conductor uman din lume. Slavisa Pajkic, un alt om extraordinar din Serbia, poate rezista la voltaj ridicat. Cazul său este oarecum diferit, acesta nu are glande sudoripare şi salivare. Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că prin corpul său este posibil nici să nu circule curentul, poate doar prin piele care acţionează ca o izolaţie naturală.”[1]

Aveti videoclipul mai jos!


Ori de cate ori se naste un astfel de om, nu trebuie privit ca un “ciudat” ci fiecare dintre noi posedam aceleasi capacitati (telekinezie, levitatie, intangibilitate), doar ca ele se afla intr-o stare latenta, din cauza chimicalelor in care traim si nu numai. Corpul uman este alcatuit dintr-un sistem de 7 chakre principale dispuse de-a lungul coloanei vertebrale. Acesti centri energetici de forta, asa cum mai sint denumiti, dau corpului uman aceste manifestari. In cadrul stiintei alternative, acestea sint cunoscute drept “biocampuri”, iar manifestarile lor sint destul de bine cunoscute de oamenii de stiinta si cercetate, chiar si astazi, fiind folosite in diverse scopuri fie ele militare (remote-view) ori altele.

Mai multe pe larg despre cele 7 chakre cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/despre-chakrele-corpului-uman-si-metode-de-deschidere-a-acestora.

Recent oamenii de stiinta sustin ca ADN-ul se afla intr-o continua modificare acesta ajungand intr-un viitor nu indepartat la 12 spirale, asa cum se spune ca ar fi avut omul in vechime. Mai mult decat atat, exista persoane care s-au nascut cu 4 spirale in cadrul ADN-ului, acestia fiind investigati de cercetatori. Cercetarile acestea au fost incluse in cadrul cercetarilor ultrasecrete din cadrul U.S.A.P.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/oameni-care-s-au-nascut-cu-adn-ce-este-alcatuit-din-4-spirale-acesti-oameni-poseda-capacitati-extrasenzoriale-superioare-celorlalti.

Pentru cei care vreti sa aprofundati aceste lucruri va invit sa descarcati cartea cercetatorului Albert Ignatenko – “Cum sa devii fenomen” -> http://www.scribd.com/doc/149913934/Albert-Ignatenko-Cum-Sa-Devii-Fenomen.

SURSE

1. http://utopian.ro/super-omul-imun-la-curentul-electric

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro