Obama catre conspirationisti: recunoaste in gluma ca are o agenda secreta ! Acesta spune adevarul crud intr-o gluma nesarata !

by Barack Obama, presedintele SUA, stie cum agite spiritele in modul sau specific. Este vorba de o intalnire a sa, la o cina, impreuna cu jurnalisti, ce a avut loc la data de 1 mai 2011, unde s-a aflat si celebrul om de afaceri, evreul Donald Trump, un nonconformist, mai […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Barack Obama, presedintele SUA, stie cum agite spiritele in modul sau specific. Este vorba de o intalnire a sa, la o cina, impreuna cu jurnalisti, ce a avut loc la data de 1 mai 2011, unde s-a aflat si celebrul om de afaceri, evreul Donald Trump, un nonconformist, mai nou adept al conspiratiilor, dupa cum scria si The Telegraph[1]. In acea perioada era scandalul de la Casa Alba, in care Obama era acuzat ca nu s-a nascut in SUA si ca are un certificat de nastere fals. Sa nu credeti ca alegerea datei de 1 mai, a fost o “coincidenta”.

Obama

Cei care au cunostinte medii in conspiratii, stiu ca la data de 1 mai 1776, a luat fiinta Ordinul “Iluminatii de Bavaria”, condus de evreul, Adam Weishaupt, organizatia sa fiind scoasa in afara legii, deoarece autoritatile au aflat de planul lor de a rasturna monarhiile din Europa. Era o lupta interna, de culine, intre Iluminati. Cat despre falsul certificat de nastere al lui Obama, desi acesta era adevarul, prin “artificii” specifice “democratiei”, a reusit sa ramana in functie, desi cel mai vocal personaj care ii cerea demisia era tocmai Donald Trump.

Mai multe despre ce inseamna data de 1 mai, mascata drept “Ziua Muncii”, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/de-1-mai-se-sarbatoreste-ziua-infintarii-sectei-iluminatilor-si-nu-ziua-muncii.

VIDEO cu mesajul lui Obama !

SURSE

1. http://www.telegraph.co.uk/culture/culturevideo/8486561/Obama-mocks-Donald-Trump-and-conspiracy-theorists-at-journalists-dinner.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro