Obama al 44-lea presedinte american care are sange albastru si se inrudeste genetic cu Casa Regala Windsor ! Nimeni nu ajunge presedinte al Americii daca nu se inrudeste genetic cu Casa Regala Britanica sau cu Casa Regala Franceza ! Si uite asa familiile regale raman adevaratii conducatori ai planetei !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Majoritatea oamenilor cred, intr-un mod gresit, cum ca Republica este condusa numai de “oameni din popor” care si-au dovedit abilitatile pentru a ajunge in acele locuri-cheie. Ei bine, in acest articol, va voi arata ca nu e deloc asa, ci la varful puterii au ramas tot casele regale pamantene, create, de nimeni altii, decat de reptilienii Anunnaki. Printul Nicholas de Vere von Drakenberg, cel care avea titlul de Principe Draconis, fiind in acelasi timp si Mare Maestru al Curtii Regale a Dragonului din Londra, care era o voce autoritara in acest domeniul regal, scrie in cartea sa “Mostenirea Dragonului – istoria secreta a liniilor genealogice regale”[1], ca “toti presedintii mari de pe aceasta Planeta au sange de dragon”, mai mult decat atat, el vorbea despre importanta acestui sange, adica cel cunoscut in medicina ca rhesus negativ.

El considera acest sange “sfant”, iar cei care il aveau in vene, erau demni sa conduca planeta. Cam ipocrit si arogant aici !
Faptul ca in cercul intim al iluminatilor exista aceasta obsesie genetica, asa cum e ea prezentata la primii zei Anunnaki, Enki si Enlil, nu face decat sa ne arate ca tot casele regale pamantene sint cele care conduc Planeta, evident, spre o Noua Ordine Mondiala. Regalitatea nu a cazut in anul 1848, ci doar s-a trecut la o alta forma de manifestare a lor. Acum in cadrul unei Republici nu se mai zice “Rege” se zice “Presedinte”, nu se mai zice “Print”, se zice “Premier” si tot asa.

Mai multe pe larg, despre reptilienii Anunnaki cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/originea-regalitatii-pe-aceasta-planeta-provine-de-la-reptilienii-anunnaki.

Cei care vreti sa cititi interviul Printului Nicholas de Vere, cel care vorbeste despre Anunnaki si recunoaste in mare parte aceste lucruri, o puteti face aici -> http://www.fara-secrete.ro/printul-nicholas-de-vere-von-drakenberg-declara-ca-toti-cei-din-familiile-regale-nobiliare-si-aristocratice-sint-reptilieni-hibrizi-a-caror-origine-provine-de-la-stravechii-reptilieni-anunnaki-car.

Barack Obama – al 44-lea presedinte american cu sange regal

La data de 25 februarie 2013, scriam un articol despre organizatia regala, britanica, numita Burke’s Peerage Baronetage & Knightage sau “Biblia Aristocratiei”, care a fost creata in 1826, de catre genealogistul britanic, John Burke, ca o publicatie istorica, genealogiei familiilor regale si nobiliare. Publicatia a continuat apoi cu fiul lui John Burke, care a fost Sir Bernard Burke. Sa nu va uimeasca faptul ca acesta are titlul onorific nobiliar “Sir” care este un vechi nume al unei zeitati anunnaki sumeriene, foarte apropiate zeitei Ninhursag, experta medicala din cadrul stravechilor Anunnaki.

Blazonul Casei Regale britanice, Windsor ! A se observa cei doi reptilieni inaripati !

Atunci, mai multi cititori, m-au intrebat si ma intreaba, ori de cate ori le vorbesc despre aceste lucruri, “daca cumva si Obama ar avea sange regal ?”, acestia fiind intrigati de faptul ca e om de culoare, iar ei gandindu-se in mod gresit ca modelul caselor regale exista numai la albi, ceea ce e gresit. De pilda japonezii au imparat, pe Akihito, care nu ezita sa se laude in fata presei, ca e urmasul zeitei-dragon, Amaterasu. Deci lucrurile se clarifica cu cat oamenii studiaza mai mult aceste aspecte, considerate “povesti” in occident, dar importante si sacre, in orientul indepartat.

Mai multe despre aceasta organizatie cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/burkes-peerage-organizatia-regala-britanica-care-sustine-ca-cel-care-ajunge-presedinte-al-statelor-unite-este-intotdeauna-cel-cu-cele-mai-multe-gene-regale-si-avand-sange-albastru-cat-mai-pur.

Potrivit lui Robert Barrett, genealogist britanic, mama presedintelui Obama, Ann Dunham, este inrudita cu Walliss Simpson, ducesa de Windsor, dupa cum scrie in revista People.com[2], la data de 3 martie 2008. Barrett, mai adauga ca Obama are un amestec bogat de stramosi regali europeni incepand din secolul XVII, in special cei din Anglia si Scotia.

SURSE

1. Nicholas de Vere – “Mostenirea Dragonului – istoria secreta a liniilor genealogice regale”

2. http://www.people.com/people/article/0,,20181471,00.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro