Oameni care au călătorit în Universuri Paralele

by Mai multe cercetari efectuate in ultimii zeci de ani i-au impins pe o parte din oamenii de stiinta sa afirme ca viata se manifesta intr-un univers multiplu in care se exista un numar relativ nelimitat de alte dimensiuni care interactioneaza intre ele. Documentarul de scurt-metraj a fost realizat de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai multe cercetari efectuate in ultimii zeci de ani i-au impins pe o parte din oamenii de stiinta sa afirme ca viata se manifesta intr-un univers multiplu in care se exista un numar relativ nelimitat de alte dimensiuni care interactioneaza intre ele.

Documentarul de scurt-metraj a fost realizat de catre Paul D. Adrian si veti vedea o serie de intamplari, care va vor demonstra ca nu numai ca nu exista doar un singur Univers, ci un Multivers, iar uneori aceste Universuri se mai intersecteaza. De asemenea, in anumite locuri de pe aceasta Planeta, inclusiv in Romania, exista portaluri naturale de trecere.

Video

SURSE

  1. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro