O statuie egipteana, veche de 3.800 de ani, isi schimba pozitia fara ca cineva sa o atinga ! Probabil ca este incarcata electromagnetic !

by Iata cazul unei statui egiptene, vechi de 3.800 de ani, care zi de zi isi schimba pozitia, fara ca cineva s-o atinga. Desigur, unii ar putea considera ca este o “farsa” ticluita de catre conducerea muzeului pentru a atrage vizitatori, dar totusi se intampla, asta dupa ce a fost […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata cazul unei statui egiptene, vechi de 3.800 de ani, care zi de zi isi schimba pozitia, fara ca cineva s-o atinga. Desigur, unii ar putea considera ca este o “farsa” ticluita de catre conducerea muzeului pentru a atrage vizitatori, dar totusi se intampla, asta dupa ce a fost supusa unei monitorizari 24 din 24 de ore.

mister-intr-un-muzeu-britanic-ce-se-intampla-zilnic-cu-o-statueta-egipteana-veche-de-3-800-de-ani-arheologii-stupefiati-video-18501096

Mai multe aflam din Jurnalul National:

“O statuetă egipteană veche de 3.800 de ani, expusă în Muzeul Manchester din Marea Britanie, a atras atenția angajaților, aceștia observând că artefactul îşi schimba poziţia de la zi la zi, fără ca cineva să o atingă.

Statuia lui Neb-Senu datează din 1.800 î.e.n.

“Într-o zi, am observat că statuia s-a întors cu spatele. Mi s-a părut foarte ciudat, pentru că statuia se găseşte într-o vitrină, iar eu sunt singura persoană care are cheia. Am întors-o la loc, dar în ziua următoare statuia s-a întors din nou. Am decis să instalăm o cameră video care a realizat o filmare timelapse, şi deşi nu se poate observa cu ochiul liber, filmarea arată clar cum se roteşte”, a declarat Campbell Price, curatorul muzeului, pentru ziarul Manchester Evening News.

Comportamentul statuetei a aprins imaginaţia unora dintre egiptologi, chiar şi pe a curatorului, care a amintit care era rolul acestor statuete în înmormântările egiptenilor din antichitate.

“Astfel de statuete erau puse în mormânt alături de mumie. Rudele veneau cu ofrande şi pentru statuie. De altfel, hieroglifele de pe spatele statuii au mesajul: “dă-mi pâine, bere şi carne de vită”. În Egiptul Antic se credea că dacă mumia este distrusă, atunci statueta va servi drept mediu pentru sufletul răposatului. Poate că acest lucru face ca statueta să se mişte”, a declarat Campbell Price.

Statuia ce măsoară 25 de centimetri în înălţime a fost achiziţionată de muzeu în 1933. Filmarea arată cum statuia se întoarce în sensul invers acelor de ceasornic în timpul zilei, însă totodată rămâne nemişcată în timpul nopţii.

Faptul că mişcarea are loc doar în timpul zilei îl face pe fizicianul britanic Brian Cox să creadă că deplasarea statuii se datorează vibraţiei create de paşii vizitatorilor. “Brian crede că este vorba despre «fricţiune diferenţială», fenomen ce apare deoarece două suprafeţe – piatra statuii şi sticla pe care este situată – vibrează subtil, făcând ca statuia să se învârstă. Cu toate acestea, statuia s-a aflat pe aceste suprafeţe dintotdeauna, şi nu s-a mai mutat până acum. Şi de ce s-ar învârti într-un cerc perfect?”, a declarat Price.

În mod ciudat, statuia se învârte 180 de grade, întorcându-se cu faţa în spate, însă apoi nu se mai mişcă. Priviți mai jos filmarea.”[1]

Ce omit acesti cercetatori sa afirme, este tocmai faptul ca o astfel de statue ar putea fi incarcata electromagnetic, motiv pentru care se misca nestingherit. Sa nu uitam ca exista pietre, cum ar fi “Capul de Dinozaur” din Muntii Bucegi, unde cei aflati in preajma sa, cu greu pot face poze sau filma, radiatia electromagnetica afectandu-le sistemele electronice.

Video cu miscarea surprinsa !

SURSE

1. http://jurnalul.ro/stiri/externe/mister-intr-un-muzeu-britanic-ce-se-intampla-zilnic-cu-o-statueta-egipteana-veche-de-3-800-de-ani-arheologii-stupefiati-video-684758.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro