NSA a dezvoltat un virus ce poate spiona computerele din lume fara a fi detectat ! Acest virus are legatura cu celebrul “Stuxnet” creat de SUA si Israel !

by “Democratia” SUA este in cautare de metode “democratice” prin care sa ne impuna dictatura “democratica” fara lacrimi. Faptul ca fostul spion al NSA, Edward Snowden, dupa ce a dezertat, a aratat cu documente clasificate ca NSA este implicata in cel mai mare act de spionaj mondial, asta a creat […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Democratia” SUA este in cautare de metode “democratice” prin care sa ne impuna dictatura “democratica” fara lacrimi. Faptul ca fostul spion al NSA, Edward Snowden, dupa ce a dezertat, a aratat cu documente clasificate ca NSA este implicata in cel mai mare act de spionaj mondial, asta a creat un cutremur in lumea Iluminatilor, pentru ca oamenii au fost pusi in fata faptului implinit – un fapt scandalos de altfel. Daca Rusia nu-i oferea azil politic atunci cel mai sigur era mort.

virusul-care-poate-spiona-majoritatea-computerelor-din-lume-fara-sa-fie-detectat-295585

Virusul creat de NSA, este unul de tip “back-door”, ce nu prea poate fi detectat de antivirusi si poate spiona in voie, asemanator “Stuxnet-ului” – celebrul virus creat de SUA si Israel pentru a-l folosi impotriva Iranului.

Mai multe puteti citi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/stuxnet-virusul-extrem-de-periculos-creat-de-sua-si-israel-pentru-a-opri-pasnicul-iran-sa-si-mai-dezvolte-programul-nuclear.

Mai multe aflam de pe Antena 3:

“Un studiu nou al experţilor companiei de securitate informatică Kaspersky Lab arată că o entitate, cel mai probabil NSA, a dezvoltat un program de spionaj capabil să stea ascuns în hard drive-urile computerelor. Virusul oferă posibilitatea de a „trage cu urechea la majoritatea computerelor din lume”, fără a fi detectat.

Virusul de tip „backdoor” este prezent în computere din 30 de ţări ale lumii, inclusiv Iran, Rusia, Pakistan, Afganistan, China, Mai, Siria, Yemen şi Algeria. Printre ţintele virusului „invizibil” se numără instituţii militare şi guvernamentale, companii telecom, bănci, instituţii de cercetare nucleară, media şi activişti islamici.

Cu toate că reprezentanţii Kapersky Lab nu au precizat în mod clar că NSA s-ar afla în spatele programului de spionaj, în raportul realizat de aceştia se arată că virusul are legătură cu Stuxnet, program dezvoltat de NSA. În plus, un fost angajat al NSA a confirmat că instituţia a dezvoltat „o tehnică ce permite ascunderea viruşilor de spionaj în hard drive-urile computerelor”, arată Reuters.

Viruşii de tip „backdoor” se ascund în interiorul unor alte programe şi apoi duc la îndeplinire nişte acţiuni nedorite, permiţând hackerilor accesul deplin la calculatorul infectat prin acea “uşă deschisă din spatele casei”, de câte ori acesta este conectat la Internet. Tipic pentru un virus este de a se instala fără să atragă atenţia şi de a-şi face treaba de spionare în mod cât mai discret, pentru ca la un moment dat să lovească cât mai puternic şi pe neaşteptate.”[1]

SURSE

1. http://www.antena3.ro/high-tech/virusul-care-poate-spiona-majoritatea-computerelor-din-lume-fara-sa-fie-detectat-283701.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Simona Dinu