Nestle a șters crucea de pe iaurturile grecești! Nestle, pune crucea pe turlele bisericilor!

by   Din cauza “corectitudinii politice”, unele companii au decis sa elimine crucea de pe turlele bisericilor. Biserica are cruce, nu poti pretinde ca “respecti religia”, daca ai sters crucea. Lidl a sters crucea si a afirmat ca “respecta diversitatea”. Pai, daca respecti diversitatea, o respecti asa cum este ea. […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Din cauza “corectitudinii politice”, unele companii au decis sa elimine crucea de pe turlele bisericilor. Biserica are cruce, nu poti pretinde ca “respecti religia”, daca ai sters crucea. Lidl a sters crucea si a afirmat ca “respecta diversitatea”. Pai, daca respecti diversitatea, o respecti asa cum este ea. Apoi, in urma scandalului creat, Lidl a anuntat ca va repune crucea pe turlele bisericilor.

Acum, iata un alt caz: Nestle a sters crucea de pe iaurturile grecesti[1][2]. Nestle, biserica are cruce. Nestle, pune crucea pe turlele bisericilor!

SURSE

  1. https://katanixis.blogspot.ro/2017/09/lidl-nestle.html
  2. https://www.blick.ch/news/wirtschaft/lidl-und-nestle-lassen-christliche-symbole-auf-ihren-produkten-verschwinden-das-kreuz-mit-dem-kaese-id7263955.html
  3. Foto: katanixis.blogspot.ro
  4. Foto: blick.ch

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro