Neomarxiștii din Polonia vor să interzică discursul unui naționalist american. Naționalismul nu mai poate fi oprit de către globaliști!

by “Polonia vrea să INTERZICĂ discursul unui NAȚIONALIST alb AMERICAN Richard Spencer, lider de extrema dreaptă din America, plănuiește să se adreseze participanților la un miting din Varșovia, luna viitoare, dar ministrul polonez de Externe a declarat că „el n-ar trebui să apară în public”. Guvernul polonez a exprimat obiecții […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Polonia vrea să INTERZICĂ discursul unui NAȚIONALIST alb AMERICAN

Richard Spencer, lider de extrema dreaptă din America, plănuiește să se adreseze participanților la un miting din Varșovia, luna viitoare, dar ministrul polonez de Externe a declarat că „el n-ar trebui să apară în public”.

Guvernul polonez a exprimat obiecții puternice față de intenția naționalistului alb american Richard Spencer de a vorbi la o conferință de extrema dreaptă în Varșovia, în noiembrie, dar nu a precizat dacă îi va interzice intrarea în țară.

Ministrul de Externe,Witold Waszczykowski, l-a descris pe Spencer ca pe cineva care „defăimează ceea ce s-a întâmplat în Al Doilea Război Mondial și calomniază Holocaustul”. „Nu ar trebui să apară în public, în special în Polonia”, a declarat, vineri, ministrul, scrie The Guardian.“[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/polonia-interzica-nationalist.html

Astazi, daca esti nationalist, daca nu esti de acord cu casatoriile LGBT si cu adoptiile de copii de catre persoanele LGBT, daca nu esti de acord cu multiculturalismul si cu Noua Ordine Mondiala a Iluminatilor, vei fi etichetat “extrema dreapta”, “nazist”, “fascist”, “rasist”, “xenofob”, “homofob”.

Globalistii folosesc aceste etichetari aberante cu scopul de a-i denigra pe nationalisti. Nationalismul inseamna protejarea valorilor nationale, democratie, iar Globalizarea (Noua Ordine Mondiala) inseamna dictatura globala. Oamenii vor sa traiasca in libertate, nu in dictatura.

SURSE

  1. http://evz.ro/polonia-interzica-nationalist.html
  2. Foto: evz.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro