Ne-a pacalit masonul Dinul Patriciu cu "moartea" sa sau nu ? Incercam sa raspundem unei controverse !

by Moartea marelui magnat al petrolului, initial a fost considerata, ca un sfarsit al unei vieti, punct in care ajunge orice individ, indiferent de viata sa sociala, caci banii nu inseamna nimic. Daca initial, consideram ca, “a mai crapat un ticalos”, iar unele persoane imi spuneau “eu nu cred ca […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Moartea marelui magnat al petrolului, initial a fost considerata, ca un sfarsit al unei vieti, punct in care ajunge orice individ, indiferent de viata sa sociala, caci banii nu inseamna nimic. Daca initial, consideram ca, “a mai crapat un ticalos”, iar unele persoane imi spuneau “eu nu cred ca a murit”, am observat o serie de “semnale” care mi-au atras atentia, sporita, catre aceasta ipoteza.

Initial s-a spus ca a murit la Londra, dar ce sa vezi, spitalul din Londra spune ca Patriciu n-a fost acolo. Daca asta nu-i motiv bun de investigare, nu vad altul. Patriciu avea probleme mari in justitie, era pe cale sa-si piarda averea, avea probleme in afaceri, era mai tot timpul trist, pentru ca banii nu aduc fericirea (repet), dar atunci cand vine vorba de “a fi ticalos”, unele persoane, duc aceasta idee, catre paroxism.

Citez stirea absolut fantastica de pe EVZ.ro:

“Spitalul Royal Fre din Londra, în care se spunea că a decedat Patriciu, susţine că afaceristul român nu a fost internat acolo în ultimul an, relatează Antena 3.

Deși această unitate medicală l-a trata pe omul de afaceri și în alte rânduri, se pare că miliardarul a ales de data aceasta o altă clinică.

Problemele grave de sănătate ale lui Dinu Patriciu au apărut în ultimii trei ani, timp în care a făcut analize la Spitalul AKH din Viena, la Spitalul Niguarda din Milano, dar și la Londra. El a fost supus și unui transplant de ficat făcut în urmă cu doi ani, în Italia.

Miliardarul în vârstă de 64 de ani a murit, ieri, la Spitalul Royal Free din Londra, unde era internat. Funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in cercul restrâns al familiei”, au anunțat rudele printr-un comunicat de presă.”[1]

Interesant este faptul ca familia spunea despre o inhumare, ba in Londra, in secret, unde sa fie putin persoane, exact ca in filme. Apoi, au scos un testament, prin care spune ca, “nu, trebuie s-o facem in Romania”, dar, tot intr-un cerc restrans. Interesant este faptul ca n-am vazut nicio poza cu el mort pana acum.

P.S. Personal, nu m-ar mira o astfel de inscenare, la cate am putut sa vad !

SURSE

1. http://www.evz.ro/spitalul-in-care-se-spune-ca-a-decedat-dinu-patriciu-sustine-ca-miliardarul-nu-a-fost-internat-acolo-in-ultimul-an.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro