“Nazist”, “Antisemit”, “Rasist” și “Sexism” – termeni inventați de către evrei

by De-a lungul timpului, elita evreilor khazari a influentat puternic lumea in care traim astfel incat actiunile lor si-au pus amprenta asupra unor evenimente istorice cum ar fi: crearea Bancii Angliei, crearea Sionismului, crearea Comunismului, programarea a trei razboaie mondiale pentru a se infiinta o Noua Ordine Mondiala. In 1773, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

De-a lungul timpului, elita evreilor khazari a influentat puternic lumea in care traim astfel incat actiunile lor si-au pus amprenta asupra unor evenimente istorice cum ar fi: crearea Bancii Angliei, crearea Sionismului, crearea Comunismului, programarea a trei razboaie mondiale pentru a se infiinta o Noua Ordine Mondiala.

In 1773, Mayer Amschel Rothschild a fost cel care a redactat celebra lucrare “Protocoalele Inteleptilor Sionului”, unde sunt prezentate o serie de planuri prin care Iluminatii sa instaureze Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondiala. Majoritatea evreilor, ca si oameni de rand, nu au habar de aceste lucruri.

Aceasta elita khazara a creat si o serie de curente ideologice, dar au inventat si o serie de cuvinte, care, astazi, sunt utilizate din plin de catre “corectii politici” si mai ales de mass-media. Aceste cuvinte (“Nazist”, “Antisemit”, “Rasist”, “Sexism” etc.) sunt utilizate de catre Iluminati cu scopul de a-i ataca si intimida pe cei care spun adevarul.

Termenul “Nazist” a fost inventat si utilizat pentru prima oara de evreul, Konrad Heiden. Ideologia politica din Germania anilor ’30 – ’40 se numea “National-Socialism”, care in germana se traduce “Nationalsozialismus“.

Termenul “Antisemit” a fost inventat de doi evrei, primul fiind, Wilhelm Marr in 1897, iar al doilea, Moritz Steinschneider. Desi evreii, potrivit Jewish Encyclopedia cap. IV, pag. 1-5 sunt khazari din sudul Rusiei (Caucaz) convertiti in masa la Iudaism in anul 740 e.n., sionistii continua sa se creada “iudei” sau urmasi ai “israelitilor”, ceea ce nu sunt, iar aspectul pielii lor albe ii da de gol.

Termenul “Rasist” a fost inventat pentru prima oara de catre comunistul evreu, Leon Trotski, fiind folosit ca o forma de atac la adresa celor ce se opuneau comunismului internationalist sau revolutiei anarho-marxiste. Leon Trotski foloseste acest termen in cartea sa, “What is National-Socialism?” (n.tr. “Ce este National-Socialismul?”)

termeni evrei

Termenul “Sexism” a fost inventat de catre evreica, Margaret Feldman, o feminista radicala. Feminismul este o ideologie agresiva creata de catre Iluminati cu scopul de a distruge familiile, facandu-le astfel pe femei sa se creada superioare barbatului, cand in realitate, atat barbatul, cat si femeia sunt egali.

SURSE

  1. Foto: Facebook
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro