Ministrul Sanatatii din Lituania doreste eutanasia oamenilor saraci ! Inca un motiv de bucurie pentru Henry Kissinger !

by Plecam de la o afirmatie facuta de evreul-khazar, Henry Kissinger, cu privire la planul de reducere al populatiei Planetei, la Conferința Bilderberg, Evians, Franța, 1991: “Ilegal o putem face imediat. Constituțional va dura puțin mai mult…” „Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Plecam de la o afirmatie facuta de evreul-khazar, Henry Kissinger, cu privire la planul de reducere al populatiei Planetei, la Conferința Bilderberg, Evians, Franța, 1991:

“Ilegal o putem face imediat. Constituțional va dura puțin mai mult…”

„Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantități tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate”. „Puterea este cel mai puternic afrodisiac”. „Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili”. „Populația lumii trebuie să fie redusă cu 50%”

Mai multe astfel de afirmatii cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/propaganda-iluminatilor-pentru-reducerea-populatiei-planetei.

Citez de pe site-ul de stiri, jurnalul.ro:

SOLUŢIA FINALĂ! Ministrul Sănătăţii din Lituania propune EUTANASIA pentru cetăţenii SĂRACI şi COPIII bolnavi

“Ministrul Sănătăţii din Lituania, Rimantė Šalaševičiūtė (foto), a propus introducerea eutanasiei pentru cetăţenii săraci care nu îşi permit îngrijiri paliative. Aceeaşi “soluţie finală”, ministrul în vârstă de 60 de ani a propus-o şi pentru copiii suferinzi de boli “incurabile”. Rimantė Šalaševičiūtė a fost membră a Partidului Comunist din Lituania, apoi a Partidului Democrat al Muncii, o politiciană socialistă care ani de-a rândul a condus comisii pentru apărarea drepturilor omului şi ale copilului.

Anunţul ministrului Sănătăţii a stârnit vii discuţii în societatea lituaniană.

“Ministerul Sănătăţii ar trebui să protejeze sănătatea şi viaţa, în loc să caute modalităţi de a lua viaţa. Este de la sine înţeles că această soluţie este … profitabilă şi eficientă … Dar o societate democratică ar trebui să înţeleagă foarte clar că trebuie să aibă grijă de cei bolnavi, nu-i omoare “, a declarat Dr. Andrius Narbekovas, preot şi medic, membru al comisiei de bioetică de la Ministerul Sănătăţii, citat de bioedge.org.

Ministrul Rimantė Šalaševičiūtė nu a evitat să dea exemplul Belgiei, ţară care a ajuns la “performanţa” statisticii de 5 eutanasiaţi/zi, la nivelul anului trecut. În 73% din cazurile înregistrate în Belgia anul trecut, persoanele care au recurs la eutanasiere sufereau de cancer.

Belgia este singura ţară care nu impune limită de vârstă pentru o astfel de intervenţie. În Olanda, vârsta minimă este de 12 ani.”[1]

SURSE

1. http://jurnalul.ro/stiri/externe/solutia-finala-ministrul-sanatatii-din-lituania-propune-eutanasia-pentru-cetatenii-saraci-si-copiii-bolnavi-674430.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro