Ministrul de Externe al Israelului sustine ca arabii israelieni neloiali ar trebui decapitati ! Asa gandesc sionistii lui Rothschild care au ocupat Palestina !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Aroganta sionistilor lui Rothschild, combinata cu diversele instigari la crime, sunt lucruri clasice in virtutea sionistilor. Aceste instigari nu sunt ceva nou, ele s-au petrecut tot timpul de la crearea sionismului de catre Theodor Herzl, cu ocazia Primului Mare Congres Evreiesc din 1897, de la Basel (Elvetia). Mentalitatea criminala a sionistilor este identica cu Protocoalele Inteleptilor Sionului – o lucrare creata de catre Mayer Amschel Rothschild in 1773, care a ajuns in mana lui S. Nilus, care a tradus-o si publicat-o in 1901.

De-a lungul timpului evreii sionisti au incercat tot timpul sa ne acuze de “antisemitism”, pe noi, cei care aratam adevarul despre ei, adevar care-l vedem acum prin prisma acestor declaratii, care nu-s unice. “Antisemitismul” in cazul evreilor, este una dintre cele mai mari pacaleli ale istoriei moderne, caci nicio carte de istorie universala, nu-i atesta ca fiind “semiti”, ei fiind arieni caucazieni, care au trecut in masa la iudaism in anul 740 e.n. in timpul regelui Bulan.

De pe site-ul Ziare.com aflam mai multe despre declaratia socanta pentru multi, dar nu si pentru cei care i-au analizat pe sionisti si le-au studiat istoria sangeroasa:

“Arabii israelieni care nu sunt loiali statului evreu ar trebui decapitati, a declarat ministrul israelian de Externe, Avigdor Lieberman, in cadrul unei conferinte electorale, relateaza cotidianul Haaretz in editia electronica.

“Cine este cu noi ar trebui sa primeasca totul – pana la jumatate de regat”, a declarat Lieberman. Dar arabii israelieni care nu sunt loiali statului merita o alta soarta, a precizat presedintele partidului Yisrael Beiteinu, la conferinta “Vot pentru democratie – alegeri 2015”, desfasurata duminica, potrivit postului Channel 2.

“Cei care sunt impotriva noastra – nu mai e nimic de facut, trebuie sa ridicam un topor si sa le taiem capul (…). Altfel nu vom supravietui aici”, a afirmat Lieberman.

Parlamentarul arab israelian Ahmad Tibi, care candideaza la alegerile legislative din 17 martie pentru un nou mandat in Knesset, a sugerat ca situatia descrisa de ministrul de Externe ar conduce la o versiune israeliana a gruparii teroriste Stat Islamic.

Formatiunile arabe “vor decapita rasistii si fascistii numai prin mijloace democratice”, a declarat Tibi luni, citat de Jerusalem Post. “Cu cat suntem mai puternici, cu atat va fi mai slab Statul Islamic Evreu”, a adaugat el.”[1]

Asta scrie si istoricul evreu, Arthur Koestler in cartea sa, “Al treisprezecelea trib”:

“Evreii nu au venit din Canaan, ci din Caucaz. Ei n-au venit din Iordania, ci de pe Volga. Ei sunt inruditi mai degraba cu hunii, ungarii si maghiarii decat cu samanta lui Avram, Isac, Iacov. Istoria poporului evreu iese treptat la iveala si avem de-a face cu cea mai mare festa pe care ne-a jucat-o vreodata istoria.”[2]

Antropologul evreu, Alfred M. Lilienthal, sustine aceleasi idei in lucrarea sa “The Zionist Connexion” (n.tr. “Conexiunea Sionista):

“Orice antropolog reputat sustine ca ideea de rasa evreiasca este una absurda. Antropologia imparte rasele in trei rase distincte: albii, negrii si mongoloizii, iar dupa unii si o patra – australoida. Membrii credintei evreiesti se regasesc in toate cele trei rase, inclusiv subdiviziunile lor.”[3]

De asemeni, istoria khazarilor convertiti la religia mozaica, este prezentata pe larg de catre “Enciclopedia Iudaica”[4] (n.tr. “Jewish Encyclopedia”), in cap. IV, pag. 1-5. Chiar si genetica medicala din lume sustine ca peste 90% din evrei sunt din sudul Rusiei (Caucaz) si n-au treaba cu semitii, adevaratii semiti fiind doar arabii.

De asemeni, in iulie 2014, Ayelet Shaked, o membra extremista a partidului “Caminul Evreiesc”, a declarat in urma unui conflict dintre Hamas si Israel ca, “toate mamele palestiniene ar trebui ucise intrucat nasc pui de serpi”. Declaratia sa a creat o unda de soc in lume si a existat chiar o actiune de protest impotriva ei. Oare, ce s-ar fi intamplat daca ar fi zis, oricare altcineva, asa ceva ?!

SURSE

1. http://www.ziare.com/international/israel/declaratie-socanta-de-la-tel-aviv-arabii-israelieni-care-nu-ne-sunt-loiali-ar-trebui-decapitati-1352132

2. Arthur Koestler in cartea sa “Al treisprezecelea trib”

3. Alfred M. Lilienthal in cartea sa “Conexiunea Sionista”

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro