Ministrul Agriculturii din Romania, Achim Irimescu: “Populatia Romaniei este otravita cu alimente!”

by Ministrul Agriculturii si Dezvoltatorii Rurale, Achim Irimescu, a facut o afirmatie, asa cum putine persoane au avut curaj s-o faca, acesta recunoscand ca, “populatia Romaniei este otravita cu alimente”. Trebuie sa amintim ca, cei care ne otravesc pe noi si nu numai sunt capitalistii SUA-UE, cei care au creat […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministrul Agriculturii si Dezvoltatorii Rurale, Achim Irimescu, a facut o afirmatie, asa cum putine persoane au avut curaj s-o faca, acesta recunoscand ca, “populatia Romaniei este otravita cu alimente”.

Trebuie sa amintim ca, cei care ne otravesc pe noi si nu numai sunt capitalistii SUA-UE, cei care au creat Codex Alimentarius si Monsanto – cu scopul deliberat de a reduce populatia Planetei, asa cum Henry Kissinger, fost Secretar de Stat in timpul Administratiilor Nixon si Ford, a afirmat de cateva ori.

In 1974, Henry Kissinger a trasat planul de reducere al populatiei Planeta, sugerand ca, “o populatie de 500 de milioane de locuitori este perfecta pentru a intra in Noua Ordine Mondiala”. In acest moment exista o lupta intre oameni si Codex Alimentarius/Monsanto. In schimb, Rusia a interzis cultivarea Organismelor Modificate Genetic si importul acestor otravuri mentionand totodata ca, “cine va incalca legea va fi acuzat de terorism”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicatia DC News scrie pe larg:

“Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu, cu prilejul vizitei pe care a făcut-o vineri la “Târgul de Crăciun”, a declarat că multe produse din străinătate care ajung în România se vând pentru că sunt din segmentul cel mai ieftin, dar, astfel, populația este otrăvită și producătorul român omorât.

“Am să fac tot ce este posibil să promovez produsele românești, pe de o parte, iar pe de altă parte să asigur o protecție corespunzătoare producătorului și consumatorului român pentru că, din păcate, multe produse care ajung în România se vând pentru că ajung din segmentul cel mai ieftin și efectiv otrăvim populația și omorâm producătorul român.

Repet: orice guvern are datoria să își apere și producătorul și consumatorul. Din cauza aceasta cred că nu am făcut suficient până acum și eu vă promit că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a ajuta românul să consume cât mai multe produse românești”, a spus Achim Irimescu.

Acesta a afirmat că va reintroduce controlul la frontieră pentru reziduurile de pesticide, de produse chimice, pe considerentul că în cazul multor produse din ”gama de jos” care ajung pe piața românească sunt utilizate pesticide interzise pe piața europeană.

În cadrul unei intervenții telefonice ulterioare la Antena 3, Ministrul Achim Irimescu, a explicat că, în mod normal, tot ce pătrunde în Uniunea Europeană trebuie să răspundă standardelor înalte de siguranță a alimentelor, iar declarația sa a vizat acele produse aflate la limita admisibilă în ceea ce privește conținutul de chimicale, dând exemplul unor produse ca pepenii sau specii de pești.

“Sunt persoane care au zăcut zile întregi din cauza unor pepeni cumpărați din piață. E vorba și despre anumite specii de pești care trăiesc în Atlanticul de Nord care au un vierme Anisakis, un pește poate veni cu 6-7 viermi în el. Este foarte toxic. Dacă se consumă viu, el perforează stomacul”, a mai spus ministrul Agriculturii.”[1]

SURSE

  1. http://www.dcnews.ro/ministrul-agriculturii-declara-ie-uluitoare-popula-ia-este-otravita_492858.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro