Minciunile antiromânești ale evreului sionist Marco Maximillian Katz împotriva naționalismului românesc, după evenimentele din Charlettosville (SUA)

by Evreul sionist Marco Maximillian Katz este cunoscut pentru atitudinea sa impotriva nationalismului romanesc. Dupa evenimentele din Charlettosville (SUA), mass-media mincinoasa a aratat cu degetul catre miscarea legionara, avand in vedere faptul ca liderul neo-nazist Matthew John Heimbach a purtat un tricou cu chipul lui Corneliu Zelea Codreanu. Mai mult decat […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Evreul sionist Marco Maximillian Katz este cunoscut pentru atitudinea sa impotriva nationalismului romanesc. Dupa evenimentele din Charlettosville (SUA), mass-media mincinoasa a aratat cu degetul catre miscarea legionara, avand in vedere faptul ca liderul neo-nazist Matthew John Heimbach a purtat un tricou cu chipul lui Corneliu Zelea Codreanu. Mai mult decat atat, pana si Iustin Parvu a fost bagat in acest caz de catre mass-media mincinoasa.

Iata ce scrie Marco Maximillian Katz, cel care conduce Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului, cu privire la acest caz:

“In atentia Procurorului General al Romaniei
In atentia Guvernului Romaniei

SUBIECT: MCA Romania in atentia Procurorului General si Guvernului Romaniei – Miscarea Legionara – Charlottesville USA

In ultimele zile, atentia comunitatii internationale este atrasa de tristele si revoltatoarele evenimente rasiste/antisemite care au loc in Charlettosville, Statele Unite ale Americii. In tumultul acestor evenimente, atentia noastra a fost atrasa de unul dintre membrii organizatiilor extremiste care au readus rasismul si antisemitismul in lumina proiectoarelor: este vorba de Matthew Heimbach, unul dintre organizatorii marsului rasist din Charlettosville, care conform informatiilor furnizate de mass media, este un activ admirator a Miscarii Legionare, a lui Corneliu Zelea Codreanu si a lui Iustin Parvu, trei entitati cunoscute pe plan international, pentru rasismul/antisemitismul promovat.

Faptul ca numele Romaniei este atras si implicat in manifestarile anti-Semite din Statele Unite al Americii, care s-au soldat cu morti si cu raniti, este un semn de alarma care necesita atentia si implicarea autoritatilor investite cu responsabilitatea combaterii promovarii ideologiei legionare, a antisemitismului si a negationismului in Romania.

Atragem atentia, din nou, asupra faptului ca in Romania, legislatia pentru combaterea antisemitismului si a negationismului, exista si nu este aplicata.

Cazuri de antisemitism/negationism, aduse la cunostinta autoritatilor, sunt tratate cu indiferenta sau sunt ignorate;

– functionari publici care ocupa functii in institutii create pentru combaterea discriminarii considera ca exprimarea antisemitismului este o forma legitima de exprimare libera a opiniilor, forma care este aparata, in opinia lor, de “dreptul liberatii de exprimare”;
– cazuri de vandalizm sunt tratate in mod “traditional” cu lipsa de interes si vointa de a gasi vinovatii si de a aplica legislatia in vigoare, in mod eficient si in spiritul legii;
– un caz, care contine elemente antisemite, in care o supravietuitoare a Holocaustului este supusa unor hartuiri menite sa o “convinga” sa cedeze casa in care locuieste unei persoane “cu legaturi” este tratat, de ani de zile, atat de autoritati cat si de Justitie, cu cinism si rea vointa;
– autoritati locale promoveaza, fara nici o retinere, imaginea unor “eroi” nationalisti, antisemiti ignorand legislatia in vigoare
– antisemitismul si negationismul se manifesta si sunt propagate, in limba romana, din ce in ce mai mult, fara nici o interferenta din partea autoritatilor, pe internet;
– “Miscarea Legionara” este prezenta si activa, fiind prezenta in randul celor care promoveaza si distribuie materiale cu caracter extremist, rasist si antisemitic
– apelurile noastre repetate, trimise in atentia autoritatilor, pe temele mai sus mentionate, pe fondul nationalismului manipulat in scopuri politice, care ia o amploare in crestere, au ramas, pana in prezent, fara nici un efect; propunerea avansata de MCA Romania de a creea, cu ajutorul ADL, a unui Centru pentru Monitroizarea si Combaterea Online Hate Speech a ramas fara nici un efect.

Situatia pe care o semnalam mai sus, contravine declaratiilor politice emise, in mod repetat, la cel mai inalt nivel, in cadrul vizitelor efectuate de demnitari romani in strainatate, in cadrul vizitelor efectuate de demnitari straini in Romania sau/si in cadrul conferintelor la care reprezentantii Romaniei participa.

Progresul inregistrat de Romania, recunoscut pe plan diplomatic/politic, ca urmare a emiterii Ordonantei 31/2002 – Legii 217/2015 si a Definitiei de Lucru a Antisemitismului IHRA 2016, se vor diminua fara implementarea legislatiei in mod ferm si sustinut, fara pedepsirea celor care promoveaza ura, rasismul, antisemitismul, extremismul religios si nationalismul in Romania.

Avertizam ca, pe fondul antisemitismului care este in crestere la nivel international, fara implementarea legislatiei, fara pedepsirea celor care o incalca, si in Romania se creeaza conditiile in care manifestarile rasiste, extremiste, antisemite/negationiste vor depasi stadiul declaratiilor verbale, cel de distrugere a mormintelor in cimitirele evreiesti sau cel al desenelor graffiti pe peretii sinagogilor si a monumentelor evreiesti.

Cu respect

Thank you for your confirmation of receving this message

Yours sincerely
Maximillian Marco Katz
Vice-President of the Zionist Movement in Romania (ASR)
Founding Director and Project Manager
MCA ROMANIA – The Center for Monitoring and Combating Antisemitism |
Founding Member of PCA The Forum Against Antisemitism in Romania |
ROMANIAN JEWISH VISUAL ARTISTS – Preserving the Jewish Heritage Online |
ROMANIAN JEWISH VISUAL ARTIST on FACEBOOK | THE HOLOCAUST MEMORIAL in BUCHAREST |
JIDAN ( KIKE in Romanian) = ANTISEMITISM |”[1]

Acest personaj, Marco Maximillian Katz, a fost implicat intr-o spaga de 2,5 milioane de euro in timpul Guvernului Nastase, dar autoritatile nu au mai facut nimic in acea ancheta, avand in vedere faptul ca vorbim de o infractiune de coruptie.

Acum, insa, Marco Maximillian Katz, comisionar vamal de profesie, vrea sa fie considerat “istoric” si ne da lectii de istorie. Noi preferam sa luam lectii de istorie de la un profesor de istorie, de la un academician, nu de la o persoana fara pregatire istorica.

Marco Maximillian Katz sustine ca Miscarea Legionara, Corneliu Zelea Codreanu si Iustin Parvu sunt “trei entitati cunoscute pe plan international, pentru rasismul/antisemitismul promovat”. Iustin Parvu este cunoscut pe plan international pentru rasismul/antisemitismul promovat?

Care sunt dovezile lui Marco Maximillian Katz? Nu sunt prezentate dovezi. Cat despre Miscarea Legionara, aceasta nu a fost pusa sub acuzare la Nurnberg. Academia Romana a afirmat public ca Miscarea Legionara nu a fost fascista.

“Faptul ca numele Romaniei este atras si implicat in manifestarile anti-Semite din Statele Unite al Americii, care s-au soldat cu morti si cu raniti, este un semn de alarma care necesita atentia si implicarea autoritatilor investite cu responsabilitatea combaterii promovarii ideologiei legionare, a antisemitismului si a negationismului in Romania.”[1]

Faptul ca o persoana din alta tara isi pune pe tricou chipul lui Corneliu Zelea Codreanu, asta nu inseamna ca Romania are vreo vina. Daca un criminal isi pune o poza pe tricou cu Vlad Dracula, asta inseamna ca Romania este de vina? Asta inseamna ca in Romania ar trebui interzis Vlad Dracula? Daca ar fi dupa mentalitatea lui Marco Maximillian Katz, da.

“Progresul inregistrat de Romania, recunoscut pe plan diplomatic/politic, ca urmare a emiterii Ordonantei 31/2002 – Legii 217/2015 si a Definitiei de Lucru a Antisemitismului IHRA 2016, se vor diminua fara implementarea legislatiei in mod ferm si sustinut, fara pedepsirea celor care promoveaza ura, rasismul, antisemitismul, extremismul religios si nationalismul in Romania.”[1]

Ordonanta 31/2002 este o Ordonanta abuziva, ilegala, antidemocratica si neconstitutionala, avand scopul de a bloca nationalismul romanesc. Legea 217/2015 (cunoscuta ca si legea antilegionara) este, la fel, o lege abuziva, ilegala, antidemocratica si neconstitutionala, o lege dorita de evreii sionisti care sunt impotriva libertatii de exprimare. Pe evreii sionisti ii deranjeaza nationalismul, nu doar nationalismul romanesc. De ce ii deranjeaza?

Pentru ca ei sunt globalisti, iar pe globalisti ii deranjeaza nationalismul deoarece ei nu pot implementa Noua Ordine Mondiala (Noul Comunism Global). Nationalismul nu este nazism sau fascism. Asocierea nationalismului cu nazismului sau fascismul este minciuna a globalistilor, care depun efort pentru a incerca sa interzica nationalismul.

Astazi, daca nu esti de acord cu casatoriile LGBT, cu multiculturalismul, cu teoria gender, cu ateismul militant, adica cu aceste idei promovate de neomarxisti/progresisti esti catalogat drept “nazist”, “fascist”, “rasist”, “xenofob”, “homofob”, “antisemit”.

Activistii de stanga (neomarxistii/progresistii) vor sa rastoarne valorile nationale ale tuturor statelor (cultura, istorie, religie, traditie) cu scopul de a crea o omenire fara identitate. Scopul nationalismului este de a proteja valorile nationale.

A se vedea cum trateaza mass-media mincinoasa a globalistilor cazul din Charlettosville (SUA): In viziunea mass-mediei, doar neo-nazistii sunt de vina, nu si neomarxistii/progresistii (exemple: Antifa si Black Live Matter). Mai mult decat atat, aceeasi presa a globalistilor nu spune nimic despre neo-nazistii din Ucraina, care au fost sustinuti de catre SUA, dupa lovitura de stat din Ucraina, din 2013. Pentru presa globalistilor, neomarxistii/progresistii sunt niste activisti ai tolerantei si diversitatii, in nici un caz extremisti, desi dovezile arata ca sunt extremisti.

Revenind la Marco Maximllian Katz, el acuza continuu nationalismul, dar uita sa acuze si Miscarea Sionista. Miscarea Sionista este extremista. Dovezile istorice arata asta: Organizatiile teroriste Irgun, Haganah si Stern au fost sioniste. Miscarea Sionista sustine persecutia palestinienilor. Crimele savarsite de sionistii din Israel impotriva palestinienilor este tot antisemitism, deoarece palestinienii sunt semiti.

Va recomandam sa cititi:

Maximilian Katz, între şpaga pentru duty free şi chestiunea evreiască în România

SURSE

  1. https://www.facebook.com/comunicatemca/posts/1238592849578621
  2. Foto: Guliver / Getty Images / Chip Somodevilla

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro