Minciuni in presa internationala cu privire la “atentatele de la Paris”: “Femeia-kamikaze” traieste si vrea sa-i dea in judecata pe jurnalistii care au prezentat-o drept “terorista”

by “Răsturnare de situaţie: după ce presa internaţională a publicat o serie de fotografii cu aşa-zisa femeie care s-a aruncat în aer la Paris, în timpul asaltului forţelor speciale, imaginile s-au dovedit a fi eronate. În realitate, în respective nu apare Hasna Ait Boulahcen, ci Nabila Bakkatha, o femeie din […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Răsturnare de situaţie: după ce presa internaţională a publicat o serie de fotografii cu aşa-zisa femeie care s-a aruncat în aer la Paris, în timpul asaltului forţelor speciale, imaginile s-au dovedit a fi eronate. În realitate, în respective nu apare Hasna Ait Boulahcen, ci Nabila Bakkatha, o femeie din Maroc, care nu are nicio legătură cu atentatele din capitala franceză.

Nabila Bakkatha, originară din Beni Mellal, Maroc, a fost stupefiată să îşi vadă fotografiile publicate în presă şi titrate ca şi cum ea ar fi fost cea care s-a aruncat în aer la Paris.

Femeia a explicat că totul a fost o înscenare pusă la cale de un fostă prietenă, care a vândut respectivele poze unor jurnalişti. Mai mult, Nabila a precizat că imaginea în care ea apărea goală, în cadă, nu a fost niciodată publicată pe o reţea de socializare, relatează CNN News.

„Nu am nicio legătură cu Hasna sau cu terorismul”, a spus ea. „Singura legătură este că fotografiile mele au fost vândute unor jurnalişti care le-au publicat… Nu au făcut nicio cercetare, nimic”, a adăugat femeia.

Deşi rectificarea a fost făcută de majoritatea publicaţiilor internaţionale, Nabila spune că are de gând să îşi dea în judecată fosta prietenă, dar şi pe jurnaliştii care au publicat iniţial imaginile.

„Viaţa mea s-a schimbat în mod dramatic, nu am mai mers la muncă, nu mai pot merge nicărieri pentru că mă tem pentru viaţa mea. (…) Familia mea a fost şocată, unele dintre rudele mele nici nu mai vorbesc cu mine. Şi sunt sigură că aş avea probleme serioase dacă aş călători în Franţa”, a mai explicat ea.”[1]

SURSE

  1. http://www.nasul.tv/eroare-grava-in-presa-internationala-femeia-kamikaze-locuieste-in-maroc-si-vrea-sa-i-dea-in-judecata-pe-jurnalistii-care-i-au-publicat-fotografiile/
  2. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro