Metoda ingenioasa a unor romani de a da contorul electric inapoi !

by Se stie ca romanii sint destul de tari in materie de inventii. Istoric am dat omenirii cele mai multe inventii, iar asta continua si astazi. Atunci cand vine vorba de “fentarea” statului, anumiti romani, isi folosesc cunostintele lor de electrotehnica, de fapt, cunostinte tehnice, pentru a pacali. Este si […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Se stie ca romanii sint destul de tari in materie de inventii. Istoric am dat omenirii cele mai multe inventii, iar asta continua si astazi. Atunci cand vine vorba de “fentarea” statului, anumiti romani, isi folosesc cunostintele lor de electrotehnica, de fapt, cunostinte tehnice, pentru a pacali. Este si cazul unui roman, care ne va explica intr-un video pus pe YouTube, cum da contorul electric inapoi, spunand ca totul este legal.

Explicatia tehnica !

Desi in titlu se induce ideea de “furt”, nu consider ca se poate spune asta. Este vorba de o “injectare” in retea, a energiei solare captate de abonat, cu un panou solar fotovoltaic. In acest caz, contorul se invarte invers si este normal si corect in acelasi timp sa se intample asta, caci e conectat la retea. Asta se intampla doar la contoarele clasice (de inductie), dar la contoarele noi (electronice cu afisaj) nu prea se pot da inapoi inapoi.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro