Mesajul “expertilor antiterorism”: “Obisnuiti-va sa traiti intr-un climat de teroare! Alertele teroriste vor deveni o stare de normalitate!”

by Mesajul “expertilor antiterorism” (Steag Fals) ar trebui sa fie acesta: “noi, cei care am creat organizatiile teroriste de pe aceasta Planeta, va vom teroriza intr-atat de mult, incat ne veti implora sa facem ceva, iar noi vom face ceva: va vom lua toate libertatile!” La aceasta fraza se reduce […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Mesajul “expertilor antiterorism” (Steag Fals) ar trebui sa fie acesta: “noi, cei care am creat organizatiile teroriste de pe aceasta Planeta, va vom teroriza intr-atat de mult, incat ne veti implora sa facem ceva, iar noi vom face ceva: va vom lua toate libertatile!”

La aceasta fraza se reduce tot conceptul de “lupta impotriva terorismului”, deoarece, asa cum v-am mai aratat, toate celulele teroriste de pe aceasta Planeta au fost creat de catre SUA-UE-Arabia Saudita-Israel. Cele mai elocvente cazuri, necontrazise de nimeni, sunt operatiunile Nortwood’s si Gladio – acestea fiind operatiuni teroriste orchestrate de catre Serviciile Secrete.

42FalseFlags

Publicatia Active News prezinta pe larg mesajele “expertilor”:

“Experții în terorism din Europa avertizează că seria de amenințări teroriste și teama de atentate vor constitui “noua normalitate” de care va avea parte Europa în 2016.

Starea de alertă antiteroristă în Europa va deveni “o situație normală” in 2016, când este de așteptat ca mai multe evenimente să fie anulate, obiective turistice să fie închise sau centre aglomerate evacuate de teama unor atacuri, scrie ibtimes.com. Așa cum s-a văzut și în noaptea de Anul Nou, când Europa a stat sub semnul alertelor antiteroriste.
După atentatele din Paris, analiștii cred că serviciile de securitate europene au înteles ca organizația Statul Islamic are la dispoziție resursele necesare pentru atacarea unor ținte din Europa prin atentate plănuite și executate riguros. Chiar de Anul Nou, alerta antiteroristă a fost ridicată în Munchen, iar două gări au fost închise de teama unor atentate, in timp ce evenimentele de Revelion din mai multe țări au fost fie anulate, fie reduse.
 
“În ultimii 15 ani, au existat mai multe organizații teroriste care au plănuit atacuri în zone aglomerate, așa că nu e ceva nou ce se întâmpla acum. Doar că acum Statul Islamic a arătat că este în stare să pună în aplicare atentate îngrozitoare și în afara arenei sale obișnuite din Orientul Mijlociu”, a declarat Margaret Gilmore, expert în securitate la Royal United Service Institute.
“Europa intra într-o nouă eră”, este de părere Rik Coolsaet, un expert în terorism al Universității Ghent, din Belgia. “Statul Islamic a devenit o fantezie pentru tot felul de oameni, de la cei care caută senzații tari, până la cei instabili psihic. Vom cunoaște o nouă stare de normalitate în următoarele luni. Vor fi mai multe raiduri, mai multe evenimente anulate, arestări, iar statele din Europa vor înțelege adevărata dimensiune a acestei organizații teroriste”, susține el.”[1]
SURSE

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro