Manelistii Salam, Guta si Minune pictati si expusi la Muzeul Taranului Roman ! O jignire profunda fata de neamul romanesc, respectiv, taranul roman !

by Am norocul ca nu este 1 aprilie, caci multi ar fi crezut si pe buna dreptate ca, “este o gluma extrem de proasta”, dar dupa cum o sa vedeti, nu este nico gluma. Manelistii Florin Salam, Nicolae Guta si Adrian Minune, personajele nr.1 din lumea manelistilor, au fost pictati […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Am norocul ca nu este 1 aprilie, caci multi ar fi crezut si pe buna dreptate ca, “este o gluma extrem de proasta”, dar dupa cum o sa vedeti, nu este nico gluma. Manelistii Florin Salam, Nicolae Guta si Adrian Minune, personajele nr.1 din lumea manelistilor, au fost pictati in foita de aur si expusi la Muzeul Taranului Roman.

 

Tablouri cu manelisti in foita de aur

Tablouri cu manelisti, expuse in vernisaj la MTR

Inedit la Muzeul Taranului Roman: Salam, Guta si Minune, pictati in foita de aur (Galerie foto)

Citez de pe site-ul ziare.com:

“Fanii manelistilor vor putea admira o serie de tablouri cu artistii lor preferati, in luna iulie, in cadrul unui vernisaj gazduit de Muzeul Taranului Roman (MTR).

Un artist a realizat 10 portrete cu interpretii de manele, toate in foita de aur de 22 de carate, precum si 5 tablouri inspirate de Fanfara Ciorcarlia si Taraful Haiducilor, transmite Romania TV. Tablourile au dimensiunea de 150 pe 150 de centimetri.

Tablouri cu manelisti in foita de aur

Potrivit Wowbiz, pictorul George Vasilescu isi va inaugura expozitia “Confluente – influente in arta” pe 2 iulie, la ora 18:00, iar operele de arta vor putea fi admirate pena pe 8 iulie la MTR.

Tablouri cu manelisti, expuse in vernisaj la MTR

Printre interpretii ilustrati in tablourile pictorului roman se numara Florin Salam, Adrian Minune, Vali Vijelie, Carmen Serban, Cornelia Catanga, Marian Mexicanu’, Liviu Pustiu, Dan Bursuc si Nicolae Guta.”[1]

In timp ce extremistii unguri, cum ar fi cei din Jobbik, in frunte cu nemernicul nr.1, Laszlo Tokes, incearca sa-si faca din Transilvania “propriul stat”, in timp ce ni se vinde pamantul catre straini, de la 1 ianuarie 2014, motiv pentru care, conform statisticilor din martie 2014, o treime din pamanturile Romaniei, au fost deja ocupate de straini, consider toate aceste lucruri, un atac concentrat asupra identitatii istoriei Romaniei, respectiv, a taranului roman.

SURSE

1. http://www.ziare.com/cultura/muzee/inedit-la-muzeul-taranului-roman-salam-guta-si-minune-pictati-in-foita-de-aur-galerie-foto-1306749

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro