Locuitorilor din Venezuela li se iau amprente la intrarea in magazine si benzinarii ! Pretextul este "combaterea contrabandei" !

by Cei care se tem de legile Big Brother, cu privire la supravegherea si controlul total al oamenilor, au motive intemeiate, sa se teama de aceste masinatiuni, intrucat ele au rolul de a controla perfect intreaga oamenire. Initial, vor incepe cu carti de identitate biometrice (cu cip), despre care am […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cei care se tem de legile Big Brother, cu privire la supravegherea si controlul total al oamenilor, au motive intemeiate, sa se teama de aceste masinatiuni, intrucat ele au rolul de a controla perfect intreaga oamenire. Initial, vor incepe cu carti de identitate biometrice (cu cip), despre care am scris ca, in Germania si Marea Britanie, in septembrie 2010, respectiv 2009, au fost sparte de hackeri.

Daca oamenii accepta documente biometrice, apoi ei vor incepe cu sistem de amprente, iar daca oamenii accepta sa fie amprentati precum niste infractori si considerati infractori, Iluminatii vor incepe cu al treilea proiect si anume: microciparea. Pentru cei care nu stiti, in SUA, se practica microciparea oamenilor, care obtin ajutoare sociale de la guvern, in cadrul unui proiect numit Obamacare.

Venezuela-sistema-biometrico-critacado-consumidores-oposicion

Mai multe citez de pe site-ul Digi24:

“Este ideea preşedintelui Nicolas Maduro, care a ordonat ca toate magazinele şi benzinăriile să aibă la intrare aparate pentru amprentarea clienţilor.

Liderul de la Caracas susţine că va combate astfel contrabanda, fenomen care a explodat de când ţara sud-americană a fost lovită de o criză a alimentelor.

Mai mult, urmaşul lui Hugo Chavez a anunţat introducerea unui program naţional de raţionalizare a mâncării. Măsura a fost denunţată de opoziţie, care acuză că ţara e transformată într-o nouă Cuba, unde mâncarea este vândută pe cartelă de peste cincizeci de ani.

Nu este prima decizie controversată a preşedintelui Nicolas Maduro. Anul trecut, el a înfiinţat Ministerul Fericirii Sociale şi a devansat Crăciunul prin decret.”[1]

Stirea oficiala !

SURSE

1. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Idei+de+presedinte+Locuitorii+Venezuelei+amprentati+la+magazin

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro