Lista oficiala cu toti participantii Grupului Masonic Bilderberg intre 29 mai – 1 iunie 2014 din Danemarca ! Cateva personalitati sint destul de cunoscute, iar multi politruci ni-i prezinta drept niste "oameni cu moralitate" !

by Globalistii se intalnesc in aceste zile (29 mai – 1 iunie 2014) in capitala Danemarcei, Copenhaga, pentru a discuta aspecte, evidente, despre Noua Ordine Mondiala, caci inca nici acum nu s-a infiintat, inca nici acum n-au putut fi distrusi cei care se opun. Patrunzand intr-o lume invaluita pana nu […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Globalistii se intalnesc in aceste zile (29 mai – 1 iunie 2014) in capitala Danemarcei, Copenhaga, pentru a discuta aspecte, evidente, despre Noua Ordine Mondiala, caci inca nici acum nu s-a infiintat, inca nici acum n-au putut fi distrusi cei care se opun.

Patrunzand intr-o lume invaluita pana nu demult intr-un mister total si protejata prin mijloace de securitate impenetrabile, raportul investigativ al lui Daniel Estulin ofera o expunere fascinanta a intalnirilor secrete ale celor mai puternici oameni ai lumii.

De la inceputurile sale, in 1954, in hotelul Bilderberg din oraselul olandez Oosterbeek, Clubul Bilderberg s-a constituit din prim-ministri europeni, presedinti americani si cei mai bogati directori executivi din lume, toti acestia adunandu-se anual pentru a dezbate viitorul politic si economic al lumii.

Presei nu i s-a ingaduit niciodata sa participe si nici concluziile sau discutiile Clubului n-au fost facute publice, in ciuda faptului ca acestea au implicatii uriase pentru toti cetatenii planetei.

Utilizand metode care seamana cu tacticile spionilor din Razboiul Rece – si riscandu-si propria viata in cateva randuri -, Estulin a realizat ceea ce nu mai reusise nimeni: a aflat ce se discuta in spatele usilor inchise ale hotelurilor opulente si a facut public totul intr-o dezvaluire fara precedent.

Pentru cei care doriti cartea lui Daniel Estulin, o puteti achizitiona de aici -> http://profitshare.ro/l/584872.

Scopul declarat al masoneriei este distrugerea suveranitatii statelor pentru a crea Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Masonic Totalitar!
Din acest motiv avem: Uniunea Europeana, Uniunea Nord-Americana, Uniunea Asiatica si Uniunea Africana!

Ca masoneria e o organizatie abjecta, perfida, criminala v-am mai aratat multe alte articole. De fapt, noi avem atat de multe dovezi in ceea ce arata cat de periculoasa este masoneria, incat niciun mason, nu ar avea curajul de a spune “nu este asa”, poate doar o persoana care s-ar face ca nu vede, dar in acest caz, avem pentru el, indiferent ce joc ar face, documente istorice, concrete, care demonstreaza acest fapt.

Albert Pike, decedat în 1891, a fost una dintre cele mai de seamă personaje ale masoneriei mondiale. Cele mai celebre tituluri ale sale erau acelea de Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al gradului 33 şi Suprem Pontif al Masoneriei Universale. In cartea sa “Morală şi Dogmă”(1888), scrisă in anul 1888 pentru masonii cu grade superioare, el arată cum sunt induse în eroare nivelurile inferioare:

„Gradele Albastre nu sunt decât curtea exte-rioară sau porticul Templului. Iniţiatului îi sunt înfăţişate o parte din simboluri, dar el este intenţionat indus în eroare de false interpretări. Nu este cazul ca el să le înţeleagă, ci doar să creadă că le înţelege… Adevărata lor semnificaţie este rezervată doar Adepţilor, Prinţii Francmasoneriei.”[2]

Sensuri si… iar sensuri

Până şi masonii din gradele 32 şi 33 sunt induşi în eroare dacă nu fac parte din descendenţi. Jim Shaw afirmă că simbolurile sunt interpretate diferit chiar de către masoni, existând astfel două sensuri ale acestora: cel exoteric pentru iniţiaţii inferiori, şi cel ezoteric pentru cei superiori. Dar există şi un al treilea, adevărul, rezervat doar elitei de iniţiaţi descendenţi şi celor care trec dincolo de nivelurile oficiale ale societăţilor secrete – cei din gradele neoficiale ale Iluminaţilor. Shaw afirmă că masoneria adoră natura, Soarele şi Luna, prin simbolul falusului. El spune că falusul reprezintă Soarele în uniune sexuală cu Pământul feminin, pentru a aduce o noua viaţă.

La un anumit nivel este adevărat, dar mult prea puţin. Să luăm ca exemplu simbolul masonic, pătratul şi compasul. Acestea sunt aşezate mereu deasupra scaunului (tronului) Maestrului Adorator, care este amplasat la est în Templele Masonice, direcţia răsăritului. Shaw mărturiseşte că masonilor de grad inferior li se spune că pătratul trebuie să le reamintească să fie cinstiţi în relaţiile cu toţi oamenii (scuză-mă că râd). Iar compasul este pentru a învăţa să-şi „circumscrie” pasiunile şi să-şi controleze dorinţele. Poate că francmasonul pedofil si criminal in serie George Bush a lipsit de la acea întrunire.

Shaw mărturiseşte că „adevăratul” înţeles le este revelat abia mai târziu, şi anume că falusul masculin al Soarelui impregnează Pământul feminin, simbolizat ca pătrat. Din nou acest lucru este adevărat d4oar la un anumit nivel, dar la cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor compasul şi pătratul reprezintă impregnarea care perpetuează descendenţii. Simbolul V şi A al Reginei Victoria şi al prinţului german Albert, ambii descendenţi reptilieni, ca şi litera G din sigla francmasonilor, reprezintă acelaşi lucru.

Toate aceste simboluri şi coduri ale societăţilor secrete au un sens pentru iniţiaţii de grade inferioare, unul pentru cei de grade superioare şi altul pentru cei care ajung pe cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor (adevărata interpretare). In „jurămintele de sânge” (numite „Obligaţie”), iniţiatul acceptă de bună voie să fie torturat şi chiar ucis, în cazul în care revelează „secretele”. Astfel se menţine compartimentarea în cadrul căreia nivelurile superioare nu dezvăluie „secretele” nivelurilor inferioare. De fapt, recunoaşte Jim Shaw, nici la nivelul gradului 33 nu afli nimic valoros.

Adevăratele chestiuni există deasupra nivelurilor oficiale, şi doar câţiva masoni ajung acolo. Francmasoneria este o hazna de înşelătorie şi ipocrizie, iar jurămintele făcute către societăţile secrete şi către „fraţii” iniţiaţi întrec cu mult orice jurământ făcut vreodată ţării sau poporului ca preşedinte, prim-ministru, membru al Congresului sau Parlamentului, poliţist sau judecător. Jim Shaw scrie in cartea sa “The Deadly Deception” (“Inselaciunea Mortala):

„Masonul jură să păstreze secretele altui mason pentru a-1 proteja, chiar dacă aceasta implică ascunderea dovezilor unui delict. în unele grade trădarea şi crima sunt exceptate. Dar în gradele superioare nu sunt excepţii de la această promisiune de tăinuire a adevărului. Obligaţiile, dacă e să dăm crezare învăţăturilor masonice, pot cere unui mason să depună mărturie falsă, sperjur sau (în cazul unui judecător) să dea un verdict greşit pentru a proteja un frate mason.”[2]

Am realizat si un top 10 al unor fosti masoni, destul de importanti, care au dezertat din cadrul lojilor unde activau si au dezvaluit cat de periculoasa si perversa este aceasta organizatie.
Mai multe puteti citi aici -> http://www.fara-secrete.ro/top-10-fosti-masoni-care-au-dezvaluit-ca-masoneria-este-o-organizatie-malefica.

Pentru cei care inca nu sinteti convinsi despre planul masoneriei de control al Planetei va invit sa cititi aici pe larg -> http://www.fara-secrete.ro/scopul-declarat-al-masoneriei-este-distrugerea-suveranitatii-statelor-pentru-a-crea-noua-ordine-mondiala-cu-un-guvern-masonic-totalitar.

Lista cu masonii participanti, a fost expusa pe site-ul lui Alex Jones, infowars.com[1], iar eu o voi traduce in limba romana. Participantii sint urmatorii:

1. Henri Castries, Presedintele AXA Grup (Franta)

2. Paul Achleitner, Presedinte al Consiliului de Supraveghere Deutsche Bank AG (Germania)

3. Josef Ackermann, fost director CEO al Deutsche Bank AG (Germania)

4. Marcus Agius, Presedinte executiv al PA Consulting Group (Marea Britanie)

5. Matti Alahuhta, membru al consiliului Kone, dar si Presedinte al Fundatiei Aalto (Finlanda)

6. Helen Alexander, Presedinte UBM plc (Marea Britanie)

7. Keith B., fost comandant US Cyber Command, fost director al NSA (SUA)

8. Roger C., Presedinte Executiv al Evercore (SUA)

9. Matti Apunen, Director in cadrul forumului de afaceri finlandez, EVA (Finlanda)

10. Jorg Asmussen, secretar de stat al Muncii si Afacerilor Sociale (Germania)

11. Gordon Baknai, fost premier (Ungaria)

12. Edward M. Balls, cancelar al justitiei (Marea Britanie)

13. Francisco Balsemao, presedinte Pinto (Portugalia)

14. Francois Baroin, membru al Parlamentului (Franta)

15. Nicholas Bavarez, Partner Gibson, Dunn & Crutcher LLP (Franta)

16. Nicholas Berggruen, Presedintele Institutului Berggruen (SUA)

17. Franco Bernabe, Presedinte FB Group SRL (Italia)

18. Flemming Besenbacher, Presedinte al Grupului Carlsberg (Danemarca)

19. Ben van Beurden, CEO Royal Dutch Shell plc (Olanda)

20. Carl Bildt, Ministrul Afacerilor Externe (Suedia)

21. Svein Richard Brandtzaeg, Presedinte si CEO la Norsk Hydro ASA (Norvegia)

22. Philip M. Breedlove, Comandatul Suprem al Fortelor Aliate din Europa (International)

23. Oscar Bronner, Publicist, Der Standard (Austria)

24. Hakan Buskhe, Presedinte si CEO la Saab AB (Suedia)

25. Cengiz Candar, Senior  Editorialist pentru Al Monitor si Radikal (Turcia)

26. Juan Luis Cebrian, Presedinte Executiv al Grupo PRISA (Spania)

27. Pierre-Andre Chalendar, Presedinte si CEO la Saint-Gobain (Franta)

28. Edmund W. Clark, Presedinte si CEO al TD Bank Group (Canada)

29. Benoit Coeure, membru al Comitetului executiv, din cadrul Bancii Central Europene (International)

30. Simon Coveney, Ministru al Agriculturii, Alimentatiei si Marine (Irlanda)

31. Sherard Cowper – Coles, Senior Consilier al Presedintelui si CEO al Grupului HSBC Holdings plc

32. Etienne Davignon, ministru de stat si totodata conducator al Bilderberg (Belgia)

33. Thomas E. Donilon, Senior Partener al O’Melveny and Myers, fost Consilier de Securitate Nationala (SUA)

34. Mathias Dopfner, CEO Axel Springer SE (Germania)

35. Robert Dudley, Sef-executiv al Grupului BP plc (Marea Britanie)

36. Henrik Ehrnrooth, Presedinte Caverion Corporation, Otava si Poyry (Finlanda)

37. John Elkann, Presedinte al Fiat S.p.A. (Italia)

38. Thomas Enders, CEO la Grupul Airbus (Germania)

39. Ulrik Federspiel, Vicepresedinte – executiv la Haldor Topsoe A/S (Danemarca)

40. Martin S. Feldstein, profesor de economie al Universitatii Harvard si Presedinte Emerit al NBER (SUA)

41. Brian Ferguson, Presedinte si CEO la Cenovus Energy Inc. (Canada)

42. Douglas J. Flint, Presedinte al Grupului HSBC Holding plc. (Marea Britanie)

43. Jose Manuel Garcia-Margallo, Ministru al Afacerilor Externe si Cooperarii (Spania)

44. Michael Gfoeller, Consultant Independent (SUA)

45. Nilufer Gole, Profesor de Sociologie la Ecole des Hautes Etudes es Sciences Sociales (Turcia)

46. Evan G. Greenberg, Presedinte si CEO la ACE Group (SUA)

47. Justine Greening, Secretar de Stat pentru Dezvoltare Internationala (Marea Britanie)

48. Victor Halberstadt, Profesor de Economie la Universitatea din Leiden (Olanda)

49. Susan Hockfiel, Presedinte Emerit la Institutul Tehnologic din Massachusetts (SUA)

50. Leif O. Hoegh, Presedinte Autoliners Hoegh AS (Norvegia)

51. Westye Hoegh, Senior Advisor la Hoegh Autoliners AS (Norvegia)

52. Reid Hoffman, Co-fondator si Presedinte Executiv LinkedIn (SUA)

53. Yiping Huang, Profesor de Economie la Scoala Nationala de Dezvoltare din cadrul Universitatii Peking (China)

54. Shirley Ann Jackson, Presedinte la Institutul Politehnic Rensselaer (SUA)

55. Kenneth M. Jacobs, Presedinte si CEO la Lazard (SUA)

56. James A. Johnson, Presedinte la Johnson Capital Partners (SUA)

57. Alex Karp, CEO la Palantir Tehnologies (SUA)

58. Bruce J. Katz, Vicepresedinte si Co-Director la Metropolitan Policy Program, The Brookings Institution (SUA)

59. Jason T. Kenney, Ministru pentru Ocuparea Fortei de Munca si Dezvoltare Sociala (Canada)

60. John Kerr, deputat scotian (Marea Britanie)

61. Henry A. Kissinger, membru de onoare, Presedinte la Kissinger Associates, Inc. (SUA)

62. Klaus Kleinfeld, Presedinte si CEO la Alcoa (SUA)

63. Mustafa Koc, Presedinte la Koc Holding A.S. (Turcia)

64. Steffen Krag, Presedinte si CEO la Egmont (Danemarca)

65. Henry R. Kravis, Co-presedinte si Co-CEO la Kohlberg Kravis Roberts & co. (SUA)

66. Marie-Josee Kravis, Vicepresedinte si Senior pentru Institutul Hudson (SUA)

67. Andre Kudelski, Presedinte si CEO la Kudelski Group

68. Christine Lagarde, Director al Fondului Monetar International (International)

69. Thomas Leysen, Presedinte al Consiliului de Administrare al  KBC Group (Belgia)

70. Cheng Li, Director la John L. Thornton China Center, Institutia Brookings (SUA)

71. Tove Lifvendahl, Sef si editor politic la Svenska Dagbladet (Suedia)

72. He Liu, Ministru al Biroului de Conducere al Grupului Central pentru afaceri Financiare si Economice (China)

73. Paulo Macedo, Ministrul Sanatatii (Portugalia)

74. Emmanuel Macron, Secretar de Stat Adjunct al Presedintiei (Franta)

75. Monica Maggioni, Editor-sef la Rainews24 si RAI TV (Italia)

76. Peter Mandelson, Presedinte la Global Counsel LLP (Marea Britanie)

77. Andrew McAfee, Cercetator Stiintific pentru Institutul Tehnologic din Massachusetts (SUA)

78. Ines de Medeiros, Membru al Parlamentului Socialist (Portugalia)

79. John Micklethwait, Editor-sef la The Economist (Marea Britanie)

80. Alexandra Mitsotaki, ActionAid Hellas (Grecia)

81. Mario Monti, Senator si Presedinte al Universitatii Bocconi (Italia)

82. Craig J. Mundie, Senior Consilier si CEO la Microsoft Corporation (SUA)

83. Heather Munroe-Blum, Profesor de Medicina si Presedinte Emerit la Universitatea McGill (Canada)

84. Charles A. Murray, cercetator la Institutul de Cercetare pentru Politici Publice (SUA)

85. Regina Beatrix, fiica Printului Bernhard al Olandei, cel care a fondat in 1954 acest grup (Olanda)

86. Juan Maria Nin Genova, Presedinte si CEO la Caixa Bank (Spania)

87. Natalie Nougayrede, Director si Editor-Executiv pentru Le Monde (Franta)

88. Soren-Peter Olesen, Profesor si Membru al Consiliului de Administratie pentru Fundatia Carlsberg (Danemarca)

89. Jorma Ollila, Presedinte al Royal Dutch Shell, plc si Presedinte al Outokumpu Plc (Finlanda)

90. Umut Oran, Deputat si Presedinte al Partidului Republican (Turcia)

91. George Osborne, Ministru de Finante (Marea Britanie)

92. Fleur Pellerin, Secretar de Stat pentru Comert Exterior (Franta)

93. Richard N. Perle, Rezident Fellow pentru Institutul American Enterprise (SUA)

94. David H. Petraeus, Presedinte KKR Global Institut (SUA)

95. Stephen S. Poloz, guvernator al Bancii din Canada (Canada)

96. Anders Fogh Rasmussen, Secretar General al NATO (International)

97. Jorgen Huno Rasmussen, Presedinte al Consiliului de Administratie pentru Fundatia Lundbeck (Danemarca)

98. Viviane Reding, Vicepresedinte si comisar pentru justitie, Drepturi Fundamentale si Cetatenie din cadrul Comisiei Europene (International)

99. Kasim Reed, Primar din Atlanta (SUA)

100. Heather M. Reisman, Presedinte si CEO la Indigo Books & Music Inc. (Canada)

101. Eivind Reiten, Presedinte la Klaveness Marine Holding AS (Norvegia)

102. Norbert Rottgen, Presedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe (Germania)

103. Robert E. Rubin, Co-Presedinte al Consiliului pentru Relatii Externe, Fost Secretar al Trezoreriei (SUA)

104. Eugene Rumer, Director si Asociat in cadrul Programului Rusia si Eurasia, Carnegie Endowment for International Peace (SUA)

105. Tonnesen Rynning, Presedinte si CEO la Statkraft AS (Norvegia)

106. Diederik M. Samson, Lider al Partidului Muncii (Olanda)

107. John Sawers, Sef al Serviciului Secret de Informatii (Marea Britanie)

108. Paul J. Scheffer, Autor si Profesor pentru Studii Europene la Universitatea Tilburg (Olanda)

109. Edith Schippers, Ministrul Sanatatii, Bunastarii si Sportului (Olanda)

110. Eric E. Schimidt, Presedinte Executiv al Google Inc. (SUA)

111. Rudolf Scholten, CEO la Oesterreichische Kontrollbank AG (Austria)

112. Clara Shih, CEO si Fondator la Hearsay Social

113. Risto K. Siilasmaa, Presedinte al Consiliului de Administratie si CEO interimar pentru Nokia Corporation (Finlanda)

114. Regina Sofia a Spaniei

115. Michael A. Spence, Profesor de Economie pentru Universitatea New York (SUA)

116. Kari Stadigh, Presedinte si CEO la Sampo plc (Finlanda)

117. Laurence H. Summers, Profesor la Universitatea Harvard (SUA)

118. Peter D. Sutherland, Presedinte, Goldman Sachs Internationa, Reprezentant Special al ONU pentru Migratie (Irlanda)

119. Carl-Henric Svanberg, presedinte Volvo AB si BP plc. (Suedia)

120. Umit A. Taftali, Membru al Consiliului Suna and Inan Kirac Foundation (Turcia)

121. Peter A. Thiel, Presedinte la Thiel Capital (SUA)

122. Henrik Topsoe, Presedinte Haldor Topsoe A/S (Danemarca)

123. Loukas Tsoukalis, Presedinte al Fundatiei Helleniuc pentru Politica Europeana si Externa (Grecia)

124. Moe Ulltveit, Fondator si CEO la Umoe AS (Norvegia)

125. Ahmet Uzumcu, Director General al Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice (International)

126. Daniel L. Vasella, Presedinte de Onoare la Novartis International (Elvetia)

127. Bjorn Wahlroos, Presedinte la Sampo plc (Finlanda)

128. Jacob Wallenberg, Presedinte si Investitor la AB (Suedia)

129. Marcus Wallenberg, Presedinte al Consiliului de Administratie Skandinaviska Enskilda Banken AB (Suedia)

130. Kevin M. Warsh, Lector la Universitatea Stanford (SUA)

131. Martin H. Wolf, Sef, Economist si Comentator pentru Financial Times (Marea Britanie)

132. James D. Wolfensohn, Presedinte si CEO la Wolfensohn & Co. (SUA)

133. Gerrit Zalm, Presedinte al Consiliului de Adminstratie ABN-AMRO Bank N.V. (Olanda)

134. George Zanias, Presedinte al Consiliului de Administratie al Bancii Nationale din Grecia (Grecia)

135. Robert B. Zoellick, Presedinte al Consiliului de Adminstratie pentru Grupul The Goldman Sachs (SUA)

Potrivit site-ului infowars.com, cei care provin din SUA, sint deobicei tinuti ascuns, deoarece acestia incalca o lege importanta din SUA, numita “Legea Logan”, cea care nu permite politicienilor americani sa se intalneasca in secret cu alti politicieni din cauza spionajului si a altor lucruri de aceasta natura care se pot face. Cei care incalca asta pot primi pana la trei ani de inchisoare cu executare. Ei trebuie sa aiba autorizarea de la presedinte ori din partea Congresului, ceea ce in principiu, aici nu se intampla.

Ieri Bilderberg-ii, prin mogulii care fac parte din acest grup odios, au dat un comunicat de presa prin care ne “informeaza”, care sint punctele de discutie oficiale care urmeaza sa fie abordate in cadrul reuniunii din acest an. Din cercetarile realizate de conspirationisti, aceste afirmatii nu sint decat niste minciuni, pentru a incerca sa potoleasca setea investigatorilor, dar si oamenilor interesati de aceasta organizatie. In cadrul acestui grup vor fi prezenti 140 de persoane, din 22 de tari, iar membri grupului sint lideri politici, experti in industrie, finante, mediul academic si evident, mass-media. Lista participantilor este prezenta, in principiu si pe site-ul lor oficial www.bilderbergmeetings.org[2].

In lista participantilor, am subliniat printre cele mai recunoscute persoane, Regina Spaniei, Ex-regina Beatrix, fiica Printului Bernhard al Olandei, cel care a creat acest grup in anul 1954. De asemenea face parte si vicontele Etienne Davignon, care este si presedinte, dar si membru de onoare. Nelipsit este si Henry Kissinger, cel care a trasat planul de reducere al populatiei planetei cu 90%, inca din 1974, fiind si criminal de razboi, anchetat de diversi oameni, iar unii politicieni au cerut de multe ori arestarea sa. Apoi aflam si de prezenta lui Viviane Reding, care este vicepresedinte si comisar pentru justitie in cadrul UE, adica tocmai cea care venea sa ne dea noua, romanilor, lectii.

SURSE

1. http://www.infowars.com/official-bilderberg-2014-membership-list-released/

2. http://www.bilderbergmeetings.org

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro