Legi penibile si absurde in America "democrata" care reprezinta o insulta la adresa oamenilor! In Florida este ilegal ca oamenii strazii sa utilizeze patura pentru a se inveli! America este plina de legi mizere, imbecile care frizeaza ridicolul si absurdul demonstrand ca "democratia americana" este doar o iluzie!

by Nu sintem in data de 1 aprilie, pentru a mi se reprosa ca “este un articol pamflet”, nu sintem nici revista kamikaze si nici Times New Roman, ci articolele sint cat se poate de serioase, la fel si acesta. Dupa cum o sa vedeti in acest articol si niste […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu sintem in data de 1 aprilie, pentru a mi se reprosa ca “este un articol pamflet”, nu sintem nici revista kamikaze si nici Times New Roman, ci articolele sint cat se poate de serioase, la fel si acesta. Dupa cum o sa vedeti in acest articol si niste legi absurde, ridicole, ziceti-le cum vreti, pe care daca o sa le cititi, veti avea impresia ca “sint o gluma”, dar va repet, ca nu sint glume.

Intr-un articol publicat pe site-ul de stiri thelibertarianrepublic.com[1], aflam despre o lege bizara, care a fost adoptata in Florida si anume: “oamenii strazii nu au voie sa foloseasca patura pentru a se inveli”. Sa zicem ca acolo ar fi iarna, oare ce ar face niste oameni ai strazii? Nefiind iarna, sau ma rog, inca nu s-au jucat cu H.A.A.R.P. atat de mult incat sa provoace ninsoare si acolo, exista totusi ploaie, iar cand ploua, atmosfera devine rece, temperatura coborand intre 14-16 grade, dar ce te faci, daca esti om al strazii in Florida si vrei sa te invelesti cu un carton sau cu o plapuma? Te duci la puscarie, pentru ca se incalca o lege locala ridiculizata de absolut toti oamenii de acolo si boicotata.

http://lh6.ggpht.com/-Hw4hlZpfohA/UIAaRusfU9I/AAAAAAAAIqg/_CUrKgWjZog/2308_stupid-laws_thumb1.jpg%3Fimgmax%3D800

Din seria “legilor absurde”, mai mai regasim si faptul ca este interzis cetatenilor sa foloseasca apa de la cismelele publice sau de la toaletele publice, pentru a-si spala fata. Adica daca va duceti prin Florida, si v-ati murdari pe la gura dupa ce ati mancat ciocolata sau va intrat praf in ochi si vreti sa va spalati pe fata, facand asta incalcati o lege si mai mult ca sigur veti ajunge in inchisoare. Culmea este ca aceste ordonante, aceste legi penibile, care sint de fapt o jignire la adresa oamenilor, in ciuda protestelor, ele nu au fost abrogate, ramanand in vigoare.

Legi penibile in America!

“Proaspătă absolventă de Arte, Olivia Locher a realizat fotografii amuzante pe care le-a strâns într-o serie intitulată “M-am luptat cu legea”.

Tânăra s-a distrat foarte tare în timpul călătoriilor sale, descoperind zeci de legi stupide, la care nu te-ai fi gândit niciodată. De exemplu, în Wisconsin este ilegal să servești plăcintă de mere fără brânză într-un restaurant, iar copiii din Texas nu au voie să se tundă ciudat.

1. În Texas, copiii nu se pot tunde ciudat

2. În Alabama este interzis să ții un cornet de înghețată în buzunar

3. În California, nimeni nu are voie să meargă pe bicicletă… în piscină.

4. În Wisconsin este ilegal să servești tartă de mere fără brânză

5. În Hawaii nu piți purta o monedă în ureche

6. În Delaware nu ai voie să porți pantaloni prea strânși pe talie”[2]

SURSE

1. http://thelibertarianrepublic.com/florida-ordinance-makes-illegal-homeless-use-blankets/#axzz2sh4RPgzg

2. http://www.evz.ro/detalii/stiri/america-absurda-care-sunt-cele-mai-stupide-legi-galerie-foto-1067459

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro