Legea de obligare a vaccinarii cetatenilor din Australia nu se aplica pe fiica premierului ! Fiica Premierului Australiei nu va fi vaccinata, iar asta spune despre planul de depopulare pus in practica !

by Iluminatii din Australia au ajuns in culmea disperarii nemaistiind cum sa gestioneze situatia multor persoane ce refuza vaccinarea. Asadar, s-a trecut la tot felul de santaje: neplatirea alocatiilor, restrangerea anumitor drepturi si multe alte metode, santajisto-democratice, prin care Guvernul Australiei, doreste sa-si forteze oamenii sa se vaccineze, uitand astfel […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Iluminatii din Australia au ajuns in culmea disperarii nemaistiind cum sa gestioneze situatia multor persoane ce refuza vaccinarea. Asadar, s-a trecut la tot felul de santaje: neplatirea alocatiilor, restrangerea anumitor drepturi si multe alte metode, santajisto-democratice, prin care Guvernul Australiei, doreste sa-si forteze oamenii sa se vaccineze, uitand astfel ca peste tot in lume poporul este suveran si riscand sa-si puna aproape toata lumea-n cap, chiar la propriu.

billgatesvaccinesbqr

De pe site-ul InfoWars.com, mai aflam si ca, Premierul Australiei, Tony Abbott, si-a exclus fiica din acest program nociv de vaccinare a populatiei, asta ridicand foarte multe semne de intrebare si contribuind inca o data la inteleagerea acestui plan morbid de reducere al populatiei planete, plan, recunoscut de Bil Gates, in public, acesta nemaisfiindu-se.

Guvernul Australiei s-a gandit sa-i santajeze pe cetateni, nemaiacordandu-le subventia necesara, in valoare de 15.000 euro, pentru cresterea copiilor. Cei mai vehementi critici si aparatori ai drepturilor oamenilor din Australia acuza Guvernul ca, vor sa transforme Australia intr-un “Stat Politienesc al Big Pharma”.

SURSE

1. http://www.infowars.com/australia-everyone-must-get-vaccinated-except-the-prime-ministers-daughters/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro