Legatura dintre coincidenta, destin si Universuri Paralele ! Odata intelese aceste legaturi ele nu vor mai fi un mister !

by Legatura dintre “coincidenta”, destin si Universuri Paralele ! Da, este o legatura stransa si destul de complexa. “Coincidenta” a fost definita ca pe-o intamplare, considerata “ciudata”, la care nu se putea avea raspuns concret. De exemplu: doua persoane, care sunt prieteni, si-au pus in cap sa faca acelasi lucru […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Legatura dintre “coincidenta”, destin si Universuri Paralele !

Da, este o legatura stransa si destul de complexa. “Coincidenta” a fost definita ca pe-o intamplare, considerata “ciudata”, la care nu se putea avea raspuns concret.
De exemplu: doua persoane, care sunt prieteni, si-au pus in cap sa faca acelasi lucru ! Asta-i un exemplu brut, sunt altele si mai complexe decat atat.

10653450_10152639803822834_1224529585434809319_n

Destinul este un alt termen, care sustine ca omul, de cand se naste si pana moare, are un destin pre-conceput. Nu este asa in totalitate. Daca toti am avea, toata viata pre-destinata, atunci n-ar mai exista notiunea de “liber arbitru”. Destinul este precum o autostrada cu mai multe benzi de circulatie, noi decidem pe care mergem.

Universurile Paralele au o mare legatura in tot acest ansamblu al subtilului, in sensul ca noi co-existam in toate aceste Universuri, insa nu suntem constienti de asta. Pana nu demult, aceasta idee era considerata o “teorie” sau “ipoteza”, asta pana cand in 2010, cercetatorii de la Universitatea California din Santa Barbara, condusi de Andrew Cleland, au demonstrat existenta Universurilor Paralele.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/fizica-cuantica-demonstreaza-ca-universurile-paralele-exista.

Cu alte cuvinte, ar trebui sa ne imaginam Multiversul (Universurile) sub forma unor dimensiuni paralele: 1D, 2D, 3D, 4D, 5D, 6D, 7D, 8D, 9D si 10 D. Noi in toate aceste dimensiuni prezentate, co-existam, doar ca facem lucruri diferite. De pilda, noi suntem in 4D, desi unii sustin contrariul si anume 3D, insa acestia nu vor sa ia in seama latura temporala. Cei care sustin ca suntem in 3D spun urmatoarele: avem lungime, latime si inaltime!

multiverse

Bine-bine, dar acestea au fost inventate de oameni, pentru a contabiliza o stare a geometriei in spatiu. Latura temporala este tot o inventie a oamenilor, respectiv timpul, care la nivel de Univers (Universul nostru), nu exista, ci este doar o unitate de masura pamanteana. Noi acum suntem in 4D, iar doua persoane care se cunosc acum in 4D, in 3D inca nu se cunosc, iar in 7D s-au despartit probabil.

Ce inseamna asta ? Inseamna, asa cum am precizat mai sus, co-existam in toate aceste dimensiuni si facem diverse lucruri, acestea reprezentand o defazare fata de o realitate sau alta. Atunci cand mai apare o “intersectare” a Universurilor Paralele, enuntam expresia “coincidenta”. Enuntand aceasta expresie, recunoastem practic ca, am simtit ca se va intampla ceva in viitor, iar acel ceva s-a si intamplat. Unii ii pot spune precognitie, il putem lua ca pe un sinonim.

Totul este posibil in acest Multivers, caci cei care au studiat “Universul Holografic”, plecand de la Constanta lui Plank, au inteles ca, intregul Univers, este o “iluzie”, iar noi, folosindu-ne de mintea noastra, ne putem crea realitatea.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/cele-trei-dovezi-incontestabile-care-arata-ca-universul-in-care-traim-este-o-iluzie.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro