Lectii despre gay in gradinitele britanice pentru a spala creierul copiilor ! Specialistii "Tavistock" din Marea Britanie se folosesc de anumite cazuri rare din regnul animal pentru a le arata copiilor "normalitatea" homosexualitatii si lesbianismului !

by Deputatul Remus Cernea, “zeul” LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali si Travestiti) din Romania, aproape ca pe unii i-a convins cu privire la “toleranta” acestor persoane bolnave, din punct de vedere psihic. Ei ne vorbesc noua de “toleranta”, in timp ce in Marea Britanie si Franta, expresiile “mama” si “tata” sint […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Deputatul Remus Cernea, “zeul” LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali si Travestiti) din Romania, aproape ca pe unii i-a convins cu privire la “toleranta” acestor persoane bolnave, din punct de vedere psihic. Ei ne vorbesc noua de “toleranta”, in timp ce in Marea Britanie si Franta, expresiile “mama” si “tata” sint scoate si interzise prin lege pentru a nu mai fi utilizate. In acelasi timp, in vestul Frantei, copii din licee si scoli au fost “invitati” sa vina la scoala in fustite, pentru a-si arata “toleranta” pentru acesti bolnavi, din punct de vedere, tot psihic.

Lecţii gay în grădiniţele britanice externe

 

Citez de pe site-ul de stiri ziuaveche.ro, un articol din 24 ianuarie 2011, care, desi e “vechi”, el reprezinta un adevar viabil si astazi, caci unii au uitat chintesenta problemei:

“Copiii britanici vor învăţa de la patru ani despre homosexualitate, la orele de matematică, geografie, ştiinţe sau engleză.

Ca parte a programului guvernamental de “a celebra comunitatea gay”, în enunţurile problemelor de matematică ar putea fi introduse personaje homosexuale, a aflat publicaţia britanică Daily Mail.

La geografie, elevii vor fi întrebaţi de ce homosexualii se mută de la ţară la oraş, iar la orele de limba maternă micuţii vor fi familiarizaţi cu termeni ca „outing” (deconspirarea unui homosexual sau travestit care se pretinde normal) sau „pride” (mândrie – de a fi homosexual, desigur).

Astfel de lecţii sunt menite să accentueze în mintea copiilor conştientizarea problemelor specifice homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor şi transsexualilor. Micuţii vor fi supuşi acestei programe de la patru ani, scrie Daily Mail.

Pinguinii homosexuali pot îngriji puiul adoptat

Copiilor li se vor arăta poze cu cupluri de acelaşi sex sau li se vor prezenta cărţi precum “And Tango Makes Three”, despre povestea adevărată a cuplului de pinguini masculi Roy şi Silo de la Grădina Zoologică din New York care au primit un ou să-l clocească şi din care a ieşit un pui femelă, Tango.

Sunt însă şi numeroase critici care arată că programul este o irosire de fonduri şi distrage atenţia de la învăţătură în vreme ce şcolile britanice se află în cădere liberă în clasamentele internaţionale. Deşi planurile lecţiilor nu sunt deocamdată obligatorii, ele sunt sprijinite de Departamentul Educaţiei şi vor putea fi disponibile pentru descărcare pe Schools Out, un site de activism homosexual în domeniul educaţiei.

“Să le arătăm că mai sunt şi altfel de oameni”

Sue Sanders, de la Schools Out: “Tot ceea ce încercăm e să reamintim profesorilor că lesbienele, homosexualii, bisexualii şi travestiţii sunt parte a populaţiei şi că putem să-i includem în toate lecţiile”.

David Watkins, un profesor implicat în program: “Când ai o problemă de matematică, de ce în ea trebuie să fie vorba de o familie hetero, sau de un băiat şi o fată? De ce nu doi băieţi şi două fete? Nu e vorba de a învăţa copiii despre sexul homosexual, ci să le arătăm că mai sunt şi altfel de oameni”.

Cu toate astea, Craig Whittaker, parlamentar conservator, spune: “Suntem prea jos cu educaţia în probleme esenţiale. Profesorii pe asta ar trebui să se concentreze. Nu e vorba să fiu homofob, pentru că sunt alte metode legate de educaţie prin care să fie sprijinită agenda homosexualilor”.

John O’ Connell din Asociaţia Plătitorilor de Taxe: “Părinţii se vor întreba dacă aceasta este o modalitate corectă de a folosi fonduri şi timp, mai ales când ni se spune mereu cât de încorsetaţi suntem de buget”.

Programele vor fi lansate în februarie, la începutul Lunii Istoriei LGBT (Lesbienelor, Homosexualilor, Bisexualilor şi Travestiţilor). Prima oară, Luna a fost celebrată în 2005 şi la început se axa mai ales pe evidenţierea marilor personalităţi despre care se spune că ar fi fost homosexuali. Astfel, pe site-ul manifestărilor pot fi întâlnite nume ca al lui Hadrian, împăratul roman, sau Michelangelo.”[1]

Idiotii astia, caci altfel n-am cum sa le spun, incearca sa ia cazuri particulare din anumite specii de animale, repet, cazuri particulare, pe care incearca sa le evidentieze ca si “normale”, desi, normalitatea o vedem in majoritatea speciilor. Animalele, ca si oamenii, pot suferi de tulburari psihice, ale creierului.

Homosexualitatea si lesbianismul – propaganda a iluminatilor pentru a distruge familia!
Gay-ii si lesbienele nu pot avea copii asa ca se contribuie si la planul lui Henry Kissinger de a reduce populatia planetei!
Cei care critica homosexualii si lesbienele in SUA si UE ajung sa faca si puscarie !

Cercetările ştiinţifice arată că homosexualitatea nu este înnăscută, ci este rezultatul unor interacţiuni complexe între diferiţi factori – familiali, sociali şi posibil biologici. Întrucât atracţiile şi comportamentul homosexual sunt nişte condiţionări psihologice, ele se pot reduce şi elimina. O decizie personală şi documentarea sunt esenţiale pentru reuşita unui proces de schimbare.

Cum apar atracţiile homosexuale?

Mulţi oameni cred că homosexualitatea este genetică, adică înnăscută, pentru că aşa au citit în ziare sau au văzut la televizor. Pentru ei, “homosexualii aşa s-au născut”.

Totuşi, ştiinţa nu a putut oferi încă o cauză a homosexualităţii. Încercările de a identifica nişte cauze biologice ale homosexualităţii nu au fost concludente, iar la verificare, studiile citate de cei ce promovează ideea că homosexualitatea este genetică au dat alte rezultate.

Majoritatea geneticienilor spun că în comportamentul uman sunt implicate mai multe gene: de la cel puţin 5-6 la câteva sute. În acest caz, modificările de comportament s-ar produce foarte lent şi constant; cu alte cuvinte, cu numai câteva procente în fiecare generaţie şi de-a lungul mai multor generaţii. Cu alte cuvinte, homosexualitatea nu ar putea apărea şi dispărea brusc în cadrul unei familii, aşa cum vedem în realitate.

Homosexualitatea nu poate constitui o mutaţie genetică. Deşi un comportament determinat genetic are tendinţa să persiste într-o familie timp de mai multe generaţii, cu modificări minime şi foarte lente, în cazul unei mutaţii genetice schimbările pot fi bruşte. Însă pentru a se petrece aceasta, este nevoie ca mai multe gene să devină mutante în acelaşi timp – un scenariu imposibil. Din punct de vedere genetic este imposibilă schimbarea simultană chiar şi a numai cinci sau sase gene.

Dacă homosexualitatea ar fi genetică sau determinată genetic într-o manieră decisivă, atunci “gena” sau “genele homo” nu s-ar putea menţine în cadrul unei populaţii. (Un adult are nevoie în medie de un copil pentru ca una sau mai multe gene specifice, prezente la adult, să rămână în codul genetic. Însă, în medie, cinci homosexuali “exclusivi” au un singur copil. În aceste condiţii, homosexualitatea ar dispărea după câteva generaţii. Evident, nu aşa stau lucrurile. Totuşi, aproximativ 50% dintre homosexuali sunt sau au fost căsătoriţi, fiind bisexuali, şi au în medie 1,25 copii. Homosexualii exclusivi şi bisexuali, luaţi laolaltă, au numai 0,9 copii în medie, ceea ce înseamnă că o genă sau genele homo ar dispărea încet dar sigur din moştenirea genetică.)

Dean Hamer, unul dintre cei mai fervenţi susţinători ai unei baze genetice a homosexualităţii, admite că orientarea sexuală nu poate fi determinată de o singură genă.

Mai multe dovezi stiintifice care demonstreaza ca homosexualitatea este o boala psihica, ce se poate trata, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/homosexualitatea-si-lesbianismul-propaganda-a-iluminatilor-pentru-a-distruge-familia.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-marea-britanie-si-franta-expresiile-mama-si-tata-interzise.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-vestul-frantei-elevii-au-fost-invitati-sa-poarte-fuste-in-cadrul-unei-campanii-pro-homosexualitate-si-lesbianism.

In Norvegia doua lesbiene au organizat parada homosexuala a copiilor -> Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-vestul-frantei-elevii-au-fost-invitati-sa-poarte-fuste-in-cadrul-unei-campanii-pro-homosexualitate-si-lesbianism.

SURSE

1. http://www.ziuaveche.ro/international/externe/lectii-gay-in-gradinitele-britanice-17204.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro