Lagarele FEMA, Operatiunile REX 84, “Garden Plot” si “Lantern Spike” – planul SUA de a instaura Legea Martiala si Statul Politienesc

by Lagarele FEMA, Operatiunile REX 84, “Garden Plot” si “Lantern Spike” – planul SUA de a instaura Legea Martiala si Statul Politienesc Lagarele FEMA Daca nu ati crezut pana acum in existenta adaposturilor secrete subterane (D.U.M.B.s = Deep Underground Military Bases), acum aveti ocazia sa vedeti cum arata unul dintre […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Lagarele FEMA, Operatiunile REX 84, “Garden Plot” si “Lantern Spike” – planul SUA de a instaura Legea Martiala si Statul Politienesc

Lagarele FEMA

Daca nu ati crezut pana acum in existenta adaposturilor secrete subterane (D.U.M.B.s = Deep Underground Military Bases), acum aveti ocazia sa vedeti cum arata unul dintre acestea. Ele sunt raspandite in SUA (in cateva state), China, Rusia, Australia,etc.

Adica acolo unde Noul Guvern Mondial are interese. Ele sunt doar pentru cei ”alesi” . Pentru oamenii de rand sunt lagarele FEMA (Federal Emergency Management Agency) si cosciugele depozitate acolo. Doar in statul Georgia se afla nu mai putin de 500.000 de bucati depozitate. Imaginile vorbesc de la sine.

fema fema-21

Daca unei natiuni ca cea americana i se pregateste asa ceva , meditati putin la ce ni s-ar putea intampla noua. Iesiti din amorteala si hipnoza si incercati sa ganditi limpede. Atat media cat si guvernele sunt deja aservite intereselor noului guvern mondial.

Cautati si vedeti cine se ascunde cu adevarat in spatele fiecarui trust de presa sau media, si atunci veti intelege. Multi oameni de pe glob lupta pentru ca voi sa va treziti si sa aveti acces la informatii, altele decat cele oficiale.

Ce este FEMA? Pe scurt, un guvern secret. Aceasta Agentie are putere si autoritate cu mult peste orice alt Departament din SUA. Ce poate face FEMA? Poate anula legi. Poate muta comunitati intregi. Poate aresta pe oricine fara un mandat si ii poate retine fara sentinta judecatoreasca. Poate confisca proprietati, alimente, mijloace de transport sau alte bunuri. Si poate anula chiar Constitutia SUA. Cand a fost vorba sa se infiinteze o asemenea Agentie s-a avut in vedere protejarea Guvernului american, in cazul unui atac nuclear. O functie secundara a fost aceea de a coordona activitatile, in caz de dezastre naturale. O serie de Legi care au trecut fara dezbatere reglementeaza activitatea acestei organizatii:

10990 – perminte Guvernului sa preia controlul oricarui mijloc de transport, autostrazilor si porturilor

10995 – permite Guvernului sa opreasca si sa controleze comunicatiile media

10997 – permite Guvernului sa intre in posesia oricarei resurse energetice

10998 – permite Guvernului sa intre in posesia oricarei resurse alimentare

11000 – permite Guvernului sa organizeze sub supravegherea si conducerea sa brigazi de munca alcatuite din civili

11001 – permite Guvernului sa preia controlul sistemelor de sanatate si educatie

11002 – numeste Posta sa efectueze un recensamant

11003 – permite Guvernului sa-si insueasca orice aeroport sau avion, chiar si cele comerciale

11004 – permite Autoritati pentru Locuinte si Finante sa mute comunitati intregi, sa construiasca noi case in noi locuri si sa hotarasca ce locuri vor fi abandonate

11005 – permite Guvernului sa-si insuseasca orice depozit public si orice nava sau tren

11051 – specifica responsabilitatile Oficiului pentru Planificari in Situatii de Urgenta si autorizeaza sa execute ordinele in situatii de criza

11310 – ofera autoritate Departamentului de Justitie pentru a intari planurile hotarate de Oficul Pentru Planificari in Situatii de Urgenta, de a controla absolut totul si de a asista si sfatui Presedintele

11049 – pregateste Departamentele Federale pentru implementarea a 21 de ordine executive eliberate pe o perioada de 15 ani

11921 – se prevede controlul mecanismelor de productie si distributie, a surselor energetice, a salariilor, a creditelor financiare, in orice situatie de urgenta nationala. De asemenea, cand Presedintele declara Situatie de Urgenta, Congresul este suspendat pe o perioada de 6 luni.

Presedintele Regan a semnat un Decret Prezidential in 1984 un exercitiu cu numele REX84 prin care se testa capabilitatea FEMA de a-si asuma deplin un rol militar. Exercitiul presupunea: predarea FEMA controlul Guvernului, numirea de comandanti militari in conducerea unor state si guverne locale, declararea Legii Martiale.

In ultimul an numarul taberelor FEMA a crescut pana la 800 (in SUA). Sunt ingradite si bine pazite, desi nelocuite. Inca. Ele au fost create in cazul declararii Legii Martiale. Majoritatea taberelor pot gazdui 20.000 de locuitori si infrastructura lor cuprinde cai ferate si chiar aeroporturi. Una dintre cele mai mari tabere FEMA se afla in Fairbanks, Alaska. Aceasta tabara este un urias sanatoriu pentru cei cu boli mentale si poate gazdui
2 000 000 oameni.

Aceste tabere vor gazdui pe cei ce impotrivesc Noii Ordini Mondiale, pe cei etichetati ca „teroristi”. Prizonierilor li se va nega orice drept intenational, singur Presedintele SUA hotarand ce pedepse sunt considerate tortura. Americanii vor simti si ei ce inseamna comunismul.

REX 84 – planul prin care Guvernul SUA poate introduce Legea Martiala

Povestea începe în anul 1984, atunci când Oliver North, un ofiţer din armata americană, membru al Consiliului de Securitate Naţională al SUA, implicat mai târziu în scandalul Iran-Contra (vânzarea clandestină de arme Iranului, deşi era supus embargoului), este audiat în cadrul Congresului SUA. Jack Brooks, parlamentar democrat de Texas, îl întreabă pe ofiţerul North o întrebare care n-ar fi trebuit s-o pună: “Dle North, în munca dvs. de la NSC, nu vi s-a cerut niciodată să lucraţi asupra planurilor privind continuitatea guvernului în eventualitatea unui risc major?”

North, când i se pune această întrebare, îşi încrucişează mâinile şi se lasă pe spate, semn că această întrebare îi era extrem de incomodă. Acest lucru îl fac şi oficialii din spatele lui North, semn că parlamentarul Brooks a pus o întrebare ce nu trebuia s-o pună. Preşedintele comitetului senatorial a intervenit şi i-a sugerat lui Brooks să nu insiste pe o întrebare ce presupune lucruri top-secrete. Dar parlamentarul Brooks nu se lasă şi spune că a citit în presa locală faptul că NSC (adică Consiliul Naţional de Securitate) planifică suspendarea Constituţiei SUA în cazuri de urgenţă, ca de exemplu diverse riscuri majore. Ceea ce Brooks nu ştia era că guvernul american dezvoltase în secret programul Rex 84. Citim despre Rex 84 din Wikipedia:

“Rex 84 sau Readiness Exercise 1984 (Exerciţiul de pregătire 1984) era un scenariu dezvoltat de guvernul SUA pentru suspendarea Constituţiei Statelor Unite, declararea legii marţiale, plasarea comandanţilor militari la conducerea guvernului central şi local şi restrângerea drepturilor cetăţenilor americani care sunt văzuţi a fi o ameninţare la adresa securităţii naţionale, în eventualitatea în care preşedintele declară starea de urgenţă naţională.”

Oricum, parlamentarului Brooks i s-a pus pumnul în gură în cadrul acestor audieri, acest lucru putându-se observa şi din videoclipul de mai jos, tradus în exclusivitate de către “Secretele lui Lovendal”.

Rex 84 a fost un exerciţiu al forţele armate desfăşurat în numele Statelor Unite si guvernului federal pentru a testa capacitatea militarilor de a reţine un număr mare de cetăţeni americani, în caz de tulburări civile sau de urgenţă naţionale. Exerciţiul militar anticipat pentru prevenirea de tulburări civile, demonstraţii şi greve majore care ar putea afecta continuitatea guvernului.

Rex 84, in vigoare din 1984, a fost un plan al Statele Unite ale Americii si a guvernului federal pentru a testa capacitatea lor de a reţine un număr mare de cetăţeni americani, în caz de tulburări civile masive sau urgenţe naţionale.

Exerciţii similare cu Rex 84 se petrec în mod periodic. Planuri de a aresta persoane în Statele Unite, în momente de criză, nu reprezinta altceva decat o forma de represiune, cum ar fi raidurile Palmer şi Era McCarthy. De exemplu, in 1967 – 1971, FBI a creat o lista de persoane care urmează să fie arestate, acestia fiind considerati “subversivi”. Lista s-a numit „ADEX”.

Rex-84 Alpha Explan (Exercise Readiness 1984, plan de exercitii, altfel cunoscut ca o continuitate a planului guvernului), indică faptul că FEMA, în asociere cu 34 de alte departamente federale civile şi agenţiile au efectuat un exerciţiu de pregătire civilă în luna aprilie 5-13, 1984.

Pentru a lupta împotriva activităţilor “subversive”, acolo au fost autorizati militari să pună în aplicare legea. Guvernul a ordonat, la nivel de stat şi regional, arestarea anumitor segmente neidentificate ale populaţiei, precum şi impunerea de legi marţiale.

Operatiunea “Garden Plot”

Existenţa unui plan de urgenţă, „Plot Garden” şi a unui exerciţiu
similar mai devreme, „Lantern Spike” au fost iniţial descoperite de către jurnalistul, Ron Ridenhour, care a rezumat concluziile sale in lucrarea sa, „Gradina Plot si Noua Actiune Armata” (n.tr. “Garden Plot and the New Action Army”).

gardenplot

Cu toate acestea, faptele de bază despre Rex 84 şi alte exerciţii de planificare a pregătirii de urgenţă – ameninţarea potenţială pe care o reprezintă pentru libertăţile civile, în cazul în care sunt puse în aplicare într-o operaţiune reală – sunt luate în serios de către cercetători şi activiştii libertăţilor civile.

Governmentattic.org site-ul web a postat patru documente
declasificate cu privire la “Plot Garden”, obţinute în cadrul Freedom of Information Act. în total, documentele contin peste o mie de pagini.

Operaţiunea este condusa de un general al armatei americane şi al Gărzii Naţionale. Planul are scopul de a răspunde la tulburări majore interne, civile, în Statele Unite ale Americii. Planul a fost dezvoltat ca răspuns la tulburări civile din anii 1960 şi acum este sub controlul Comandamentului de Nord al SUA (NORTHCOM). Acesta oferă sprijin militar federal şi asistenţă in aplicarea hotararilor guvernelor locale în perioade de tulburări majore civile.

Operaţiunea este un subprogram al REX 84. Program care prevede planul militar de a impune legea marţială. Programul Rex 84 a fost descoperit în timpul audierilor “Iran-Contra” în 1987 şi raportate de către Miami Herald pe 05 iulie 1987.

Pe scurt, REX 84, lagarele FEMA, “Plot Garden” si multe astfel planuri au rolul de a reprima manifestatiile fata de guvernul SUA. In Franta, ca urmare a atentatelor de la Paris, din 14 noiembrie 2015, s-a instaurat Legea Martiala sub pretextul “combaterii terorismului”. Presedintele Frantei, Francois Hollande, sustine ca Franta trebuie sa renunte la libertatile civile si chiar a propus suspendarea Drepturilor Omului.

Mai mult decat atat, acestia au luat in vizor publicatiile, blogurile si organizatiile care publica informatii din domeniul conspiratiilor, autoritatile avand dreptul, sub acelasi pretext al “combaterii terorismului” de a le sterge. Aceeeasi situatie, in perioada de dupa atentatele de la Paris, s-a asternut si in capitala Belgiei, Bruxelles. Globalistii creand tot felul de alerte false cu scopul de a supune si controla oamenii, iar cei care comenteaza pot fi acuzati ca sunt suspecti de terorism si pot fi arestati fara probe.

Ce face guvernul SUA cu 30.000 de ghilotine, 100.000 de vagoane de transport prizonieri si peste 600 de milioane de gloanțe ?

Am spus de cate ori am avut ocazia – SUA este un experiment al elitelor ! In sprijinul acestei afirmatii sunt multe dovezi pe care nu le voi enumera acum. Procesul de transformare al acestui experiment este implementat sub privirile americanilor, prea docili si manipulati sa creada ca guvernul poate complota impotriva lor.

Manipularea a atins cote maxime in SUA tocmai pentru a demonstra ca omul este un animal care poate fi dresat ca si restul animalelor… ai doar nevoie de instrumentele necesare. Evenimentele din Boston ne-au demonstrat ca americanii nu sunt deranjati catusi de putin cand e vorba de legea martiala… ba chiar aclama si rasufla usurati cand 9000 de persoane din fortele politienesti scotocesc un oras in cautarea a doi frati suspectati de terorism. Experimentul a demonstrat ca populatia e docila, ca nimeni nu se opune la a sta in case pe termen nedeterminat „pentru propria lor protectie”.

In ultimul timp au aparut in media alternativa informatii ce pentru majoritatea oamenilor ar parea de domeniul ilogicului, iar pentru ca sunt dezvaluite de catre persoane ce nu fac parte din mass-media oficiala, nu sunt luate in serios, chiar daca sunt martori ce au facut fotografii si filme in legatura cu subiectul. In congresul american s-a facut lobby pentru utilizarea ghilotinei in „scopuri guvernamentale”. (ne intoarcem in timp sau evoluam ?)

In jur de 30.000 de ghilotine au fost achizitionate de catre agentiile guvernamentale americana si depozitate in locatii speciale din Georgia si Montana. Exista peste 800 de lagare de concentrare in Statele Unite. Toate pe deplin operationale si gata sa primeasca prizonieri. Acestea au tot personalul instalat impreuna cu gardieni.

Dar toate sunt goale… Taberele au toate facilitatile de cale ferata, precum si drumuri care duc la si de la locurile de detenție. Multe dintre ele au de asemenea un aeroport in apropiere. Majoritatea taberelor pot gazdui o populație de 20.000 de prizonieri. In prezent, cea mai mare este in Fairbanks, Alaska. Facilitatea de Alaska este o facilitate masiva de sanatate mintala și poate stoca aproximativ doua milioane de oameni.

Aceste tabere sunt operate de catre F.E.M.A. Federal Emergency Management Agency este o agenție a Departamentului pentru Securitate Internă (US Department of Homeland Security) cu scopul principal de a coordona activitatile in caz de situatii de urgenta in urma dezastrelor naturale pe teritoriu SUA.

Homeland Security este definit in mod oficial de catre Strategia Nationala de Securitate ca „un efort national concentrat pentru a preveni atacurile teroriste din Statele Unite, reducerea vulnerabilitatii Americii la terorism, si pentru a minimiza daunele de la eventualele atacuri care apar”.

Putina lume stie insa ca Homeland Security este o entitate privata ce nu se supune Congresului american. Exista conflicte intre organele de drept internațional (ratificate de SUA sau nu) si cele aplicate de Homeland Security. Un exemplu este noțiunea de combatant ilegal . Guvernul Statelor Unite a creat un nou statut, care se adreseaza prizonierilor capturati de catre o forta militara care nu sunt in conformitate cu conditiile Convenției.

Aceeasi agentie a achizitionat peste 100.000 de trenuri AutoMax. Aceste trenuri ( in varianta oficiala) sunt destinate pentru transportul autoturismelor fiind capabile sa transporte mai mult de 20 de automobile intr-un singur vagon… Ce face o agentie militara ce se „ocupa cu protectia oamenilor” cu aceste trenuri ? Nu cred ca se reprofileaza… O varianta ar fi ca in ultimii ani au aparut multe filmari cu masini de armata transportate pe teritoriul SUA iar Homeland Security nu vrea sa se stie ce masini transporta.

Sunt cateva lucruri care te pun pe ganduri. Vagoanele AutoMax sunt acoperite. La un trailer de masini o sa observi intotdeauna masinile pe care le transporta… nu si la AutoMax. In ciuda faptului ca transporta masini au anumite portiuni ce seamna cu „geamuri sau guri de aerisire”, perfecte in conditiile in care vei dori sa transporti prizonieri.

Oricare ar fi adevaratele motive e destul de straniu ca Homeland Security achizitioneaza astfel de trenuri. Varianta oficiala a trenului o gasiti mai jos si puteti sa va faceti o idee singuri.

Foarte multe persoane nu vor da importanta faptelor ce se intampla in SUA insa trebuie urmarite astfel de actiuni pentru ca sunt premergatoare actiunilor intreprinse in intreaga lume. Sa nu uitam ca anul trecut s-a discutat despre un proiect de legi pentru intarirea securitatii UE si formarea unei posibile Armate Europene. Globalizarea ia noi forme iar controlul asupra populatiilor va atinge cote de neimaginat pentru majoritatea oamenilor. Probabil ca aceste coincidente au o explicatie logica ce nu are nimic de a face cu teoriile conspirationiste ce au fost lansate in jurul lor. Bineinteles ca si cele aproape un milion si jumatate de sicrie de plastic depozitate in mai multe locatii din SUA au o explicatie simpla ca si cele peste 600 milioane de gloante detinute de Homeland Security…
Insa eu refuz sa cred afirmatiile oficiale si tind sa cred variantele neoficiale ale intregii povesti.

Update:

Pe Internet au început să circule zvonuri conform cărora ceva catastrofic se va întâmpla în jurul datei de 1 octombrie 2013. FEMA a anunţat o serie de acţiuni care au loc până în data de 1 octombrie 2013.
Conform ultimatesurvival.net:

– FEMA a dat comenzi de conserve şi mâncare caldă în valoare de 14,2 milioane de dolari, care trebuie să fie livrată până în 1 octombrie 2013;

– FEMA a comandat tot până la aceeaşi dată cumpărarea de apă plată.

– FEMA a dat comenzi de conserve şi mâncare caldă în valoare de 13,6 milioane de dolari, care să fie livrată în Austin (Texas, SUA).

– Vor avea loc testări zilnice ale sistemului de comunicaţii, în perioada 25 septembrie – 2 octombrie.

– Nicio plecare nu va fi permisă pentru armata americană între 28 septembrie şi 5 noiembrie;

– Toate unităţile Gărzii Naţionale americane trebuie să-şi termine pregătirea în “controlul revoltelor” până pe data de 30 septembrie 2013;

– Gărzile de coastă ale SUA vor efectua ample antrenamente militare începând cu 26 septembrie.

SUA a avut lagare de concentrare in trecut

Masinariile propagandei americane au lucrat din greu in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial pentru a crea imaginea unei tari care lupta pentru libertate si pentru binele celor fara de aparare.

Insa, autoritatile americane nu au avut nicio mustrare de constiinta cand au inchis ilegal peste 100.000 de persoane a caror singura vina a fost ca aveau inaintasi niponi.

In urma bombardamentelor japoneze de la Pearl Harbor, presedintele Roosevelt a semnat ordinul executiv cu numarul 9066.

La scurt timp, au inceput operatiunile de inchidere in lagare de concentrare a celor 112.000 de japonezi naturalizati, dar si noi imigranti, ce se stabilisera pe coasta de vest a Statelor Unite.

Totul nu a fost nimic decat o eruptie de ura rasiala si xenofobie acumulata in anii premergatori, ascunsa temeinic sub pretextul pastrarii sigurantei nationale.

Discriminare in Lumea Noua

Inca de la mijlocul secolului al XIX-lea imigranti japonezi au cautat sa-si faca o noua viata pe, ceea ce ei considerau, un taram al fagaduintei, insa nu au fost in niciun caz bineveniti.

Ei au fost intampinati in schimb cu ostilitate, cu frica, priviti ca o amenintare, fapt ce s-a reflectat de multe ori si in legislatia vremii.

Nicaieri nu s-a vazut mai clar acest lucru decat in cazul statului California. Un cetatean american cu obarsii nipone nu putea detine pamant, ii era interzisa casatoria cu o persoana din afara propriei etniei, iar copiii sai nu aveau voie in scoli publice, fiind segregati.

Mai mult, ei au inceput sa fie considerati de americani drept subumani, nimic mai mult decat niste animale care nu merita niciun pic de mila.

Soarta lor nu s-a imbunatatit dupa ce relatiile dintre Imperiul Japonez si Statele Unite au devenit tensionate, iar momentul Pearl Harbor s-a dovedit crucial.

Sunt perceputi din ce in ce mai mult ca niste tradatori care doar asteptau momentul potrivit sa-si dea arama pe fata. In presa apar articole virulente.

Simtul loialitatii le este pus la indoiala nu doar noilor imigranti japonezi, dar si celor care erau cetateni americani. Intamplarile de pe insula Niihau din Hawaii au intarit aceasta parere, cand un pilot japonez doborat a fost ajutat de trei localnici de origine nipona sa scape.

Trimisi in surghiun

Se pun presiuni la nivelul autoritatilor ca toti sa fie deportati sau inchisi, sub pretextul ca ei ar colabora pe ascuns cu inamicul.

In acest fel se ia decizia stramutarii lor fortate in lagare de concentrare. Pe o perioada de opt luni, aproape toti cetatenii americani de obarsie nipona din Statele Unite sunt ridicati din propriile case de agentii guvernamentali cu ajutorul politiei si al armatei.

Sunt nevoiti sa-si vanda proprietatile si de multe ori au plecat numai cu ce erau imbracati si cateva valize.

Urcati in trenuri si tratati ca niste animale, ei au fost victimele unei politici de discriminare foarte asemanatoare cu cea practicata de Germania nazista in primii ani ai razboiului.

Viata intr-un lagar de concentrare american

Conditiile in lagare erau mizere. O mare parte au fost construite in regiuni sterpe, izolate, iar multi oameni au murit extenuati in urma calatoriei.

Unele au fost construite in rezervatiile indiene, in ciuda protestelor comunitatilor locale. Indignati, dar fara un cuvant de spus, indienii totusi i-au ajutat cum au putut pe americanii japonezi.

Vedeau in ei reeditarea aceleiasi tragedii prin care ei trecusera cateva decenii mai devreme tot la mana Guvernului Statelor Unite.

Lagarele erau incercuite cu garduri inalte de sarma ghimpata si pazite de soldati inarmati. Au fost cazuri in care americani japonezi au fost ucisi de gardieni. Nesiguranta era atotprezenta.

Traiul le era ingreunat de ratiile primite in cantitati mici si o buna parte erau subnutriti. Nu era nici vorba de intimitate, cu totii fiind inghesuiti in baraci improvizate.

Obligati sa intre in armata americana

Cu un an inainte de sfarsitul razboiului, guvernul american a implementat un program de inrolare fortata, care se rasfrangea si asupra celor din lagare.

Unii au refuzat sa intre in armata ca urmare a tratamentului traumatizant. Ei au fost scosi din lagare si trimisi deindata sa infunde inchisorile americane.

Totusi, un numar foarte mare au incercat sa cada la un compromis. Ei vor urma sa-si ofere sprijinul numai daca li se vor respecta drepturile si libertatile recunoscute prin statutul lor de cetatean. Soarta lor a fost aceeasi.

Insa au fost si cei care au s-au oferit voluntari si au pasit de buna voie in fata pentru a lupta in razboi.

O unitate speciala formata numai din americani japonezi a fost infiintata cu acordul presedintelui Roosevelt care a spus cu ocazia inaugurarii sale ca: “(…)principiul pe care aceasta tara a fost fondata si dupa care a fost guvernata dintotdeauna a fost acela ca felul american de a fi este o chestiune a inimii si a mintii. A fi american nu este si nu a fost niciodata o chestiune de rasa sau origine”.

In timp ce soldatii auzeau aceste cuvinte, familiile lor erau in continuare inchise in lagarele de concentrare.

Lupta pentru dreptate si adevar

Curtea Suprema a Statelor Unite, abia in luna decembrie a anului 1944, a declarat ca un cetatean nu poate fi detinut fara motiv, desi a recunoscut ca procesul in sine de evacuare fortata si stramutare a fost in legalitate.

Decizia a venit ca o culminare a eforturilor lui Fred Korematsu, Minoru Yasui si ale lui Gordon Hirabayashi care au atacat in instantele americane ordinul lui Roosevelt si au atras atentia nationala.

Nu trebuie omis jocul politic din spatele acestei hotarari, presedintele osciland intre doua tabere, de care depindea realegerea sa in calitate de presedinte in luna noiembrie a aceluiasi an.

Desi simtea o presiune din ce in ce mai mare din partea celor care doreau eliberarea americanilor de origine japoneza, chiar si din partea sotiei sale, Eleanor Roosevelt, nu a dorit sa atraga mania californienilor, dar si a altor factiuni politice, inainte de alegeri, care puteau sa-l coste foarte scump.

Din aceasta cauza, abia dupa ce a fost reales, s-a luat in considerare desfiintarea lagarelor, iar in luna ianuarie 1945 ordinul executiv 9066 a fost anulat.

Cei inchisi au putut incepe sa-si reconstruiasca vietile. Ei nu mai aveau nimic, dar macar isi recuperasera libertatea.

Wesley Clark, fostul comandant al NATO, doreste lagare pentru opozantii SUA

“Daca unii nu sustin SUA si nu sunt loiali SUA, ca o chestiune de principiu, este dreptul lor. Si este dreptul nostru sa-i segregam de comunitatea normala pe durata conflictului.” Precum in al doilea razboi mondial.

“Si nu doar SUA trebuie sa procedeze astfel, ci si aliatii”, mai adauga Wesley Clark. Pe numele sau intreg Wesley Benjamin Jacob Canne Nemerovsky, fostul commandant NATO declara, in timpul bombardamentelor impotriva Serbiei, la CNN:

„Sa nu uitam care este la originea problemei. Nu există nici un loc in Europa moderna pentru statele pur etnic. Asta-i o idee din secolul al 19-lea si incercam sa trecem in secolul 21 si vom face acest lucru cu multi-state etnice.”

De asemenea, în urmă cu o săptămână, Clark spunea că și naziștii au fost tratați într-un mod similar, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

„Dacă cineva sprijinea Germania în detrimentul Statelor Unite, nu am considerat că e libertate de exprimare, ci l-am băgat in lagar”, a declarat acesta. Se pare ca, acest individ tocmai a revelat, indirect, secretul construirii taberelor FEMA, care de multi ani sunt subiect aprins de dezbatere de catre conspirationisti.

Video

SURSE

 1. https://mucenicul.wordpress.com/2009/04/12/adaposturile-secrete-din-adancurile-pamantului/
 2. https://sceptik.wordpress.com/2009/03/28/lagarele-fema/
 3. http://www.freedomfiles.org/war/fema.htm
 4. http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=7763
 5. http://www.greatdreams.com/concentration-camp-locations.htm
 6. http://www.apfn.org/apfn/camps.htm
 7. http://www.uaff.us/deathcamps.htm
 8. https://prosistemhaha.wordpress.com/2011/07/13/rex-84-plan-secret-de-reprimare-a-populatiei-in-caz-de-revolta-si-haos-in-sua/
 9. http://www.lovendal.ro/wp52/programul-secret-american-rex-84-dovada-ca-un-dezastru-natural-masiv-ne-pandeste/
 10. https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/07/27/ce-face-guvernul-sua-cu-30-000-de-ghilotine-100-000-de-vagoane-de-transport-prizonieri-si-peste-600-de-milioane-de-gloante/
 11. http://www.ziare.com/cultura/istoria-culturii-si-civilizatiei/lagarele-de-concentrare-ale-statelor-unite-un-secret-uitat-documentar-1183305

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro