Klaus Johannis si mafia coruptilor din SRI doresc o noua lege Big Brother 4 ! Ticalosii “Statului de Drept” nu se lasa !

by In timp ce SRI-ul este demonstrat ca fiind corupt aproape in totalitate, in urma denunturilor facute de fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, dar si de fosta ministresa, Elena Udrea, Johannis, “marea schimbare”, asa cum a fost el denumit de romanii manipulati, “impinge” inca o lege neconstitutionala si anume: […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In timp ce SRI-ul este demonstrat ca fiind corupt aproape in totalitate, in urma denunturilor facute de fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, dar si de fosta ministresa, Elena Udrea, Johannis, “marea schimbare”, asa cum a fost el denumit de romanii manipulati, “impinge” inca o lege neconstitutionala si anume: Big Brother 4 !

1984-was-not-supposed-to-be-an-instruction-manual

Da, vorbim de a patra versiune a legii neconstitutionale ce poarta numele faimos de “Big Brother”, legi total neconstitutionale, ce au fost demontate, una dupa alta de catre judecatorii Curtii Constitutionale. Este interesant de amintit faptul ca dupa ce judecatorii CCR, au “demolat” legea Big Brother 3, a doua zi, judecatorul CCR, Toni Grebla, a fost saltat de DNA (anexa SRI).

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a recunoscut ca au fost mari presiuni din partea SRI-ului pe judecatorii CCR. Ba mai mult, fostul director al SRI, George Maior, si-a permis sa ne faca pe toti “cinici”, pentru ca ne opunem unor legi neconstitutionale, abuzive si securistice. Cu cateva zile inainte de a-si da demisia, acesta a recunoscut ca in presa sunt ofiteri acoperiti.

10929981_10153141462229319_2880781767772982059_n

In incercarea de a scapa de arest sau de a primi un arest preferential, la domiciliu, Elena Udrea, dar si Alina Bica, l-au “turnat” pe generalu’ Florian Coldea, adjunctul SRI, care este si director interimar al SRI. Elena Udrea, spunea despre Coldea ca primea bani de la Dorin Cocos, iar Alina Bica spunea ca, Coldea, facea presiuni asupra magistratilor sa dea solutii dorite de DNA si SRI. Desigur, mai este si pomenita “Printesa Anticoruptiei” din Romania, nimeni alta decat Laura Codruta Kovesi – o papusa a “democratiei” SUA si UE.

Este esential sa intelegem toate aceste aspecte, mizere, de culise, pentru a putea contracara, orice incercare, securista si sinecurista, de neobolsevism via SUA si UE. Mai multe de pe site-ul Presa Libera aflam despre ticalosiile puse la punct de Klaus Johannis (un traficant de copii cu 7 case):

“Președintele României Klaus Iohannis cere readucerea în discuție a legilor Big Brother deși au fost aruncate la gunoi de trei ori de Curtea Constituțională. Legile Big Brother în toate cele trei variante au fost o copie perfectă a legislației de dinainte de 89′, adică reinventarea Securității lui Nicolae Ceaușescu.

Președintele vine cu propunerea de mediere între societatea civilă și legislativ, dar cum putem accepta legi care ne încalcă dreptul la intimitate și viață privată.

“Demersul are drept scop depășirea blocajului care se înregistrează în prezent, punerea în acord cu deciziile Curții Constituționale și o mai bună informare a opiniei publice privind măsurile în plan legislativ și efectele acestora. Reanalizarea legislației în domeniu va include și consultari cu societatea civilă, înainte de reînceperea unui nou proces legislativ la nivel parlamentar, participarea reprezentanților societății civile fiind indispensabilă pentru un demers care să vină și în întâmpinarea celor care în trecut și-au exprimat reticența față de unele prevederi”, potrivit unui comunicat al administrației Prezidențiale.

Consultările se vor desfășura în cadrul Comitetului Operativ de Securitate Cibernetică, organism prin care se realizează coordonarea unitară a Sistemului Național de Securitate Cibernetică. Conducerea COSC este asigurată de un președinte (consilierul prezidențial pentru probleme de securitate națională) și de un vicepreședinte (consilierul prim-ministrului pe probleme de securitate națională). Coordonatorul tehnic al COSC este Serviciul Român de Informații.

De ce aduce președintele acest subiect în dezbatere publică când actualul șef interimar al SRI este acuzat de luare de mită și întreaga instituție are un grav prejudiciu de imagine?

Oare începe Klaus Iohannis să își arate adevărata față, până acum nu am văzut nimic concret de la el, doar vorbe goale și fapte puține. Președintele Klaus Iohannis are un început de mandat execrabil și ne aduce aminte de Emil Constantinescu.

George Maior, fostul șef al Serviciului Român de Informații și-a dat demisia în urma atacului furibund la adresa Curții Constituționale.

Curtea a decis fără drept de apel că toate cele trei legi Big Brother sunt neconstituționale și încalcă dreptul la intimitate și viață privată, deci adio percheziții fară mandat a calculatoarelor și telefoane ascultate.”[1]

P.S. Trebuie sa luptam pentru drepturile noastre ca si cetateni, drepturi garantate de Constitutie !

SURSE

1. http://www.presalibera.net/klaus-iohannis-vrea-o-noua-lege-big-brother_1819533.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro