Kelement Hunor sustine ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte ungur ! Stepele Asiei este singurul loc unde veti mai putea fi presedinti !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Bozgorul-sef, inamicul nr. 1 al Romaniei, isi arata cu nonsalanta adevarata sa fata de inamic principal al Romaniei. Inca din anii ’90 de cand, au intrat ilegal in politica romaneasca, ei au incercat sa regionalizeze tara, creand un stat in interiorul Transilvaniei. Din punct de vedere istoric, ei n-au niciun drept, din punct de vedere politic, ar dori foarte multe acesti ticalosi.

autonomie

Citez de pe site-ul Ziare.com:

“Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, raspunzand unei intrebari, ca, din punctul sau de vedere, Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar, adaugand ca “incet – incet, aceasta tara si aceasta societate trebuie sa fie pregatite sa nu tina cont de etnia candidatului”, ci de pregatirea sa.

Intrebat, vineri, la finalul ceremoniei de lansare a candidaturii sale la Presedintie, desfasurata la Miercurea Ciuc, daca Romania este pregatita sa aleaga un presedinte maghiar, Kelemen Hunor a spus ca Romania si societatea trebuie sa fie pregatite “sa nu tina cont de etnia candidatului”, ci de pregatirea si capacitatea acestuia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Intrebarea e daca Romania e pregatita sa aiba conductori de locomotiva maghiari, electricieni sau brutari maghiari. Eu cred ca da, incet – incet, aceasta tara si aceasta societate trebuie sa fie pregatite sa nu tina cont de etnia candidatului, ci sa tina cont de pregatirea, de capacitatea sa si de modul cum vrea sa conduca Romania.

Eu cred ca tot ceea ce am aratat in perioada de cand sunt in politica, din 1997, este dovada cea mai importanta ca as fi capabil sa fiu un bun presedinte, un bun presedinte al fiecarui om, romanilor, maghiarilor, romilor, sasilor, sarbilor, tuturor celor care cred intr-o Romanie puternica”, a spus Kelemen.”[1]

SURSE

1. http://www.ziare.com/kelemen-hunor/candidat-prezidentiale/kelemen-hunor-cred-ca-romania-este-pregatita-sa-aiba-un-presedinte-maghiar-1324381

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro