Kaspersky Labs avertizeaza ca, exista programe spion, in hard-uri, puse acolo chiar de producatori ! Computerele sunt spionate inca de la cumparare, iar programele trebuiesc neutralizate !

by Una dintre cele mai prestigioase companii de securitate cibernetica din lume, Kaspersky Labs, cu sediul la Moscova, lanseaza un avertisment de catre trebuie sa tinem cont cu totii intr-o lume “democratizata” de SUA-UE si spionata masiv de NSA, FBI, CIA, MOSSAD sau chiar SRI-ul romanesc. De pe pagina Glasul.info […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Una dintre cele mai prestigioase companii de securitate cibernetica din lume, Kaspersky Labs, cu sediul la Moscova, lanseaza un avertisment de catre trebuie sa tinem cont cu totii intr-o lume “democratizata” de SUA-UE si spionata masiv de NSA, FBI, CIA, MOSSAD sau chiar SRI-ul romanesc.

VIRUS-informatique-fanny-kaspersky

De pe pagina Glasul.info aflam mai multe:

“Cercetatorii din Rusia sustin ca au gasit o serie de instrumente sofisticate de spionaj cibernetic in computerele personale construite de unele din cele mai mari companii ale lumii.

Compania de securitate cibernetica Kaspersky Labs, cu baza la Moscova, a descoperit programele de spionaj din computerele folosite in 30 de tari, printre care Iran, Pakistan, Rsuia si China, care au fost mereu prioritare pentru serviciile americane de informatii, scrie Financial Times.

Kaspersky nu a acuzat direct Agentia americana pentru Securitate Nationala (NSA) ca este sursa acestui malware, insa a sugerat ca uneltele de spionaj sunt create de SUA.

Unele din aceste unelte de supraveghere au fost adanc ascunse in hard driv-urile computerelor create de companii precum Toshiba, Western Digital, Seagate si IBM.

Kaspersky a mai spus ca programul de spionaj a fost creat de o entitate numita Equation Group, care opereaza de 20 de ani si are “legaturi solide” cu creatorii Stuxnet, virusul care a atacat o instalatie nucleara iraniana.

Costin Raiu, director de cercetare si analiza la Kaspersky Lab, a aratat ca instrumentele de spionaj sunt atat de bine realizate si integrate in computere incat “suntem practic orbi si nu putem detecta hard drive-urile care au fost infectate cu acest malware”.

Equation Group a folosit aceste instrumente pentru a spiona selectiv, cu precadere banci, Guverne, cercetatori din domeniul nuclear, instalatii militare si activisti islamici, se arata in raport.
A.I.”[1]

P.S. Daca vreti un antivirus eficient, atunci alegeti Kaspersky !

P.P.S. Si ca sa glumim putin, are firewall “Snowden” !

SURSE

1. http://glasul.info/2015/03/05/kaspersky-labs-avertizeaza-exista-unelte-de-supraveghere-adanc-ascunse-in-hard-urile-computerelor-noastre-puse-acolo-chiar-de-marii-producatori/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro