Jurnalul lui Bin Laden făcut public de CIA. Călătoria în Marea Britanie l-a convins că Occidentul este decadent. Osama Bin Laden a fost omul CIA, iar organizația teroristă Al Qaeda a fost creată și finanțată de către CIA cu scopul de a lupta împotriva sovieticilor din Afganistan în timpul Războiului din Afganistan (1979-1989)

by “Jurnalul lui Bin Laden, făcut public de CIA. Călătoria în Marea Britanie l-a convins că Occidentul este decadent O excursie de vară în Marea Britanie, pe când era adolescent, și vizitele la locul natal al lui Shakespeare l-au convins pe Osama bin Laden că Occidentul este decadent. Asta a […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Jurnalul lui Bin Laden, făcut public de CIA. Călătoria în Marea Britanie l-a convins că Occidentul este decadent

O excursie de vară în Marea Britanie, pe când era adolescent, și vizitele la locul natal al lui Shakespeare l-au convins pe Osama bin Laden că Occidentul este decadent.
Asta a scris liderul al – Qaida în jurnalul său personal, cu puțin timp înainte de a fi ucis de forțele speciale americane în 2011, conform The Guardian.
Jurnalul se numără printre cele 470.000 de documente adunate din casa în care Bin Laden a fost ucis și făcute publice miercuri de CIA „în interesul transparenței și pentru a sprijini opinia publică în a înțelege fenomenul al – Qaida și pe Bin Laden”.
Deși până acum au mai existat informații conform cărora bin Laden a călătorit în Occident, aceasta este prima confirmare.
El a mers pentru prima dată în Occident pentru a fi supus unui tratament, nespecificat, când era în clasa a șasea și avea 13 ani.
În anul următor, adolescentul, fiu al unui miliardar saudit cu afaceri în domeniul construcțiilor, a stat 10 luni în Marea Britanie, la studii. Bin Laden nu oferă alte detalii, dar se pare că a urmat cursuri de limba engleză la Oxford.
În jurnal, Bin Laden prezintă vizitele la casa lui Shakespeare din Stratford – upon – Avon, dar spune că nu a fost impresionat de societatea britanică.
El recunoaște că vârsta nu îi permitea să își formeze o imagine completă despre viața în Marea Britanie, însă remarcă faptul că mergea în fiecare duminică să viziteze casa lui Shakespeare.
„Nu am fost impresionat și am constatat că erau o societate diferită de a noastră și o societate cu principii morale permisive”, mai notează Bin Laden în jurnal.”[1]

Osama Bin Laden a fost omul CIA, iar organizația teroristă Al Qaeda a fost creată și finanțată de către CIA cu scopul de a lupta împotriva sovieticilor din Afganistan în timpul Războiului din Afganistan (1979-1989). Terorismul islamist a fost creat de catre SUA. Osama Bin Laden se intalnea cu Zbigniew Brzezinski, cel care era Consilier pe Probleme de Securitate Nationala al Presedintelui Jimmy Carter.

Va recomandam sa cititi:

Osama bin Laden, liderul mujahedinilor Al-Qaeda, a fost finanțat de către CIA

Operațiunea Cyclone: CIA a creat și finanțat Al-Qaeda cu scopul de a lupta împotriva sovieticilor în timpul Războiului din Afganistan (1979-1989)

Războiul din Afganistan (1979-1989): CIA, Osama bin Laden, mujahedinii, Al-Qaeda și opiumul

Șeful echipei SEAL 4, cunoscută pentru așa-zisă “găsire și ucidere” a lui Osama Bin Laden, a fost „sinucis”

Originile clanului Bin Laden şi legăturile lui cu SUA

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Jurnalul-lui-Bin-Laden-facut-public-de-CIA.-Calatoria-in-Marea-Britanie-l-a-convins-ca-Occidentul-este-decadent-147209
  2. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro