Johannis va fi sprijinit in turul II de catre sovinii si antiromanii, UDMR-isti, Laszlo Tokes si Zsolt Szilagyi ! Ponta si Johannis doua marionete care vor continua distrugerea Romaniei !

by Se putea ceva mai frumos ? Nici ca se putea ! Am luat “pulsul” oamenilor din ultima vreme, insa, speram, ca dupa 24, aproape 25 de ani de la Lovitura de Stat din decembrie 1989, oamenii, sa-si mai revizuiasca atitudinea, comportamentul instinctual de animale fara creier (daca pare insulta […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Se putea ceva mai frumos ? Nici ca se putea ! Am luat “pulsul” oamenilor din ultima vreme, insa, speram, ca dupa 24, aproape 25 de ani de la Lovitura de Stat din decembrie 1989, oamenii, sa-si mai revizuiasca atitudinea, comportamentul instinctual de animale fara creier (daca pare insulta asta e), insa m-am inselat. Cel mai intrigant aspect este acela ca, chiar si oamenii care stau pe o pagina de conspiratii, cum este aceasta, se bat cu pumnu in piept, alegand, fie un mascarici, fie altul, spunandu-ne, parca intr-o forma filozofica (cu Z) ca, “aleg raul mai mic”. Mi se face o asa sila de astfel de persoane. Nu exista, nici conceptual, “rau mai mic”, caci raul e rau si PUNCT.

iohannis-si-ungurii

Cum spuneam, intrigant este faptul ca si persoane de pe aceasta pagina, chiar foarte multe, au inca aceeasi mentalitate, iar eu care speram ca, prezentandu-le informatii despre “Cine conduce lumea” (Jan Van Helsing) sau “Secretul Suprem” (David Icke), sa priceapa ca ei sunt doar niste papusi, ale caror voturi nu vor fi luate niciodata in seama, asa cum spunea si Mark Twain, “daca voturile noastre ar insemna ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam”. Eh, stati asa, urmeaza anul 2015 cu o serie imensa de scumpiri, dar deh, “ati ales raul cel mai mic” !

Unii or sa zica: “ce sa facem ?”, o intrebare buna, dar ea reflecta si faptul ca ei nu stiu ce sa faca, cu alte cuvinte, confirma ca-s o turma de oi. Ce sa faceti, revolta, schimbarea sistemului, iesiri in strada, ii luati de guler, cum fac bulgarii, italienii, ungarii si grecii, as mai adauga si islandezii, care au arestat toti bancherii corupti, dar ar fi o hiperbola asta in cazul poporului acesta bananier.

Vreau sa va explic de la bun inceput ca, eu imi voi anula votul, asta pentru a nu mai exista persoane care sa zica, “vai tu esti cu Ponta” sau “vai tu esti cu Johannis”, asa cum i-au dresat televiziunile principale din Romania (Antena 3, B1, Realitatea TV, Romania TV s.a.m.d.).

Inainte de a va vorbi putin despre anularea votului, vreau sa va prezint stirea oficiala, pe care orice johannist, ar trebui s-o “digere” si s-o treaca prin filtrul ratiunii, daca nu spun deja prea mult, iar eu cred ca cer prea mult:

“Johannis a bătut palma cu Budapesta!

„Cine votează alături de Tokes și Petre Roman nu votează pentru Johannis, ci pentru dezmembrarea României!”

Mai întâi a fost Tokes care și-a declarat susținerea pentru Johannis. Bine sfătuit din colțul ringului, Johannis a dat o declarație în doi peri, a cărei importanță însă este nulă! Semnificativ este că Tokes, un individ ca Tokes, un anti-român înrăit, i se alătură lui Johannis. Se regăsește în Johannis și își pune în Johannis speranțele toate!….

Este evident că Tokes îl cunoaște bine pe Johannis, mai bine decât îl cunoaștem noi, și știe ce poate aștepta de la el. Cumva un sprijin pentru cauza „secuilor”?!

Apoi au urmat ceilalți lideri maghiari, destul de dezbinați între ei de obicei, dar care acum se regăsesc laolaltă în sprijinul unanim pe care au decis să-l dea „minoritarului” sas. Știm bine că pe acești lideri îi mai unește ceva pe deasupra ambițiilor personale: ascultarea față de Budapesta. Rareori UDMR a mers alături de Tokes! Dacă o face acum, e foarte probabil că sfatul sau decizia a venit de la Budapesta.

Evident, declarațiile lui Vadim, de sprijin pentru Ponta, sunt un pretext binevenit pentru Kelemen Hunor. Dar esența gestului său rămâne neschimbată: trădarea colegului de alianță!

Ponta și-a riscat o bună parte din șanse și din simpatiile publicului prin susținerea UDMR! Partid pe care l-a ajutat decisiv să prindă Parlamentul!… Să-i fie învățătură de minte cu cine se aliază!…

Partea bună este că această decizie a UDMR scade serios șansele iredentiștilor maghiari de a mai avea reprezentare în viitorul guvern! Tot răul e spre un bine!… (Nu știu dacă vorba asta există și în limba maghiară!)

Comunitatea germanilor din România, sași și șvabi, a fost loială statului și poporului român. În 1918 au aderat fără echivoc la proclamația de la Alba Iulia și au fost întotdeauna o componentă de valoare a societății românești! Cu o singură excepție: acțiunile bezmetice al Grupului Etnic German, din vremea celui de al Doilea Război Mondial, când liderii și membrii acestui Grup Etnic s-au constituit ca un stat în stat, au sfidat autoritățile românești, au terorizat populația pe care pretindeau că o reprezintă… Dacă pe teritoriul României, în acei ani, s-au săvârșit „crime de război” și au existat naziști, hitleriști propriu ziși, acestea sunt „opera” organizației amintite! Această organizație, desființată pentru activitatea sa criminală în toamna anului 1944, s-a reînființat după 1990, avându-l în frunte pe Johannis al nostru…

Nota bene: Grupul Etnic German, aflat sub ascultarea oarbă față de Hitler, nu a avut nicio reținere sau delimitare față de Diktatul de la Viena, impus de conducătorul lor suprem!…

Lui Johannis nu cred că-i convine declarația de sprijin venită din partea revizioniștilor maghiari. Îi va aduce un plus de 3% din voturi, dar va pierde mult mai multe procente de-ale românilor! Români care l-au votat în primul tur păcăliți de propaganda care i se face pe ideea că este „neamț”, că ar putea fi un „al doilea Carol I”! Și că ne-ar prinde bine să punem din nou în fruntea Țării un german!

O spun încă o dată și mi-e teamă că trebuie repetat mereu: în 1866, când clasa politică din Principate a căutat un succesor al lui Cuza, scopul urmărit era aducerea unui domnitor străin înrudit îndeaproape cu marile familii regale care controlau de sute de ani destinele Europei! Nu au căutat un prinț german! Ci un prinț, indiferent de nație, care să aibă relații de familie, adică „pile”, la Înaltele Curți!

Ion I.C. Brătianu a dirijat toată „afacerea”, iar alegerea sa a căzut pe un prinț belgian, nu pe un prinț neamț! Doar România era „Belgia Orientului”! Prințul din Benelux însă a declinat oferta, adică l-a refuzat politicos pe Brătianu, și acesta a trebuit să plece mai departe, pe la curțile regale din Occident, în căutarea unui demn urmaș al lui Mihai Viteazu…

Nu se poate spune că „în lipsă de ceva mai bun” Brătianu a pus ochii pe Carol. Ca la tîrgul de vite când alegi un taur de prăsilă! Carol de Hohenzollern, pe lângă calitatea de prinț cu rude sus puse în ierarhia europeană, avea și calități personale remarcabile, avea în spate o carieră militară onorabilă, dacă nu chiar strălucită! Nu ne-a fost rușine cu Carol să-l punem în fruntea noastră! Ceea ce, din păcate, nu este nici pe departe cazul lui Johannis, neamțul nostru de azi…
Ce interes au maghiarii în candidatura și, eventual, alegerea lui Johannis?

Deja se face caz, prin mass media din Transilvania, pe Internet, ca și prin zvonistica de la om la om, că ce bine ar fi să avem un președinte ardelean! Așa cum n-a fost niciunul până acum din cei trei! Va fi mai bine pentru ardeleni, în primul rând!…

Nu reiau toate vorbele care circulă pe acest subiect, ci vreau să sublinez efectul acestor vorbe, al acestor insinuări. Efectul nu vor fi mai multe voturi pentru Johannis. Nu asta urmărește Budapesta, care se află în spatele acestei diversiuni mediatice! Ci scopul este ca să lanseze și să insinueze în mintea românilor, a ardelenilor în primul rând, cât mai adânc, ideea că n-ar fi rău ca ardelenii să-și ia soarta în propriile mâini, să n-o mai lase pe seama „miticilor” din București! Că, la urma urmelor, de ce să nu ne gândim și la varianta „Transilvania stat de sine stătător”!…

Nu luăm în discuție această ideea acum! Ce doresc eu este ca lumea să știe, să priceapă care este sensul celor ce se petrec în aceste zile, când motoarele dezinformării și ale manipulării sunt turate la maximum!

L-am văzut la un post TV pe Petre Roman făcând propagandă pentru Johannis. Ce naște din pisică, mi-am zis, tot un Valter Roman rămâne!

Căci ideea de a declara Transilvania stat independent a fost lansată de Budapesta imediat după august 1944, când ungurii au aflat că Stalin nu le va recunoaște niciun drept asupra Transilvaniei. De la cine au aflat? De la Walter Roman, foarte probabil agent la Moscova al Budapestei, sub acoperirea că ar fi activist al Partidului Comunist din România! Abia după 1990, scotocind în arhivele KGB-ului, marele istoric care a fost Gheorghe Buzatu a descoperit dovada, dovada acțiunii lui Valter Roman în fruntea unui grup de comuniști „români” care militau pentru ideea de a declara Transilvania stat independent și de a pune capăt astfel unei dispute păguboase pentru unitatea mișcării comuniste internaționale!…

Norocul nostru a fost că Stalin numai prost nu era și a înțeles imediat că i se făcea o propunere, o sugestie, inacceptabilă chiar și pentru el!

Mă mir de Petre Roman! Cunoaște bine că tatălui său i s-a adus această acuzație devastatoare! Oare nu-și dă seama că prin susținerea lui Johannis, în contextul disputelor electorale de azi, confirmă acuzația și demonstrația lui Gheorghe Buzatu?!…

Probabil că Petre Roman numai deștept nu e, ca să-și fi dat seama. Altă explicație nu am!…

Așadar, ca să nu lungesc vorba, cine votează alături de Tokes și de Petre Roman, să știe că nu votează pentru Johannis, ci pentru dezmembrarea României!

Probabil că nici Johannis, când va vota cu Johannis, nu are habar pentru ce votează în fond și la urma urmelor! Deci nu pe Johannis îl acuz de manevra criminală pe care o face Budapesta! Participă la această diversiune fără să-și dea seama!… Nu știe cu cine a bătut palma!…

Căci și Johannis al nostru, numai deștept și isteț nu se poate spune că e!…

Ion Coja”[1]

Anularea votului: singura forma normala si onesta de protest !

Propagandistic mass-media din Romania, respectiv cea occidentala spune asa: “haideti la vot pentru a schimba”. Asta o spun de aproape 25 de ani, drept consecinta ca nu s-a intamplat nimic, motiv pentru care ar trebui sa aruncam cu laturi peste cei care mai vin cu astfel de vrajeli pe fata. Apoi, notiunea de “rau mai mic”, am mai discutat-o mai sus, asa ca n-o mai reiau, cine a inteles-o bine, cine nu, nu. Pacalicii astia doi, Ponta si Johannis, au fost USL, s-au despartit, dupa modelul FSN, in stanga si-n dreapta, pentru a prosti, prostimea. Prostimea fiind prostita de mass-media, care le da gagici, manele, telenovele, se lasa usor dusa de val, de orice val si voteaza intr-o lipsa necunostinta de cauza.

Ca s-o spun mai pe sleau, fara a ma intinde la vorbe filosofice: Presedintele e stabilit dinainte, direct de la Washington, iar totul este o mascarada ! Evident, nu ma astept sa inteleaga asta majoritatea oamenilor, dar cand foamea le va invada mintea, sa vedeti voi cum o sa inteleaga. Pe langa foame si apa cu chimicale de la gazele de sist, caci intr-un articol anterior, v-am prezentat cum acestia, recunosc, clar si precis ca, sunt PENTRU exploatarea gazelor de sist, zicand ei “cu toate normele de siguranta”. Ale dracului “norme de siguranta” sunt asa de “multe”, motiv pentru care Chevron si Exxon au fost alungati de prin mai toate zonele lumii, dupa ce au distrus apa oamenilor, poluand-o cu diverse substante chimice.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/ponta-si-johannis-doua-marionete-ale-sua-care-sunt-pentru-exploatarea-gazelor-de-sist.

SURSE

1. http://stareanatiunii.com/cine-voteaza-cu-johannis-voteaza-pentru-dezmembrarea-romaniei.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro