Johannis este presedintele Romaniei: Distrugerea Romaniei continua, fie ca ar iesit si Ponta ! Un popor care de 25 de ani voteaza corupti, impostori, hoti si tradatori, NU este victima, ci COMPLICE !

by “Masele pot vota pe oricine vor ele , oricum tot pe noi ne vor vota” David Rockefeller “Daca votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam.” masonul Mark Twain “Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile.” evreul Stalin Toti stiti tot, in materie […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Masele pot vota pe oricine vor ele , oricum tot pe noi ne vor vota” David Rockefeller

“Daca votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam.” masonul Mark Twain

“Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile.” evreul Stalin

Toti stiti tot, in materie de politica !
Exista oameni, aici, care nu mai au incredere in niciun politician?
Daca da, vreau sa va cunosc !

popor-complice-george-orwell

Se implinesc 25 de ani de la democratizarea Romaniei, iar romanii, nu dau semne de schimbare, ci de tampire. Zilele astea, am observat, ca toti romanii, ABSOLUT TOTI, va pricepeti, de minune, la politica, motiv pentru care si suferim de aproape 25 de ani. Toti, incepand cu boschetarul de la coltul strazii, pana la cel mai “cult in cap” om cu diplome, TOTI, va pricepeti la politica, motiv pentru care, dupa ce trece acest iures si aceasta stare de excitare, infierbantare, veti constata, cam ce a spus Brancusi, dupa ce a revenit in tara.

johannis presedinte

Dupa ce va trece aceasta stare de infierbantare, veti realiza, ca viata voastra nu se va schimba cu absolut nimic, pentru ca veti avea in functii cheie, exact persoanele, pe care le-ati hulit. Nu va grabiti, in stil Latrina 3, RTV, B1 sa ma etichetati Johannist sau Pontist, nu, etichetati-ma ca ANTI-SISTEM, ANTI-MASON, APOLITIC, asta daca, unii dintre voi, puteti intelege ceea ce scriu. Daca nu puteti intelege ideologia mea anti-sistem, nu dovediti decat ca n-ati evoluat cu nimic.

Soros presedinte

In realitate tot speculantul evreu al bursei internationale, George Soros, va conduce Romania !

Iluminati, Bilderberg, Comisia Trilaterala, Skul & Bones, Francmasonerie, Consiliul celor 300 etc. !

10801729_807450235985928_884318082544698249_n

Cele mai puternice familii de pe Planeta, care alcatuiesc Iluminatii !

Daca n-ar fi o serie de persoane, inversunate, in stil anti-sistem ca si mine, n-as mai continua sa public informatii despre aceste subiecte “secrete”, pentru ca majoritatea romanilor, habar n-aveti de asa ceva, iar culmea, cei care aveti habar de asa ceva, va lasati dusi de nas, de catre un FSN-ist sau altul, care se da, fie de stanga (ce inseamna stanga ?), fie de dreapta (ce inseamna dreapta ?). Nu uitati, era o vorba: “Vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem tot ca… prostii.” !

Datoria externa a Romaniei catre FMI si Banca Mondiala – peste 100 miliarde de euro !

10463996_807435575987394_7372614876749295920_n

Anul viitor, boss-ii, boss-ilor, vin pentru a-si recupera datoriile, acordate tuturor guvernelor, care au condus pulimea de aproape 25 de ani. Ce inseamna asta ? Inseamna privatizari si mai masive, care genereaza automat, somaj in masa, romani disperati, haituiti de banci si tot felul de recuperatori care functioneaza absolut legal, evident in numele “democratiei” americane, caci spre ea tindem, asa-i ?!

Dar stati, asta inseamna scumpiri, masuri de austeritate, care conduc, iarasi la noi imprumuturi catre asasinii economici ai FMI si Bancii Mondiale. Cu alte cuvinte, romanii, traiesc numai din imprumuturile de la acesti asasini economici, in niciun caz din asa-zisa “economie a tarii”, care este una minuscula si nesemnificativa.

“A-ti anula votul inseamna sa votezi cu Ponta !”

10639629_807432125987739_1351378558975602567_n

De cand am anuntat ca-mi voi anula votul, au sarit tot felul de oi, care inca mai cred in “puterea votului”, desi masonul Mark Twain, a spus ca: “Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam.” ! Evident, foarte putini oameni au inteles aceste aspecte. Iata ca “expertii” astia in politica, care-i vedem peste tot si care-mi spuneau ca, “anulandu-ti votul, votezi cu Ponta”, se pare ca s-au inselat. Ah, or sa vina pontistii si-o sa-mi spuna: “A-ti anula votul, inseamna ca votezi cu Johannis” ! Nu de alta, dar penibilitatea trebuie sa atinga, cele mai paroxistice cote.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro