Islamiştii acuzaţi că plănuiau un atentat la un târg de Crăciun din Germania au fost eliberaţi

by “Cei şase presupuşi simpatizanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic reţinuţi în Germania sub acuzaţia că plănuiau comiterea unui atentat la un târg de Crăciun au fost eliberaţi miercuri seară, din lipsă de probe, informează site-ul revistei Focus. Cei şase islamişti sirieni cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cei şase presupuşi simpatizanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic reţinuţi în Germania sub acuzaţia că plănuiau comiterea unui atentat la un târg de Crăciun au fost eliberaţi miercuri seară, din lipsă de probe, informează site-ul revistei Focus.

Cei şase islamişti sirieni cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani fuseseră reţinuţi marţi sub acuzaţia de colaborare cu reţeaua teroristă Stat Islamic şi intenţia de a comite un atac terorist la un târg de Crăciun din oraşul Essen.

Miercuri seară, cei şase islamişti au fost eliberaţi din lipsă de probe.Justiţia germană a stabilit că probele prezentate de procurori nu confirmă contactele celor şase suspecţi cu reţeaua teroristă Stat Islamic şi nici pericolul urgent pe care aceştia îl reprezintă pentru siguranţa publică.

NapocaNews“[1]

Sa nu uitam ca, in 2015, in Germania, imigrantii au comis nenumarate infractiuni, iar autoritatile au minimalizat infractiunile pentru a nu fi acuzate de “rasism”. In Germania au fost arestate persoane care au scris pe site-urile de socializare ca nu sunt de acord cu aducerea de imigranti. Aceasta este politica neomarxistilor, o politica care are scopul de a distruge valorile nationale ale tuturor natiunilor.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/11/islamistii-acuzati-ca-planuiau-un-atentat-la-un-targ-de-craciun-din-germania-au-fost-eliberati.html
  2. Foto: napocanews.ro

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro