Intre 22-28 septembrie 2015 nu va fi "Sfarsitul Lumii", asa cum incearca dezinformatorii Iluminatilor sa sperie lumea ! Mentinerea oamenilor intr-o stare de frica este scopul principal !

by Inainte de 21 decembrie 2012, “previziunile” unora sau altora cu privire la iminentul “Sfarsit al Lumii”, erau destul de rare, lansate deobicei la intervale de cativa ani de catre diversi fanatici religiosi. Trecerea la cumpana dintre ani, in decembrie 1999 si ianuarie 2000, a fost un alt moment de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Inainte de 21 decembrie 2012, “previziunile” unora sau altora cu privire la iminentul “Sfarsit al Lumii”, erau destul de rare, lansate deobicei la intervale de cativa ani de catre diversi fanatici religiosi. Trecerea la cumpana dintre ani, in decembrie 1999 si ianuarie 2000, a fost un alt moment de isterie in masa provocat tot de fanaticii religiosi.

William_Casey_CIA_Disinformation_Campaign

Termenul cel mai utilizat pentru a descrie “Sfarsitul Lumii” este “Apocalipsa”. In realitate, acest termen nu are legatura cu “Sfarsitul Lumii”, caci provine din grecescul “Apocalipso”, care inseamna “Revelatie”, in niciun caz “distrugere”. Este important de amintit acest aspect pentru ca exista o imensa confuzie cu privire la acest termen si putini au inceput sa explice originea termenului si modul cum anumiti indivizi i-au dat o alta conotatie.

Dupa 21 decembrie 2012, lucrurile s-au mai “asezat” in sensul ca, se astepta cu atata ardoare “Sfarsitul Lumii”, incat oamenii au ajuns sa regrete faptul ca acest eveniment n-a mai avut loc. Incredibil, nu-i asa ?

Prin Martie 2015, un anumit “cercetator”, a lansat o profetie conform careia intre 22-28 septembrie 2015 totul se va termina, asa cum scrie publicatia “Secretele lui Lovendal”:

“Pe 27 septembrie 2015 Pământul va fi distrus şi nimeni nu se va putea salva. Toată viaţa de pe Terra va fi distrusă; nu vor scăpa de moarte nici măcar elitele care se vor ascunde sub buncăre;

* Această informaţie şocantă a fot oferită de un om de ştiinţă american. Toate datele ştiinţifice furnizate de el până acum arată faptul că Terra va fi lovită de un asteroid gigantic, cu un diametru de câteva mii de kilometri, pe 27 septembrie 2015.

* Asteroidul va lovi Brazilia, iar unda sa de şoc va lovi totul în cale. Pământul se va cutremura violent timp de 30 de minute. Mulţi vulcani vor erupe, Pământul se va crăpa, iar distrugerea în masă propriu-zisă va începe pe 28 septembrie 2015.

* Este clar că viaţa pe Pământ, dar şi specia umană va dispărea de pe Terra.

* Unda de şoc va putea afecta chiar şi armele nucleare care se găsesc acum pe Pământ; odată explodate, miile de arme nucleare pur şi simplu vor nimici Pământul în mii de bucăţi, care vor zbura prin tot sistemul solar.

* Avem la dispoziţia 6 luni pentru a opri acest dezastru.”[1]

Un exemplu de manipulare si intoxicare grosolana, regasim pe publicatia Evenimentul Zilei:

“Sfârşitul lumii este aproape, iar apocalipsa de care oamenii s-au temut întotdeauna va rade omenirea de pe faţa pământului. Cel puţin aşa susţin conspiraţioniştii, ale căror noi teorii circulă, în present, pe Internet şi afirmă că Terra va fi lovită de un asteroid în perioada 22-28 septembrie 2015, conform dailyrecord.co.uk.

Conspiraţioniştii consideră că întreaga civilizaţie va dispărea peste doar câteva luni, însă nu se opresc aici. Ei sunt convinşi că asteroidul care va lovi Pământul va genera “cea de-a doua venire a lui Iisus” şi începutul “Judecăţii de Apoi”, care va dura timp de şapte ani.

Totodată, conspiraţioniştii susțin că politicienii știu ce urmează să se întâmple, însă nu vor să vorbească despre asta, şi cred că dezastrul va declanșa venirea la putere a grupurilor Illuminati, cu așa-zisa „Noua Ordine Mondială”, și că aceștia vor prelua controlul asupra afacerilor mondiale.

Teoriile aparţin doar anumitor grupuri religioase, iar oamenii de ştiinţă s-au dezis de astfel de predicţii.

Totodată, NASA monitorizează constant asteroizii şi cometele ale căror trasee pot să se intersecteze cu Terra în viitor.

„NASA nu știe nimic despre nici un asteroid sau cometă care urmează să intre în coliziune cu Pământul, deci proprietatea unei ciocniri majore este foarte mică. De fapt, putem spune că niciun obiect de dimensiuni mari nu este predispus să lovească Pământul în următorii câteva sute de ani”, a declarat unul dintre reprezentanții NASA.”[2]

Indivizii au gasit deja si tapii ispasitori: conspirationistii ! Ai naibi, ei conspirationistii, care scriu despre “Sfarsitul Lumii”, desi, la o atenta evaluare se vede clar ca-i o minciuna, asa cum presa afiliata propagandei SUA-UE ne-a obisnuit deja.

Care scopul acestor intoxicari ?

Exista doua motive principale pentru care se utilizeaza aceste intoxicari:

1. Ideea de “Sfarsit al Lumii” creaza o stare de panica, frica, neincredere, multor oameni, iar atunci cand exista teama de necunoscut, oamenii sunt dispusi sa faca orice, chiar sa-si cedeze libertatile si drepturile fundamentale. Pe acest concept se bazeaza si ideea aparitiei terorismului si “lupta impotriva sa”.

2. In cazul, in care un astfel de eveniment s-ar intampla cu adevarat, atunci oamenii plictisiti de astfel de informatii false cu care au fost bombardati, vor spune: “Bla, bla, bla!”
Si chiar atunci s-ar putea intampla ceva, dar aceasta-i doar o ipoteza, pentru ca a spune o minciuna in continuu cu scopul ca oamenii sa si vada ca-i minciuna, prin asta le anihilezi acea stare de pregatire in caz de ceva.

SURSE

1. http://www.lovendal.ro/wp52/un-cercetator-american-ne-avertizeaza-sfarsitul-lumii-va-veni-pe-27-septembrie-2015-atunci-cand-un-asteroid-gigant-va-lovi-pamantul-de-ce-iarasi-suntem-amenintati-cu-apocalipsa/

2. http://www.evz.ro/dezastru-iminent-vine-sfarsitul-lumii-si-judecata-de-apoi-si-nimeni-nu-va-scapa-de-asta-pana-si-nasa-a-luat-atitudine.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro