India a infiintat Ministerul pentru Yoga si Medicina Traditionala ! Asta a uimit o lume intreaga !

by Iata un eveniment cum rareori putem observa in lume si culmea, are loc intr-o zona considerata, de catre Occident, ca fiind una “saraca si barbara”, dar din punct de vedere spiritual este mult mai evoluata decat intreg Occidentul la un loc. Zona Indiei, respectiv a Asiei de sud-est, are […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata un eveniment cum rareori putem observa in lume si culmea, are loc intr-o zona considerata, de catre Occident, ca fiind una “saraca si barbara”, dar din punct de vedere spiritual este mult mai evoluata decat intreg Occidentul la un loc. Zona Indiei, respectiv a Asiei de sud-est, are o istorie ancestrala aparte, avand in vedere ca acolo este si celebrul “Drum al Matasii”, care este, intr-un fel, puntea de legatura cu Tibet. Aceste popoare, nu ezita, in a-si expune, in public, cunoasterea lor ezoterica veche de mii si mii de ani, iar acum i-au dat si o forma juridica.

Ministerul Yoga

Mai multe citez de pe Antena 3:

“India a înfiinţat Ministerul pentu Yoga şi Medicină Tradiţională !

Autorităţile de la New Delhi au înfiinţat un nou minister, care va promova terapiile alternative, aşa cum sunt yoga şi medicina tradiţională ayurveda, transmite Reuters.

“Acesta este sistemul nostru, face parte din cultura noastră şi până acum nu s-a bucurat de atenţia cuvenită”, a declarat Shripad Naik, cel care a fost desemnat să preia portofoliul acestui nou minister.

Premierul Indiei, Narendra Modi, a subliniat în repetate rânduri beneficul acestor leacuri şi a încurajat folosirea într-o mai mare a măsură a remediilor şi exerciţiilor tradiţionale.”[1]

Intreaga cultura hindusa, dar si cea tibetana, care sunt in stransa legatura,  reprezentand un tot unitar, apartine in realitate arienilor vedici, care au stat la baza fondarii intregii culturi hinduse. Ghiciti de unde veneau acesti arieni ? Din Carpati ! Pare socant si nebunesc, dar acum 100 de ani cand britanicii au inceput sa studieze Vedele indiene, au observat ca in Vede apar, fiinte precum rata si ulmul, care nu se regasesc in acea zona, ci numai in Europa Centrala si de Est.

Mai multe citi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/arienii-din-carpatii-sint-fondatorii-culturii-hinduse-in-vedele-indiene-sint-descrise-fauna-si-flora-din-carpati.

SURSE

1. http://www.antena3.ro/externe/india-a-infiintat-ministerul-pentu-yoga-si-medicina-traditionala-273269.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro