Incredibil: susținătorii homosexualității au pus tunurile pe Tarom, după ce compania a făcut o reclamă legată de familia naturală

by “Compania națională de transport aerian Tarom a lansat o ofertă care a generat multă ură din partea mai multor persoane, care au acuzat compania că apără familia naturală. “Susținem călătoriile în familie! Pe rutele Iași-Luton și București-Londra (LHR), dacă soțul plătește, soția și copiii beneficiază de o reducere de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Compania națională de transport aerian Tarom a lansat o ofertă care a generat multă ură din partea mai multor persoane, care au acuzat compania că apără familia naturală.

“Susținem călătoriile în familie! Pe rutele Iași-Luton și București-Londra (LHR), dacă soțul plătește, soția și copiii beneficiază de o reducere de 50% din tarif. Perioada de călătorie este până la 31 octombrie. Vă așteptăm cu drag!”, este reclama postată pe contul de Facebook al companiei.

Sintagma “dacă soțul plătește” a generat proteste din partea mai multor persoane: “Și dacă soția plătește? Și dacă am copii cu ea, dar nu suntem căsătoriți? :)) sau e o oferta «tradițională»? Vedeți, băi Tarom, de-asta vă mănâncă pe voi falimentul. Așteptați să călătorească doar ‘familia’ în care plătește doar barbatul. Ca și când femeia și copiii sunt de rangul doi. Dacă vreau să călătoresc pe această rută împreună cu partenerul meu (familie formată din persoane de același sex), beneficiem de ofertă? Ori este dedicată doar familiilor heterosexual-tradiționale? Orice echipă de Marketing poate face erori, nu este sfârșitul lumii. Recomandarea mea pentru voi, TAROM, este să ștergeți această postare și să veniți cu una gândită mai bine, mizând pe faptul că ați ascultat comunitatea și ați creat o ofertă adaptată cerințelor acestora. Va ieși o formă chiar apreciată de comunicare. Bafta pe viitor la campanii mai bine gândite”, sunt doar o parte a mesajelor trimise companiei.

Postarea a fost ștearsă de pe contul de Facebook al Tarom.”[1]

Traim in plina dictatura a minoritatilor revolutionare neomarxist-progresiste. Ce este Marxismul Cultural? Marximul Cultural este o ideologie politica de stanga, putin diferita de Marxismul Clasic. Marxismul Clasic punea accent pentru anarhie ca forma de rasturnare a valorilor nationale ale tuturor statelor pentru a crea o Republica Comunista Globala.

Activistii Scolii de la Frankfurt au inteles ca revolutia anarhista nu functioneaza deoarece oamenii sustin in continuare valorile nationale (cultura, istorie, religie, traditie) si nu vor renunta la ele, asa au creat conceptul numit “Marxism Cultural”. Marxismul Cultural foloseste alte tactici cum ar fi: propaganda LGBT, ateismul militant, feminismul, multiculturalismul, teoria gender.

Conform Marxismului Cultural, oamenii se impart in doua: “minoritatile oprimate” si “majoritarii opresori”. In viziunea neomarxisto-progresistilor, minoritarii sunt buni si toleranti, iar majoritarii sunt rai si intoleranti. Pe scurt: acesti radicali de stanga vor sa rastoarne valorile nationale ale tuturor statelor pentru a crea o lume fara identitate: Noua Ordine Mondiala.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-social/Incredibil-sustinatorii-homosexualitatii-au-pus-tunurile-pe-Tarom-dupa-ce-compania-a-facut-o-reclama-legata-de-familia-naturala-145127
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro