Incepand cu 2016, nou-nascutilor din Italia li se vor implanta microcipuri obligatoriu, iar apoi la toata populatia ! Refuzul va fi sanctionat cu 3.000 de euro sau cu sase luni de inchisoare ! Real sau nu ?!

by “Teoria Conspiratiei”, ar zice unii hlizandu-se, insa iata cum toate aceste “teorii” iau cursul firescului cu cat Iluminatii imping lucrurile catre Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala. Nu trebuie sa tinem cont de ceea ce spun politicienii corupti ori mass-media corupta asemenea, ci trebuie sa ne opunem acestor marsavii […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Teoria Conspiratiei”, ar zice unii hlizandu-se, insa iata cum toate aceste “teorii” iau cursul firescului cu cat Iluminatii imping lucrurile catre Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala. Nu trebuie sa tinem cont de ceea ce spun politicienii corupti ori mass-media corupta asemenea, ci trebuie sa ne opunem acestor marsavii in virtutea respectarii Drepturilor Fundamentale ale Omului, caci omul nu este o marfa, desi Iluminatii gandesc asa.

Getting-Ready-to-Microchip-the-Entire-Human-Race rfidcap2white1

Intr-un articol publicat pe Blasting News aflam despre ce planuri are executivul din Italia pentru populatie:

“Începând cu anul 2016, nou-născuţii din Italia vor fi microcipaţi. Ulterior, măsura se va aplica întregii populaţii. Italia este a treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia, care anunţă oficial că, începând din anul 2016, nou-născuţilor li se vor monta microcipuri subcutanate. Ceea ce anul trecut părea o ştire falsă devine acum realitate pentru că anunţul a fost făcut chiar de premierul Matteo Renzi, pentru ilmattoquotidiano.it.

“Microcip subcutanat obligatoriu, în circa doi ani o să îl aibă toată populaţia Italiei. Pentru început vor fi nou-născuţii, după care, într-un an, măsura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru italian.

Pe lângă motivele de securitate naţională invocate, microcipurile vor avea rolul unui card de sănătate, în sensul că printr-o simplă scanare, purtărorul microcipului este “citit” imediat: nume şi prenume, data naşterii, grupa de sânge. Montarea microcipului se va face simplu, asemenea unui vaccin, imediat după naştere.

Este de aşteptat o reacţie puternică a organizaţiilor religioase şi de apărare a drepturilor omului,care s-au opus la fiecare măsură de acest gen. Să nu uităm că, de exemplu, în România, mai multe persoane din lumea clerică au refuzat însuşirea cardului de sănătate pentru simplul motiv că, citit invers, cuvântul “card” devine “drac”!!! La nivel internaţional, au fost proteste uriaşe împotriva paşapoartelor biometrice, a codurilor de bară prezente pe produsele din comerţ, “666 – semnul fiarei”, Noua Ordine Mondială etc

Microciparea ar putea să îi afecteze şi pe românii din Italia, peste un milion la număr, care trebuie să decidă dacă vor fi de acord sau nu cu măsura guvernamentală.

Sancţiunile prevăzute în acest moment pentru cine refuză implantarea microcipului presupun, în primă fază, amendă de 3000 de euro sau închisoare până la şase luni.

Prima ţară care a introdus această măsură este SUA, sub pretextul Legii Comisiilor Militare.Momentul hotărâtor a fost 11 septembrie 2001, după atentatele de la New York. Americanilor li s-au explicat atunci, din punctul de vedere al securităţii naţionale, beneficiile implantării microcipului.”[1]

Ce spun scepticii cu privire la acest caz din Italia ?

“Blogosfera din Italia a pus în circulație o știre potrivit căreia, din luna mai 2014, copiilor li se va introduce obligatoriu un microcip, imediat după naștere. Zvonul a declanșat o adevărată furtună pe Internet, dar nu a fost preluat de presa serioasă din Peninsulă.

Europarlamentarul Renate Weber a declarat pentru DC News că acest zvon nu are nicio bază reală. ”A fost discutată, în instituțiile comunitare, ideea de a introduce în pașapoartele biometrice ale părinților unele date ale copiilor, acum câțiva ani, dar nu a trecut de acest stadiu. În acest moment, nu există nicio propunere în acest sens. Un eventual proiect nu ar avea șanse de adoptare, este o aiureală, din start”, a declarat Renate Weber.

Cel mai cunoscut site care a difuzat informația este Corriere del Mattino. Măsura de microcipare a nou născuților ar viza obiective de protecție și de sănătate, susțin bloggerii italieni. Astfel, ar preveni răpirile și ar permite, în cazul unui accident, aflarea rapidă a dosarului medical (afecțiuni, grupă de sânge, părinți etc.). Apărătorii drepturilor omului consideră metoda o formă de control, prin care guvernele doresc să monitorizeze toată populația. Grupările religioase s-au opus și pașapoartelor biometrice, fiind de așteptat ca ideea microcipării oamenilor să genereze proteste și mișcări de nesupunere civilă.

O posibilă explicație pentru lansarea acestui zvon ar fi preluarea unor modele americane. Unii activiști care se opun reformei sanitare din America au atacat ”Obamacare”, susținând că se intenționează ciparea copiilor. Succesul zvonurilor americani i-ar fi inspirat pe italieni, care au lansat scenariul, fără să dea detalii, trimiteri la legi etc. Pe site-urile instituțiilor europene nu există proiecte de lege în acest sens.”[2]

Daca nu exista un astfel de proiect de lege, asta nu inseamna ca, Iluminatii nu au in plan acest lucru, avand in vedere Programul “Obamacare”, care presupune aceleasi idei, mai ales dupa Operatiunea “11 septembrie 2001”. Nelson Rockefeller, ii spunea regizorului american de origine evreiasca, Aaron Ruso, ca pasul intermediar inainte de microcip il reprezinta cardurile cu cip, asa numitele “carduri biometrice”.

Sa nu uitam, de asemenea, ca masonii din Nebraska (SUA), la o conferinta cu parinti si copiii acestora faceau propaganda ideii benefice a microciparii. Desigur ca astfel de proiecte nu se fac, deobicei, publice pentru ca ar conduce la un scandal, inevitabil, iar de aceste proiecte s-ar alege praful.

P.S. Pentru cei din Italia: puteti confirma sau infirma aceasta stire?

SURSE

1. http://ro.blastingnews.com/international/2015/06/romani-din-italia-vi-se-pregate-te-ceva-din-2016-microcipuri-subcutanate-obligatorii-00448203.html

2. http://www.dcnews.ro/microcip-obligatoriu-pentru-nou-nascuti-din-2014_401408.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro