In Marea Britanie, gradinitele sunt obligate sa raporteze copiii teroristi ! Copiii vor fi considerati posibili teroristi de catre Iluminatii !

by Iluminatii au vazut in terorism un nou mod de a edifica Noua Ordine Mondiala sau Globalizarea, sau Dictatura Globala spre care ne indreptam cu pasi repezi, asta daca nu devenim constienti de ceea ce se intampla. Folosindu-se de operatiuni sub “Drapel Fals”, CIA, MOSSAD, MI5 si altele, comit atentate […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Iluminatii au vazut in terorism un nou mod de a edifica Noua Ordine Mondiala sau Globalizarea, sau Dictatura Globala spre care ne indreptam cu pasi repezi, asta daca nu devenim constienti de ceea ce se intampla. Folosindu-se de operatiuni sub “Drapel Fals”, CIA, MOSSAD, MI5 si altele, comit atentate teroriste impotriva propriului popor, pentru a forta si in acelasi timp speria lumea, sa accepte legi anti-teroriste, care restrang cat se poate de clar drepturi si libertati fundamentale.

Un exemplu de lege anti-terorista, venita in urma regiei de la Charlie Hebdo din Franta, pentru “a combate” terorismul este data in Marea Britanie, iar de data asta, in vizor, nu mai sunt luati teroristii adulti, ci culmea, copiii.

baby_terrorist_xlarge

Citez de pe site-ul Flux24.ro o stire socanta ce a facut valva in presa internationala cum ar fi Russia Today[2]:

“Angajaţii grădiniţelor din Marea Britanie vor fi obligaţi să raporteze copiii care riscă să devină terorişti, confom unei strategii de prevenire a terorismului redactată de Ministerul britanic de Interne, transmite Mediafax.
Această regulă, care vizează de asemenea angajaţii şcolilor, colegiilor, universităţilor, închisorilor şi spitalelor, are ca scop “să împiedice oamenii să fie implicaţi în terorism”, relatează The Independent, în ediţia electronică.

Conducerea şcolilor “trebuie să evalueze riscul ca elevii să fie atraşi de terorism, inclusiv de sprijinirea ideilor extremiste care fac parte din ideologia teroristă”, se arată într-un document consultativ privind Strategia de Prevenire, care face parte din proiectul de lege privind Combaterea Terorismului şi Securitatea, dezbătut de Parlament.

“Personalul trebuie să identifice copiii care riscă să fie implicaţi în terorism” şi “să conteste ideile extremiste care pot fi folosite pentru a legitima terorismul”, continuă documentul. Ministerul de Interne a precizat că trebuie raportate, de exemplu, comentariile antisemite făcute în faţa angajaţilor unei grădiniţe.”[1]

Cu alte cuvinte, maine-poimaine, copiii nostri, vor fi vazute ca in unele state “democratice”, drept “teroristi”, asta pentru ca Serviciile Secrete din SUA au pus la punct demolarea turnurilor WTC si alte operatiuni sub “Drapel Fals” despre care a vorbit chiar fostul sef al FBI-ului, Ted Gunderson.

Mai multe pe larg aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/ted-gunderson-fostul-sef-al-fbi-sustinea-ca-fbi-si-cia-orchestreaza-atentate-teroriste-pentru-a-ne-restrange-libertatile-civile-si-drepturile-oamenilor.

In SUA, este ceva si mai abject, in sensul ca un elev de clasa a II-a a fost exmatriculat de la scoala si inclus pe lista teroristilor, asta pentru ca la ora de desen, a desenat o racheta, iar la fel s-a intamplat si cu o fetita de 6 ani.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/un-elev-de-clasa-a-ii-a-din-america-a-fost-exmatriculat-si-inclus-de-fbi-pe-lista-teroristilor-internationali-deoarece-a-desenat-in-timpul-orei-o-racheta-la-fel-si-o-fetita-de-6-ani.

SURSE

1. http://www.flux24.ro/marea-britanie-gradinitele-obligate-sa-raporteze-copiii-care-risca-sa-devina-teroristi/

2. http://rt.com/uk/219787-uk-toddler-terrorism-report/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro