In Marea Britanie, copiii care urmaresc “Teoriile Conspiratiei” sunt considerati “extremisti” de catre autoritati

by In Marea Britanie lucrurile o iau razna, incetul cu incetul, gratie globalistilor. Nu este prima oara cand se discuta intr-un asemenea mod asa-zisele “Teorii ale Conspiratiei”, dupa cum au fost denumite de globalisti. Globalistilor nu le plac aceste subiecte, deoarece acestea sunt insotite de foarte multe dovezi, care probeaza […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In Marea Britanie lucrurile o iau razna, incetul cu incetul, gratie globalistilor. Nu este prima oara cand se discuta intr-un asemenea mod asa-zisele “Teorii ale Conspiratiei”, dupa cum au fost denumite de globalisti. Globalistilor nu le plac aceste subiecte, deoarece acestea sunt insotite de foarte multe dovezi, care probeaza abuzurile si crimele pe care acestia le-au facut de-a lungul secolelor.

Acum, autoritatile din Marea Britanie, pe fondul “luptei impotriva terorismului”, creat si finantat tot de catre acestea, isi permit sa eticheteze drept “extremisti”, copiii care sunt interesat de astfel de subiecte, dupa cum scrie publicatia Your News Wire, care citeaza publicatia The Indepenedent.

conspiracy-theorist

Oficialii britanici care chipurile se ocupa de “Protectia Copiilor” au ajuns sa fie puternic criticati, dupa ce si-au permis sa afirme ca, copiii care urmaresc publicatii, blog-uri sau organizatii ce publica informatii cu caracter conspirativ, sunt, de fapt, “extremisti”. Este o insulta grava la adresa copiilor, dar si la adresa conspirationistilor.

In Marea Britanie, exista programul “Prevent”, similar legii Patriot Act din SUA, care are la baza aceleasi abuzuri si restrangeri ale libertatilor civile, doar de aceea Serviciile Secrete orchestreaza aceste atentate sub “Steag Fals” pentru a avea motiv sa ia libertatile civile ale oamenilor, iar aici avem tone de dovezi, iar orice sceptic va fi coplesit de dovezi, caci minciuna si manipularea a inceput oficial odata cu operatiunea “11 septembrie 2001”.

Deja se semneaza o Petitie in acest sens pentru anularea acestui program, considerat, pe buna dreptate, a fi unul represiv, care are rolul de a descuraja dezbaterile publice si critice la adresa politicienilor sau a autoritatilor.

SURSE

  1. http://yournewswire.com/kids-who-follow-conspiracy-theories-are-extremists-officials-say/
  2. http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/young-people-who-question-government-policy-or-the-media-may-be-extremists-officials-tell-parents-a6756086.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro