In China comunista oamenii sint omorati pentru organe! Cand vine o cerere de organe, imediat va fi omorat un om sanatos pentru a-i putea vinde organele! David Rockefeller lauda sistemul comunist chinez!

by China comunista reprezinta un model al Noii Ordini Mondiale, ca un fel de laborator unde se testeaza dezumanizarea si tratarea oamenilor ca niste animale. Acest sistem corupt comunist se bucura de lauda “democratilor” din Congresul SUA. La data de 10 august 1973, intr-un articol scris de evreul David Rockefeller […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

China comunista reprezinta un model al Noii Ordini Mondiale, ca un fel de laborator unde se testeaza dezumanizarea si tratarea oamenilor ca niste animale. Acest sistem corupt comunist se bucura de lauda “democratilor” din Congresul SUA. La data de 10 august 1973, intr-un articol scris de evreul David Rockefeller (globalistul nr. 1) pentru New York Times[1] acesta aproba si lauda in mod direct actiunile criminale ale marelui comunist Mao Tse Tung in timp ce sarbatorea sistemul lor de control si comanda.

Iata ce sustinea acesta:

“Indiferent de pretul pe care l-a avut Revolutia Chineza acesta cu siguranta a reusit nu numai sa produca administratii mai eficiente si specializate, dar de asemenea a nutrit o inalta moralitate si o comuniune a scopurilor. Experimentul social din China sub conducerea presedintelui Mao este unul dintre cele mai importante si de succes din istorie.”[1]

China comunista este modelul planificat pentru societate a Noii Ordini Mondiale. Fortele armate britanice si americane au lucrat tot timpul impreuna cu Mao Tse Tung in timpul celui de-al doilea razboi mondial si la sfarsitul razboiului l-au sustinut in secret pe Mao pentru a-l indeparta pe Chiang Kai-shek , nationalistul, pe O.S.S. si apoi CIA a crezut ca Mao va avea efect stabilizator. Mentorul traficantului de droguri si violatorului Bill Clinton, Carrol Quigley, profesor la Universitatea de Stiinte Politice (politrucice) din Georgetown, explica in cartea sa “Tragedie si Speranta”[2] (n.eng. “Tragedy & Hope”), cum grupurile mesei rotunde anglo-americane au sustinut fiecare tip de autoritarism, de la comunism pana la fascism, pentru a se asigura ca un guvern centralizat stapaneste populatia si economia este planificata.

China a primit decernari din partea Organizatiei Criminale ONU pentru politicile sale si forma sa de guvernare decat orice alta tara. In ochii proiectantilor globalisti, China autoritara este viitorul. China a adoptat acea lege destul de restrictiva “un copil”, sub influenta unui consortiu de organizatii eugenice printre care se afla si: Maternitatea Planificata a ONU (n.tr. Planned Parenthood). Cuplurile care au mai mult de un copil pot primi amenzi mari si pot ajunge in inchisoare. Practica avortului fortat in China impreuna cu dorinta culturala de a avea un baiat, a aruncat China intr-o criza adanca unde sint 30 de milioane de barbati mai multi decat femei.

Statul politienesc din China a zdrobit fara mila orice forma de independenta. Bisericile subterane, practicantii de Falun Gong, muncitori grevisti din fabrici, au fost trimisi cu totii in lagare de munca fortata. Tipul sangelui si tesutului sint catalogate in vederea recoltarii de organe. Guvernul chinez vinde apoi organele prizonierilor la cel care oferteaza mai mult pe piata mondiala.

Potrivit site-ului theepochtimes.com[3] prizonieri chinezi si nu numai sint ucisi, asa cum spuneam pentru organe, atunci cand apare o cerere. Un chirurg chinez a avut opt cetateni chinezi ucisi pentru a furniza un nou rinichi compatibil pentru un pacient strain. David Kilgour, fost secretar de stat pentru Drepturile Omului din Asia se arata foarte ingrijorat de aceste practici incredibile. In timp ce efectua cercetarea in Asia cu privire la aceste lucruri, Kilgour a intervievat un barbat in varsta de 35 de ani care a primit un transplant de rinichi. Acesta i-a spus lui Kilgour ca cel care i-a facut transplantul Dr. Tan Jianming este secretar general al Societatii de Cercetare de Dializa si Transplant din China. Acest doctor Tan ocupa functii inalte si in spitale militare, de unde ii vin organele luate de la prizonieri executati.

Avocatul David Kilgour

Dr. Tan a recunoscut ca aceste organe au venit de la chinezi executati si ca cel putin o parte dintre organe au fost recoltate in secret impotriva vointei donatorilor. In 2006, Kligour a scris un raport detaliat prin care arata cum in China comunista, atat de laudata de marii “democrati” ai lumii cum sint SUA, statul incurajeaza astfel de practici pentru ca sint extrem de profitabile. Avocatul Kligour si David Matas co-autor pentru Drepturile Omului estimeaza peste 41.000 de transplanturi de organe efectuate in China care nu au putut fi contabilizate, pe baza inregistrarilor publice.

Raportul redactat de Kligour arata ca in China sint ucisi pentru organe nu numai prizonieri ci si oameni care sint declarati a fi “dusmani ai statului”, dar si membri ai religiei Falun Gong. Falung Gong este o practica ezoterica si spirituala pasnica a carei popularitate a crescut in ritm amenintatori pentru Iluminatii care conduc China. In 1999, dictatorul chinez de atunci Jiang Zemin, a interzis aceasta practica si a ordonat eradicarea ei si a acestor practicanti, acestia ajungand, dupa cum vedeti, o parte din ei ucisi pentru organe.

Dupa publicarea raportului Kligour si Matas au calatorit in peste 20 de tari aratand astfel tuturor oamenilor cat de periculos este modelul comunist Chinez. El adauga:

“Am crezut ca astfel de recoltare s-au oprit deja, dar acum sintem convinsi ca se intampla in continuare.”[3]

In urma publicarii raportului sau, Societatea de Transplant (TTS) un organism la nivel mondial dedicat dezvoltarii stiintei de transplant, educatie si etica, a emis o declaratie cu privire la utilizarea de organe de la prizonierii executati in China:

“TTS se opune recuperarii de tesuturi si organe de la prizonieri executati si de la orice alta persoana in cazul in care nu exista un acord autonom pentru asta.”[3]

Kligour mai declara urmatoarele:

“TTS ar trebui sa-si exprime ingrijorarea ca recuperarea de organe de la prizonieri executati din China si nu numai a dus la comercialismul agresiv si turism de transplant”[3]

Inginerii sociali din China au eutanasiat in mod agresiv varstnicii si persoanele cu handicap. China urmeaza pur si simplu planul de globalizare al lumii. Acelasi sistem de dezumanizare este pus in practica mai peste tot in lume, doar ca in China este direct, clar, la vedere, nu cosmetizat ca in statele “democratice”.

SURSE

1. http://topics.nytimes.com/top/reference/timestopics/people/r/david_rockefeller/

2. Carrol Quigley, profesor la Universitatea de Stiinte Politice (politrucice) din Georgetown, explica in cartea sa “Tragedie si Speranta”[2] (n.eng. “Tragedy & Hope”)

3. http://www.theepochtimes.com/news/6-11-16/48226.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro