“Îmbrățișează un terorist!” Programul de integrare a jihadiștilor lansat de Danemarca

by “„ÎMBRĂȚIȘEAZĂ un TERORIST!” Programul de integrare a JIHADIȘTILOR, lansat de Danemarca Aarhus, al doilea oraș danez ca mărime, încearcă lupte împotriva terorismului oferind empatie cu jihadiștii ISIS reveniți din Siria și Irak. În timp ce danezii care au luptat împotriva ISIS au fost amenințați cu închisoarea la întoarcerea din […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“„ÎMBRĂȚIȘEAZĂ un TERORIST!” Programul de integrare a JIHADIȘTILOR, lansat de Danemarca

Aarhus, al doilea oraș danez ca mărime, încearcă lupte împotriva terorismului oferind empatie cu jihadiștii ISIS reveniți din Siria și Irak.

În timp ce danezii care au luptat împotriva ISIS au fost amenințați cu închisoarea la întoarcerea din Orientul Mijlociu, teroriștii beneficiază de enorme privilegii, inclusiv apartamente, educație și slujbe, chipurile pentru a-i încuraja să se integreze în societate.

Partizanii proiectului implementat de poliția din Aarhus susțin că jihadiștii se simt „izolați” și că fac eforturi de a se integra, de aceea a le oferi bunătate și iertare, empatie și simpatie, îi va determina să renunțe la ideologia lor criminală.

Totuși, politicianul danez Nasser Khader, un musulman născut în Siria, afirmă că programul transmite un mesaj prost, recompensându-i pe teroriștii care au participat la războiul împotriva Occidentului și a valorilor sale.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/danemarca-programul-imbratiseaza-terorist.html

Acest asa-zis “program de integrare a jihadistilor” este unul creat de activistii neomarxisti/progresisti/multiculturalisti.

Video

SURSE

  1. http://evz.ro/danemarca-programul-imbratiseaza-terorist.html
  2. Foto: sitsshow.blogspot.com
  3. Video: YouTube
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro