Imamul din Bucuresti despre cei ce refuza Mega-Moscheea: "Bolnavi mintal si sovini" ! In Instambul nu se poate construi o biserica crestina deoarece legea turceasca interzice asta !

by Acest articol este unul in scop informativ, pentru a vedea siretlicul, minciuna, perfiditatea si perversitatea autoritatilor din Turcia, asa cum au incercat musulmanii in Rusia. Patriarhia Romana va primi un teren in Istanbul ca sa ridice un camin pentru pelerini la schimb pentru terenul acordat de guvern pentru construirea […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Acest articol este unul in scop informativ, pentru a vedea siretlicul, minciuna, perfiditatea si perversitatea autoritatilor din Turcia, asa cum au incercat musulmanii in Rusia.

Patriarhia Romana va primi un teren in Istanbul ca sa ridice un camin pentru pelerini la schimb pentru terenul acordat de guvern pentru construirea unei moschei la Bucuresti. Ponta spune ca nu este vorba despre o construirea unei biserici ortodoxe la Istanbul deoarece legea turceasca interzice acest lucru.

Nu vrem mega-moschee in Bucuresti

Acum câţiva ani regele Arabiei l-a vizitat pe Putin la Moscova. Inainte de a pleca i-a spus lui Putin că ar vrea să cumpere o mare parcelă şi să ridice, numai cu bani arabi, o mare moschee în capitala rusă.
“Nu e o problemă”, i-a răspuns rusul, “dar cu o condiţie: să autorizaţi să se construiască deasemenea în capitala arabă o mare Biserică ortodoxă”.

“Nu se poate” spuse arabul.
“De ce?” a întrebat Putin.
“Pentru că religia voastră nu este adevărată şi nu putem lăsa ca poporul să fie înşelat”.
“Eu gândesc la fel despre religia ta şi fără îndoială aş permite ridicarea templului tău dacă ar fi echivalent, aşa că am terminat subiectul”.

In continuare, de pe publicatia Stiri pe Surse vedem si iesirea halucinanta a imamului din Bucuresti, Aziz Beşir Osman, cu privire la protestul celor doi tineri bucuresteni impotriva construirii Mega-Moscheei:

“Problema mega-moscheii care urmează a fi construită în București riscă să degenereze. După ce mai mulți cetățeni au aruncat porci morți și au adus și o cruce uriașă pe locul în care ar urma să fie ridicată moscheea, reprezentantul comunității musulmane din Capitală, imamul Aziz Beşir Osman, a avut o ieșire extrem de dură la adresa celor care fac astfel de acțiuni calificându-i ca fiind deranjați mintal și șovini.

Săptămâna trecută, doi bucureşteni, Cătălin Ioan Gornic şi Cătălin Berenghi, au dus câţiva purcei pictaţi în tricolor să pască pe terenul viitoarei moschei. De asemenea, au şi îngropat doi porci pe locul destinat viitorului lăcaş. Prin acţiunea lor, au sperat că, odată spurcat pământul, moscheea nu se va mai construi, aşa cum prevede tradiţia musulmană. Protestul nu a dat roade, întrucât reprezentanţii cultului musulman au declarat că vor continua demararea proiectului, astfel că bucureştenii au întreprins o nouă acţiune de protest. Luni seara, au pus o cruce de peste 200 de ani vechime, adusă din Moldova, având 2,3 m şi 1,2 tone.

Acţiunea protestatarilor nu a rămas fără ecou în rândul comunităţii musulmane. Reprezentantul islamului în Capitală, imamul Aziz Beşir Osman, se declară extrem de nemulţumit de gestul celor doi şi îi acuză de şovinism și spune că asemenea gesturi nu vor împiedica construcția moscheii.

“Nu ştiu ce tot caută oamenii ăştia acolo. Cred că sunt bolnavi mintal, altfel nu îmi explic. Aceşti oameni urmăresc să strice relaţiile diplomatice cu ţările islamice. Păi, judecă normal? Este posibil şovinismul acesta în secolul XXI? Credeţi că au supt lapte curat de la mamele lor? Nu cred că sunt influenţaţi de nimeni, o fac de capul lor, dar dacă, într-adevăr, există persoane care îi întărâtă, acestea sunt la fel ca ei. Nici porcii, nici crucea nu au vreo influenţă asupra terenului.

Acesta se curăţă şi acolo se va construi moscheea. Şi Potopul a umplut pământul de rahat şi tot s-a construit după el. Uite ce au făcut în Occident astfel de oameni. Au provocat conflicte acolo (n.r. – în statele musulmane), au deschis răni, iar acum au venit toţi pe capul lor şi statele occidentale sunt obligate să aibă grijă de ei. Aşa o să se întâmple şi la noi”, a declarat Aziz Beşir Osman pentru ziarulring.

Răspunsul protestatarilor

Contactaţi de ziarulring, cei doi bucureşteni nu au dorit să comenteze prea mult declaraţiile imamului: “Eu nu mă consider şovin şi nu atac pe nimeni prin acţiunile mele”, ne-a spus protestatarul.

“Până acum, reprezentanţii terenului nu au depus nicio plângere. Aşteptăm reacţia lor şi apoi cei doi vor fi cercetaţi conform art. 381 Cod penal – Împiedicarea exercitării libertăţii religioase.”, Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.”[1]

Inainte ca, coruptii din politie si politica sa vorbeasca despre “cercetarea penala a celor doi protestatari”, le sugeram ca imamul respectiv, in baza declaratiilor facute cu privire la protestatari, poate fi actionat in Instanta pe cale civila.

Aici nu vorbim doar de crestini, aici vorbim de opiniile ateilor, cat si ale agnosticilor, care n-au fost chestionati printr-un referendum daca vor asa ceva in Capitala, iar mizeria este cu atat mai evident cu cat in Turcia nu se va construi nici o biserica crestina, dar acesti indivizi au culmea tupeului de a ne considera “bolnavi mintal si sovini”.

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/imamul-din-bucure-ti-despre-cei-care-refuza-moscheea-bolnavi-mintal-i-ovini_965810.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro