Iluminatii au lansat o epidemie de Ebola pentru reducerea populatiei planetei ! Henry Kissinger si Bil Gates isi frec mainile de bucurie ! Asteptam si propaganda "pro vaccinare" !

by Nu poti vorbi despre planuri de reducere a populatiei Planetei, fara sa-l ai in discutie, pe nimeni altul, decat criminalul de razboi, evreul-khazar (askenaz), Henry Kissinger, care in 2011, era la un pas sa fie arestat, dar a avut mare noroc. Acest ticalos, a trasat in 1973, planul de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu poti vorbi despre planuri de reducere a populatiei Planetei, fara sa-l ai in discutie, pe nimeni altul, decat criminalul de razboi, evreul-khazar (askenaz), Henry Kissinger, care in 2011, era la un pas sa fie arestat, dar a avut mare noroc. Acest ticalos, a trasat in 1973, planul de reducere al populatiei Planetei cu 90%, prin ceea ce azi se numeste Codex Alimentarius si tentacula sa speciala numita Monsanto, care are rolul de a produce Organisme Modificate Genetic, Organisme, ce au fost demonstrate de oamenii de stiinta rusi si nu numai ca, provoaca cancer si mutatii genetice ale noilor nascuti si multe alte boli.

Ebola este una dintre principalele arme ale Iluminatilor prin care doresc sa faca “curat” destul de rapid, pentru ca, Chemtrails (“darele mortii”), se pare ca nu prea mai au efect, la fel nici Codex Alimentarius (Monsanto), deoarece oamenii cauta numai hrana bio, asa ca au trecut la o forma radicala de manifestare. Multi-miliardarul, Bil Gates, “tatal propagandei vaccinarii”, este unul dintre “emintele cenusii” (cele mai cenusii), din tagma Iluminatilor, care a spus de nenumarate ori ca “este nevoie de reducerea populatiei Planetei”, finantand vaccinari masive in Africa, SUA, Europa, evident si in Romania, impotriva unor “boli fantoma”, cum ar fi “gripa porcina”, care se pare ca, “n-a cam fost deloc”, dar absolut deloc.

Dr. Eric Pianka – Profesor de ecologie evolutivă la Universitatea din Texas, a arătat soluții pentru reducerea populației lumii la o audiență cu privire la controlul populației:

„Războiul și foametea nu sunt suficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient și mai rapid mod de a ucide miliarde care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvată criza populației. SIDA nu este un criminal ineficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90% din populația lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letală și ucide în câteva zile, în loc de câțiva ani. Trebuie să creștem mortalitatea cu 90% la om. Uciderea oamenilor… Gândiți-vă la asta… Știți, gripa aviară e bună, de asemenea. Pentru că cel care supraviețuiește, va îngropa mai apoi nouă”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/propaganda-iluminatilor-pentru-reducerea-populatiei-planetei.

Haideti sa va prezint stirea oficiala, asa cum apare ea pe posturile de propaganda masonice, din Romania si nu numai:

“România este la doar 12 ore distanţă de cea mai gravă epidemie de Ebola din istoria omenirii. Medicii de la camerele de gardă al spitalelor din ţară au fost avertizaţi să fie extrem de atenţi atenţi la simptomele pacienţilor care se prezintă la consult şi care au călătorit în Africa. Experţi în sănătate spun că boala se va răspândi cu viteza unui incendiu de vegetaţie dacă depăşeşte graniţele Africii, dar în acest moment riscul este mic.

Africa se confruntă cu cea mai mare epidemie de Ebola cunoscută până acum. S-au înregistrat 728 de decese şi peste 1.300 de îmbolnăviri în trei ţări. Ebola este unul dintre cele mai agresive virusuri cunoscute, cu o rată a mortalităţii de peste 50%, în condiţiile în care nu există un tratament. Iar România este doar la 12 ore de zbor cu avionul de zona afectată.

„Incubaţia este între două zile şi trei săptămâni. Ştiţi vreun loc în lumea asta în care să nu puteţi ajunge în maximum două zile? Indifrenet că este vorba de Ebola, de febra hemoragică de kongo, că este vorba de malarie, oricum, în momentul în care apare într-un loc pe glob toate celelalte zone ale globului sunt expuse”, declară dr. Cătălin Apostolescu, medic la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş.

În România nu s-a înregistrat niciodată vreun caz de Ebola. Dar chiar şi aşa Ministerul Sănătăţii a decis să ia măsuri suplimentare – a trimis către Unităţile de Primiri Urgenţe şi Poliţia de Frontieră informări privind simptomele bolii.

„Simptomele de debut sunt foarte nespecifice şi seamănă cu o gripă: febră, dureri de cap, dureri de mușchi, ulterior greață și vărsături și repede încep și apar sângerarile. De asta se numeste și febră hemoragică”, explică medicul.

Virusul Ebola a fost descoperit în anii 70, iar până acum medicii s-au confruntau doar cu focare locale în diferite ţări din Africa. Acum, epidemia s-a extins în Guinea, Siera Leone şi Liberia. Toate cele trei statele au intrat în alertă.

„Medici fără frontiere şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii spun că această criză a scăpat de sub control şi nu putem fi decât să le dăm dreptate”, a spus Mike Noyes, reprezentantul unei organizaţii umanitare.

Ebola nu se transmite pe calea aerului, ci doar prin contact direct foarte apropiat, prin intermediul fluidelor corporale.
OMS: Epidemia de Ebola avansează mai rapid decât eforturile de a o controla

Directoarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Margaret Chan, a afirmat astăzi că epidemia de Ebola din Africa de Vest „avansează mai rapid” decât mobilizarea pentru limitarea ei.

Ea a avertizat împotriva unor „consecinţe catastrofale” şi a unui risc de propagare în alte ţări, scrie Mediafax.

„Efectivele actuale de ajutor naţional şi internaţional sunt trist de inadecvate”, a declarat Chan în cadrul unui summit regional privind epidemia organizat la Conakry.”[1]

Principiul Hegelian al Manipularii !

Cei mai cunoscatori in domeniul manipularii maselor prin mesaje “apocaliptice”, intelegeti limbajul si efectul acestuia fata de receptorii psihicului. Mai va aduceti aminte cum se prezenta “gripa aviara” ? Morti, morti, morti, morti peste tot. Stiti cazul actorului Toni Tecuceanu ? O sa vi-l explic pe scurt. Acest actor a murit din cauza unui stafilococ care l-a luat in spital, iar moartea sa a avut loc fix in zilele propagandistice cand ni se vorbea de vrajeala “gripei porcine”. Ce a urmat dupa moartea sa ? Cozi kilometrice la policlinici pentru vaccinare. Erau oamenii precum oile, fara sa puna intrebare, fara sa gandeasca in general.

Familia actorului a cerut medicilor sa le spuna “din ce cauza a murit ?” Le-au cerut dosarul cu investigatiile facute dupa moartea sa, iar medicii de acolo au tergiversat dosarul, evitand sa-l dea familiei. Intr-un tarziu, dupa cateva luni de cereri si umblat, familia a intrat in posesia dosarului si s-a observat ca n-a murit din cauza “gripei porcine”, ci din cauza acestui microb din spital. Ce rezulta de aici ? Jalnica manipulare, marca mass-media + guvern + medici.

Principiul Hegelian al Manipularii are la baza: PROBLEMA (TEZA) <-> REACTIE (ANTITEZA) <-> SOLUTIE (SINTEZA). Creezi o problema, falsa sau nu, astepti o reactie, manipulezi oamenii prin mass-media sa aiba o anumita reactie, dupa care vii cu solutia, pe care oamenii trebuie s-o accepte. E posibil ca in urma acestei nebunii, sa apara si “campaniile de vaccinare”. Cinic e ca, niciun medic, care n-are pregatire in chimie, nu doreste sa vorbeasca despre mercurul care se afla in vaccinuri.

SURSE

1. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Sanatate/Epidemia+de+Ebola+la+12+ore+distanta+de+Romania

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro