Iluminatii au inceput sa creeze copii modificati genetic in laborator ! Programul Eugeniei este mai vizibil ca niciodata in fata noastra !

by Daca v-as fi spus acum un an, doi ani, trei ani etc. despre faptul ca SUA, Marea Britanie, dar si China, au in plan crearea unei noi generatii de copii modificati genetic, cum ati fi reactionat ? Sigur, m-ati fi acuzat, “esti nebun, aberezi”, dar iata ca inca o […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca v-as fi spus acum un an, doi ani, trei ani etc. despre faptul ca SUA, Marea Britanie, dar si China, au in plan crearea unei noi generatii de copii modificati genetic, cum ati fi reactionat ? Sigur, m-ati fi acuzat, “esti nebun, aberezi”, dar iata ca inca o data cei care ne vorbesc noua de “SF-uri”, ajung mai devreme sau mai tarziu sa traiasca in astfel de “fictiuni”.

In Marea Britanie !

“Urmând modelul alimentelor modificate genetic, oamenii de ştiinţă din domeniul biotehnologiei se pregătesc pentru a începe fabricarea de bebeluşi umani modificaţi genetic, care vor fi viabili în următorii doi ani, scrie BBC News. O nouă formă de fertilizare în vitro (FIV), care presupune combinarea ovulelor de la două femei diferite cu spermatozoizii de un singur bărbat, ar putea fi pusă în curând la dispoziția publicului ca o modalitate de a preveni bolile mitocondriale mortale.

Fiind surse de energie ale corpului, mitocondriile sunt absolut esenţiale pentru viaţă. Atunci când nu funcționează în mod corespunzător, o persoană nu este în măsură de a produce suficientă energie pentru a funcționa corect, ceea ce duce la slăbiciune musculară, insuficienţă cardiacă, orbire, şi, posibil, chiar moarte. Dar reconstrucția embrionilor umani cu ajutorul științei ar putea oferi o soluție viabilă.

Un grup științific din Marea Britanie a făcut recent o evaluare mai atentă a acestei tehnologii, pentru a evalua siguranța acestuia. Deşi a fost în imposibilitatea de a determina, fără o umbră de îndoială, că tot procesul este sigur, oamenii de ştiiţă susțin că au observat evoluții pozitive în cazul în care mitocondriile nesănătoase ale părinților reali au fost înlocuiţi cu cele ale părinților donatori.

Potrivit rapoartelor, așa-numitul copil cu 3 părinţi este creat prin fertilizarea a două seturi diferite de ovule cu aceeaşi spermă. Pronucleii de la părinții reali ai copilului, care conțin informații genetice corespunzătoare, sunt extraşi din ambii embrioni. Aceşti pronuclei sunt adăugaţi înapoi în embrionul donator, iar embrionul rezultat este implantat în pântecul mamei.

În teorie, conceptul sună ca o modalitate viabilă pentru asigurarea faptului că un copil are cea mai bună șansă de a trăi o viață sănătoasă, dar oamenii de stiinţă nu sunt siguri dacă acest lucru poate fi realizat sau nu cu ușurință. Deoarece mitocondriile vin cu propriile lor seturi de ADN-uri unice, copiii născuţi cu 3 părinţi în loc de două, vor avea un set suplimentar de ADN. Acest cocktail de ADN ar putea duce la probleme de sănătate neprevăzute la copiii care sunt născuţi astfel.”[1]

In SUA !

“În februarie 2014, sub patronajul Administraţiei de Alimente şi Medicamente a Statelor Unite (Food and Drug Administration) a avut loc o întâlnire publică în care s-a prezentat crearea unor fiinţe umane modificate genetic! Acum, cercetătorii au anunțat crearea unui organism uman cu ADN-ul complet artificial!

Toată viața de pe pământ înmagazinează informații genetice în același fel, cu ADN-ul format din patru baze chimice: adenina (A), guanina (G), citozina (C) și timina (T). Aceste baze formează unități numite perechi de baze. A întotdeauna se împerechează cu T, iar G întotdeauna cu C. Asta, până în prezent. Astfel, oamenii de știință au creat cu succes două noi baze, pe care le numesc X și Y, formând astfel o pereche. Și au folosit această pereche de bază nefirească pentru a crea o nouă bacterie de OMG (organisme modificate genetic), bazată pe o structură genetică care nu se găseşte nicăieri pe pământ. Cercetătorii au facut acest lucru prin “păcălirea” bacteriei E.coli în asimilarea și reproducerea perechii de bază XY, care a fost adoptată în mod automat de la o generație la alta.

Floyd Romesberg, cercetător principal al proiectului, susține că această descoperire va permite intrarea într-o nouă eră de antibiotice mai bune și medicamente anti-cancer. În acest scop, următoarea etapă a proiectului său va fi aceea de a folosi gene artificiale bazate pe acest ADN nefiresc în a face proteine ​​care nu au fost realizate înainte, transformând aceste proteine ​​în medicamente vii, auto-producătoare.

În timp ce mass-media oficială pare uimită de această perspectivă, îngrijorarea mai mare ar trebui să stea în implicațiile unei asemenea tehnici asupra oamenilor modificaţi genetic. Aceste invenții nu vor avea loc în viitorul îndepărtat; embrionii de organisme modificate genetic au fost deja creaţi prin experimente în vitro.

În mod îngrijorător, Administraţia de Alimente şi Medicamente a Statelor Unite care a discutat despre manipularea genetică a embrionilor în cadrul reuniunii sale din februarie 2014, nu vede nimic anormal: “Controale adecvate ale producției sunt esențiale pentru a proteja siguranța subiecţilor și pentru a reduce la minimum riscurile pentru copii, care ar putea rezulta din studiile clinice, folosind tehnologii de manipulare mitocondriale.” Da, aţi citit bine: e vorba de producţia de copii manipulaţi genetic!

Pentru mai multe informații cu privire la implicatiile organismelor modificate genetic la nivel mitocondrial, vă rugăm să citiți articolul de pe această temă de pe site-ul anh-usa.org.”[2]

In China comunista !

“La BGI Shenzen, oamenii de știință au colectat mostre de ADN de la 2 000 de persoane superinteligente din lume și își fragmentează toți genomii încercând să identifice genele care determină inteligența umană. Se pare că aproape și-au atins scopul. Atunci când proiectul va fi complet, părinții își vor putea alege cel mai luminos zigot prin scanarea embrionilor și vor putea crește inteligența fiecărei generații cu cinci până la 15 puncte de IQ. În vreo două generații, va fi foarte greu să concurăm cu chinezii la nivel intelectual.

Geoffrey Miller, un psiholog evoluționist și lector la Universitatea din New York, e unul dintre cele 2 000 de persoane foarte inteligente care au contribuit cu o mostră de ADN. Am vorbit cu el despre ce ar putea însemna acest program ușor înfiorător pentru viitorul copiilor chinezi.”[3]

Scopul acestei eugenii, care se desfasoara in fata ochilor nostri, este identica cu cea aplicata de catre stramosii Iluminatilor, care au fost Anunnaki, in urma cu 500.000 de ani, care in incercarea de a crea o rasa hibrida de sclavi, folosind maimute, au creat omul, asa cum descriu pe larg tablitele sumeriene. Vedem ca descendentii reptilienilor Anunnaki, isi urmeaza aceleasi concepte, poate mult mai bine puse la punct decat atunci. Daca Organismele Modificate Genetic sint periculoase, oare cine garanteaza lipsa pericolului in urma crearii unor astfel de oameni ?!

SURSE

1. http://www.lovendal.ro/wp52/dupa-alimente-vom-avea-si-oameni-modificati-genetic-cercetatorii-vor-nasterea-de-bebelusi-cu-3-parinti-pentru-a-crea-copilul-perfect/

2. http://www.lovendal.ro/wp52/stupefiant-guvernul-sua-accepta-producerea-de-copii-modificati-genetic-au-fost-creati-primii-oameni-cu-adn-complet-artificial/

3. http://www.vice.com/ro/read/china-pregateste-o-armata-de-copii-geniali

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro