Hitler a salvat un evreu din ghearele SS-ului

by “Adolf Hitler a salvat de la deportarea intr-un lagar nazist un veteran al Primului Razboi Mondial, de origine evreiasca. Conform publicatiei Jewish Voice, citata de Huffington Post, Hitler a ordonat SS-ului nazist sa nu-l mai urmareasca pe Erich Hess, deoarece acesta i-a fost camarad de arme in prima conflagratie […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Adolf Hitler a salvat de la deportarea intr-un lagar nazist un veteran al Primului Razboi Mondial, de origine evreiasca.

Conform publicatiei Jewish Voice, citata de Huffington Post, Hitler a ordonat SS-ului nazist sa nu-l mai urmareasca pe Erich Hess, deoarece acesta i-a fost camarad de arme in prima conflagratie mondiala. Hess, evreul care a scapat de lagarul nazist datorita lui Hitler, a murit in 1983.

Ziarul mentionat mai spune ca informatiile se bazeaza pe o scrisoare, recent descoperita in arhivele oficiale si apartinand SS-ului german. Printre altele, documentele cercetate contineau o serie de date interesante despre avocati si judecatori de origine evreiasca, persecutati de Gestapo.

Conform istoricului Susanne Mauss, cea care a gasit scrisoarea, autenticitatea acesteia este sustinuta si de alte documente, inclusiv dintre cele detinute de fiica lui Hess.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/magazin/inedit/hitler-a-salvat-un-evreu-din-ghearele-ss-ului-1177330
  2. Foto: Internet
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) – Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință.

Contact: office@dzr.org.ro