Henry Kissinger, membru Bilderberg: cel care a trasat planul de reducere cu 90% al populatiei Planetei in 1974

by Am ajuns la un personaj pe cat este de infam, pe atat de periculos. Tot ce vedem noi astazi ca, Codex Alimentarius, cel intrat in vigoare la 31 decembrie 2009 sau planul de modificare genetica a fructelor si legumelor (GMO) din 2013, au la baza “invataturile” acestui membru marcant […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Am ajuns la un personaj pe cat este de infam, pe atat de periculos. Tot ce vedem noi astazi ca, Codex Alimentarius, cel intrat in vigoare la 31 decembrie 2009 sau planul de modificare genetica a fructelor si legumelor (GMO) din 2013, au la baza “invataturile” acestui membru marcant al iluminatilor, de altfel membru de onoare al Grupului Bilderberg, care face parte din Loja Masonic Alpina, din Elvetia. Apartine Marii Loji francmasonice elvețiene Alpina, Clubului elitist Bohemian si este un membru al Cluburilor Phi Beta Cappa, Cosmos, Federal City și Century.

Cine este Henry Kissinger?

Acesta s-a nascut intr-o familie de evrei askenazi (adica evrei khazari), in orasul german Furth. Acesta in anul 1938, fiind fortat de catre nazisti a plecat alaturi de familia sa in  SUA, unde s-a si stabilit. Acesta a jucat rolul de secretar de stat in timpul pedofililor, care au ajuns presedinti americani Richard Nixon si Gerard Ford, un violator si ucigas in serie, asa cum il descrie Cathy O`Brien in cartea sa “Transformarea Americii”.

Henry Kissenger, este un membru important si al lojei masonice evreiesti B’nai B’rith, dar si al Comisiei Trilaterale. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project (unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller). Participant activ Trilateral Commission. In 2002, președintele George W. Bush il delega pe Kissinger în conducerea unei comisii de investigare a evenimentelor din 11 Septembrie 2001, ceea ce a generat un val de critici, alimentate de preferinta lui Kissinger de a oferi publicului “doar atat cat are nevoie sa cunoasca”, conturata de-a lungul anilor sai petrecuți la Casa Alba. Va dati seama ce incredere ar putea sa aiba oameni intr-un personaj asemeni lui!

Un criminal de razboi in toata regula

În decembrie 1975, Kissinger și Gerald Ford s-au întâlnit cu președintele Suharto al Indoneziei. Cu acea ocazie, aceștia și-au manifestat suportul pentru Suharto în invadarea Timorului de Est, ce a dus la masacrarea a peste 200.000 de oameni. Kissinger a negat continuu orice cunoștință a intențiilor președintelui indonezian cu privire la Timor și insistă că “aprobarea” sa asupra acestui fapt este o formulare scoasă din context.

Dupa razboi este creata vestita si influenta Central Intelligence Agency (CIA), Allen Dulles devenindu-i sef, ajutat fiind de Henry Kissinger, ce lucrase pentru Army Intelligence.In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard D’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA.

Eugenia, sterilizarea in masa si chimicalizarea hranei pentru reducerea populatiei Planetei

La data de 10 decembrie 1974, Consiliul National pentru Securitate din SUA, care era controlat de Kissinger, a finalizat un studiu amplu cu privire la inmultirea oamenilor. Studiul a sustinut intr-un mod ca se poate de fals, ca o data cu cresterea populatiei, creste si pericolul pentru securitatea nationala.

Tot el mai spunea la data de 24 aprilie 1974 , in spiritul eugeniei PAPUSARESTI :

“ Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia “[1]

A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei. In noiembrie 1975, pedofilul si violatorul in serie, Gerald Ford, care era presedinte al SUA, a implementat intr-un mod ascuns un plan de stopare a proliferarii oamenilor, iar ce persoana mai buna sa alegi pentru a se ocupa de asa ceva, decat pe Kissinger.

Tarile luate in vizor de Kissinger au fost Nigeria, Brazilia si a fost infiorat cat de mult ar putea creste populatia Planetei. In China comunista, atat de mult sustinuta de catre “democratii” americani, exista si un plan de control al populatiei, iar cei care au mai mult de doi copii risca puscaria fiind si amendati, cu amenzi usturatoare, pentru ca si-au permis sa mai faca un copil.

In America este deja acel program numit “Planificarea Familiala”, care este sinonim cu legea din China, in ceea ce priveste controlul populatiei. Potrivit studiilor efectuate de trusturi de presa internationale cum ar fi CNN, sustineau inca din anul 2007, ca populatia Planetei este in scadere. Poate in mintea lor!

Henry Kissinger – promotor al Noii Ordini Mondiale

La conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

“ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “

Si foarte important :

“ NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger . Din delegatie mai faceau parte: George Schultz , Robert Rubin , Thomas Graham , fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan. Delegatia americana facea parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie. Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de Evgheni Primakov.

Dupa alegerea lui Obama, acesta spunea:

“Presedintele ales isi preia mandatul intr-un moment in care se petrec transformari simultane in multe parti ale lumii. Obama poate sa dea un nou impuls politicii externe americane, in parte si pentru ca ascensiunea lui este atat de extraordinara si admirabila. Obiectivul lui este de a dezvolta o strategie completa pentru America in aceasta perioada, cand o noua ordine mondiala poate fi creata. Este o mare oportunitate”.

Amiralul Chester Ward, fost judecător general al marinei americane, a fost membru în CFR timp de 16 ani şi, după ce a părăsit-o, i-a denunţat adevăratele scopuri:

„În cadrul CFR există un grup mult mai mic, dar mult mai puternic, alcătuit din bancheri internaţionali de pe Wall Street şi din principalii lor agenţi. Aceştia vor, mai ales, ca monopolul mondial al băncilor să se sustragă oricărei Puteri, ca să ajungă sub controlul Guvernului mondial. Acest nucleu al CFR este condus de fraţii Rockefeller”.[2]

El mai scrie:

„… dorinţa de a ceda suveranitatea şi independenţa Statelor Unite prevalează în rândul marii majorităţi a membrilor anumitor grupări, dar mai ales în rândul conducerilor acestora, care alcătuiesc la ora actuală o organizaţie cu mai multe nuclee… [Principala grupare] este alcătuită din ideologii guvernării globale unice, cunoscuţi şi sub numele de internaţionalişti. Ei sunt cei care duc mai departe tradiţia membrilor fondatori.”[2]

Ward face o dezvăluire esenţială:

„CFR, ca atare, nu stabileşte programele partidelor politice, nu le alege candidaţii la preşedinţie, nu controlează nici apărarea, nici politicile externe ale SUA.”[2]

Cu toate acestea, unii membri ai CFR, ca indivizi care acţionează de comun acord cu alţi membri ai CFR, fac, într-adevăr, aceste lucruri”. Şi continuă:

„Membrii CFR au un singur ţel comun, acela ca suveranitatea şi independenţa naţională ale SUA să se dea bătute. Înainte de toate, aspiră la monopolul bancar mondial, care le-ar oferi controlul asupra Guvernului mondial.”[2]

În lucrarea intitulată ,,Kissinger pe canapeaua psihiatrului” (,,Kissinger on the Couch”), publicată în 1975, Ward dezvăluia, detaliat, procedeele executive ale instituţiei:

„Cînd membrii conducători ai CFR hotărăsc faptul că Guvernul SUA trebuie să adopte o anume politică, atunci, cele mai importante servicii de cercetare ale CFR încep să lucreze, atît pentru a dezvolta argumente intelectuale şi emoţionale care să susţină noile politici, cît şi pentru a induce în eroare şi a discredita, intelectual şi politic, orice opoziţie.”[2]

Invitat de onoare in Romania de catre Realitatea TV

Postul politruc de televiziunea Realitatea TV, l-a invitat pe Henry Kissinger in Romania la data de 13 decembrie 2007, pentru a pariticipa la o Gala numita “10 pentru Romania”. Tocmai p-asta l-ati gasit tampitilor sa-l invitati?

“Unul dintre cei mai influenţi diplomaţi din ultimele decenii, Henry Kissinger, a sosit joi în România pentru a participa la cea de-a treia ediţie a Galei “Zece pentru România”, organizate de Realitatea TV, care s-a desfăşurat vineri la Ateneul Român din Bucureşti.

Henry Kissinger a declarat – ajuns pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti – că intrarea României în NATO şi în Uniunea Europeană reprezintă o schimbare minunată faţă de la ultima sa vizită în România. “Este o schimbare minunată şi sunt bucuros că m-am întors aici şi abia aştept să văd Bucureştiul din nou”, a spus acesta.

Întrebat dacă secolul XXI are nevoie de o altă persoană ca el, Kissinger a declarat că fiecare secol are nevoie de tipul său de lider. “Sunt mândru că am avut prilejul să servesc oamenii, să rezolv problemele perioadei mele”, a mai spus Kissinger.

Primul ministru de Externe al României postcomuniste, Adrian Năstase, l-a întâlnit de multe ori pe marele diplomat american. “L-am cunoscut. Un om superinteligent. Un om cu o clarviziune extraordinară, care a reuşit să modeleze relaţiile în perioada extrem de complicată a confruntărilor dintre cele două zone militare politice în anii ’70. Un om pe care mă bucur să îl revăd şi pe care îl apreciez în mod deosebit”, l-a caracterizat Adrian Năstase.”[3]

Toti criminalii planetei au ajuns sa fie declarate persoane moraliste in Romania. Daca va uitati cu atentie la jurnalistii de carton si la politrucii ce sint invitati la aceste posturi, veti observa cum acestia lauda si dau ca si exemplu pozitiv America, care dupa ce ati vazut mai sus ce promoveaza, este considerata si o “tara cu adevarata democratie”.

SURSE

1. http://www.rense.com/general59/kissingereugenics.htm

2. Amiralul Chester Ward in cartea sa ,Kissinger pe canapeaua psihiatrului”

3. http://www.realitatea.net/henry-kissinger-a-venit-in-romania-la-invitatia-realitatea-tv_124212.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro